- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 398
- 34
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #8.301
canım bence senin baktığın site ileriyi tarih gösteriyor . valla millet 1 kere ilişkide bulunuyor yine hamile kalıyor ama inşallah tutar yumurtlama zamanına göre benimle aynı zamanda olduysan doğru zamana geliyor . beklenen adet tarihin ne zaman ?
13 ocak yada 12 olur büyük ihtimal bnde 2 gün ileri atıyor cnm
yahu daha önce hamileyim dedin de ben mi kaçırdım
bebeğim 2,5 mm miş teyzeleriiiiiiiiiiiii
doktor amcası kalp atışını da görmüş
canlı fetus yazıyordu
canlı fetus yazıyordu
Amin insallah o dunyanin en guzel sesini duyacaksin emin ol o anin tadini cikar.Sukur aman iyisin yazdiklarini okudum dusuk olursa falan diye korkuyormussun sakin diyeyim aklina bile getirme bebegini etkileme boyle dusunupte birde.Agrilara da cok kafani takma benim bildigim butun adet olanlarda vardi bu agri genisleme agrisi yerlesiyor ve buyuyecek artik keske her agri boyle tatli agri olsa rahat ol kendini kasma ki vucudun bebegin rahatca gelissin.
Masallah hamarat benim arkadasimValla bende ayni eve gelmemek icin essekler gibi calisiyorum cunku evde kukumav kusu gibi dusunuyorum psikopata bagliyorum kendimi biseylerle ugrasmak en iyisi
canlı fetus yazıyordu
canlı fetus yazıyordu
matematiksel olarak internetin dediği gibi çıkıyor ama o ileri atan iki gün bende incecik lekeler geliyor 2 günün sonrasında adetim sökülüyor . yumurtlama akıntını hissettiysen ozaman yumurtlamışsındır canım. yinede çalışmalara devam 2 gün arayla. ben öyle yapacam.
bu arada ateşini ölçüyor musun ? benim yumurtlamadan önce ateşim 36.1 çıkıyordu yumurtladıktan sonra 36.4 e çıktı bugün de 36,6 çıktı .
canım umarım yeni yıla göbüşler dolu gireriz :)
Ayy canım inşallh içmde bir his var sanki bu sefer sn tutrcaksın gbime geliyor benm 6.hissim biraz kuvvetlidr.=)
Elif hamileliginin 6. Haftasinda olman demek, yumurtlamanin olmasi gerektigi gunlerdesin demektir canim. Bu sancilarinda yumurtlama donemi sancilari. Vucut aliskanliklarini bir sure daha devam ettiriyo, yumurtlama olmuyo ama oluyomus gibi kasilmalar oluyo, korkacak bisey yok yani, rahat ol.
Bi de simdiden soyliym ben de, korkma sonra, adetinin olmasi gereken zamanda da, adet sancin olacak, hicbir zarari yok bu sancilarin sana ve bebegine, bikac ay daha yumurtlama ve adet donemlerinde sancilanabilisin, korkma, cok normal bunlar
Amin insallah o dunyanin en guzel sesini duyacaksin emin ol o anin tadini cikar.Sukur aman iyisin yazdiklarini okudum dusuk olursa falan diye korkuyormussun sakin diyeyim aklina bile getirme bebegini etkileme boyle dusunupte birde.Agrilara da cok kafani takma benim bildigim butun adet olanlarda vardi bu agri genisleme agrisi yerlesiyor ve buyuyecek artik keske her agri boyle tatli agri olsa rahat ol kendini kasma ki vucudun bebegin rahatca gelissin.
Masallah hamarat benim arkadasimValla bende ayni eve gelmemek icin essekler gibi calisiyorum cunku evde kukumav kusu gibi dusunuyorum psikopata bagliyorum kendimi biseylerle ugrasmak en iyisi
Canım senin son adet tarihin needir 10 aralık mı ?? ypoksa 11 aralık mı ? internette hesapladınmı hiç ovalasyon tarihini benim 30 aralık yani bugün gözüküyor ama snle adet tarihlerimiz aynı bende de akıntı bitti.2-3 gündür yok
saglıkla kucagına alırsın ınsallah canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?