Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

ulannn nasip nerdesin ses ver lannn
bak seni pıçaklarım beni buna mecbur etme:104::104::104::104::104::104::104::104::104:

13 ocak yada 12 olur büyük ihtimal bnde 2 gün ileri atıyor cnm

13 ocak yada 12 olur büyük ihtimal bnde 2 gün ileri atıyor cnm

matematiksel olarak internetin dediği gibi çıkıyor ama o ileri atan iki gün bende incecik lekeler geliyor 2 günün sonrasında adetim sökülüyor . yumurtlama akıntını hissettiysen ozaman yumurtlamışsındır canım. yinede çalışmalara devam 2 gün arayla. ben öyle yapacam.
bu arada ateşini ölçüyor musun ? benim yumurtlamadan önce ateşim 36.1 çıkıyordu yumurtladıktan sonra 36.4 e çıktı bugün de 36,6 çıktı .
canım umarım yeni yıla göbüşler dolu gireriz :)

yahu daha önce hamileyim dedin de ben mi kaçırdım

yok kacırmadın merak etme.hıc hamıleyım demedım:)
3 aralıkta olacak olan reglım gelmemıstı 6 sı ve 7 sınde kahverengı lekelenmem olmustu 8 ınde de kanama olmustu ya.onu takıben 10 gun sonra tekrar kanama ustune dra gıttım.bakalım hala kanıyorum.bu cuma da kan sonucuma bakcak.duruma gore mudehale edecek.

bebeğim 2,5 mm miş teyzeleriiiiiiiiiiiii
doktor amcası kalp atışını da görmüş
canlı fetus yazıyordu

Son düzenleme:

:))))ay teşekkür ederim:))

kendimize ne kadar zarar veriyoruz aslında değil mi?en güzel çağımızdayız genciz,sağlıklıyız ama bi yanımız eksik.tamamlnsın inşallah tez zamanda:)

Ben geldimmmmm AMA tabiki kimse Yokkk !!! 40 yilda bi gelebiliyom zatiii o da saatler uymuyo tabiii benim batimi 15 ocak diye yazabilirseniz cok mutesekkir olacagimmmm Ben kendimde cok tuhaf bise kesfettimmm hemen sizinle paylasmak istedimmm canlaarrr
Bugun hastaligimin ilk gununden sayinca 12.gunum ve Ben gun artik basliyim diye tesadufen ovulasyon testi yaptimm annaaammmm bi de baktim ne goreyimmm benimki koyu mu koyu cift cizgimmm cikmiss... Yani bu ay yumirtladim kizlarrrrrr Tabi hemen testi aldigim gibi gocamin yanina zati bi gun oncesinde de ekşın vardı sağlamlaştırdık tüplerime de bakılmıştı kiii bu ay umarım koşa koşa gidip yapışmıştır yavrucuğummm

Ayy canım inşallh içmde bir his var sanki bu sefer sn tutrcaksın gbime geliyor benm 6.hissim biraz kuvvetlidr.=)

iyi akşamlar herkese..elüffffffffffffffffffff yeni batı yaz canım 2 gün erkenden adet oldum adetlerim şaştı ya...26 ocak tatlım...hatta yazmışken diğer batımı bile yazabilirsin yok anam ben hamile kalamayacağım of offffffffffffff

tamam canım sağol
doktora da gittim bebeği de gördü rahatladım şükür

canım sağol.bundan sonra daha rahat olurum artık.bebeği gördük ya şükür
inşallah darısı başınıza

canım listede batın güncel değil yazar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…