- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #8.261
bakalım canım umudum yok bekleyeceğiz mecbur...sen nasılsın canım var mı belirtilerin?
adet ağrısı gibi ağrım var yumurtlama günümden beri.bugün biraz daha arttı.sanırım ben de erken adet olucam.geçen ay da ilk kez 1 hafta önce regl olmuştum.hsg den sanıyodum ama bu ay da erken olursam düzenim alt üst olmuş demektir.10 gün var daha ama bilemiyorum.
beklemekten başka çaremiz yok canım inş olmayız...
canım kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum karnımdaki ağrı adet ağrısı resmen bi de erken olacam yav sinir oldum 25.gün adet mi olunur yanormalde düzenim 27 28 29 ama çoğu 28 günde bir olurum...demek 25.gün adet olacağıma göre 25-14=11 olur 11.gün yumurtam çatlamış demek oluyor..ben 7.9. 11. 13. ve 16.günler çalıştım...demek bu ay iyi yumurtlayamadım 11.gün çalışma olmuştu halbuki
inşallah artık gücüm kalmadı.ya bebeklerimize kavuşalım ya da sabrını versin Rabbim..
düşünmemek için el işi siparişi aldım.evde yapıcam.yoksa kafayı da yicem..
jonguil bende kendimi tanıyorsam adet olacağım.feci sancım var.bezen tnıamıorsun kendini
haklısın tatlım ne olacağı belli olmuyor ...
gerçekten çok kötü ağrım moralim çok bozuluyor
en iyisini yapmışsın tatlım örgü ya da el işi yapmak çok zevkli ve gerçekten kafan dağılıyor... ne yapacaksın tatlım el işi?
yazma oyalıycam iğne oyası:)bende çok severim el işini:)
canım niye moralini bozuyorsun bunlar tatlı ağrılar adet olmazsın artık niye kafana takıyorsun
gerçekten çok kötü ağrım moralim çok bozuluyor
düşük olur diye
kız sen benle muhatap mı olmuyosun bana mı öyle geldi?
ah ahh hamile olsam da varsın karnım ağrısın söz hiç şikayet etmicem:)
moralini boşuna bozuyosun kuzum bunlar normal şeyler.rahmin genişlediği için ağrı yapıyo rahat ol lütfen.bebeğine yansır yaptığın stres.
sus bakim döverim seni...güzel şeyler düşün...mutfağa gidip geliyorum kızlar...
Canım Allahın izniyle hiçbirsey olmaz relaxx .bırde olumsuz seyler okuma.ben adet oldum..bi daha boyle ustune dusmucemdüşük olur diye
benim teyzemde ve teyzemin kızında var belki çekerim onlara ikizim olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?