Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

bakalım canım umudum yok bekleyeceğiz mecbur...sen nasılsın canım var mı belirtilerin?

adet ağrısı gibi ağrım var yumurtlama günümden beri.bugün biraz daha arttı.sanırım ben de erken adet olucam.geçen ay da ilk kez 1 hafta önce regl olmuştum.hsg den sanıyodum ama bu ay da erken olursam düzenim alt üst olmuş demektir.10 gün var daha ama bilemiyorum.

beklemekten başka çaremiz yok canım inş olmayız...

jonguil bende kendimi tanıyorsam adet olacağım.feci sancım var.bezen tnıamıorsun kendini

inşallah artık gücüm kalmadı.ya bebeklerimize kavuşalım ya da sabrını versin Rabbim..
düşünmemek için el işi siparişi aldım.evde yapıcam.yoksa kafayı da yicem..

en iyisini yapmışsın tatlım örgü ya da el işi yapmak çok zevkli ve gerçekten kafan dağılıyor... ne yapacaksın tatlım el işi?

Son düzenleme:
gerçekten çok kötü ağrım moralim çok bozuluyor

kız sen benle muhatap mı olmuyosun bana mı öyle geldi?

ah ahh hamile olsam da varsın karnım ağrısın söz hiç şikayet etmicem:)
moralini boşuna bozuyosun kuzum bunlar normal şeyler.rahmin genişlediği için ağrı yapıyo rahat ol lütfen.bebeğine yansır yaptığın stres.

yok canım ya ne alakası var
çok sancım var ağlıyorum valla sancıdan
yatacağım görüşürüz

Ya arkadaşlar benim yumurtlama çizgisini 26 aralıkta 3 gün önce yakaladım . sanırım çizgi çıktıktan yaklaşık 10-12 saat sonrası yumurta çatladı. çünkü yapışkan akıntı ozaman geldi
çalışmalara halen devam etsem mi çünkü bugün yine o akıntıdan az birşey vardı acaba halen yumurtluyomum
bide ateşim ovülasyon çizgisinin çıkacağı güne kadar hep 36.1 di 3 gündür de 36,4 yani çok az arttı ateşim çok düşük gibi geldi

selam güzel anne adayları nasıl gidiyor bakalım....biz iyiyiz şimdilik bebişimle..ama içimde hep kaybetme korkusu yokken olamayacak endişesi,varlıgını hissedince kaybetme korkusu sanırım hayat hep böyle tedırgınlıkle geçicek :2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…