- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #7.761
ooooo o kadarda abartmayalım
canım benm senn için demedim bi kaç arkadaş yazmış ya neden giremediklerini onlar için söyledim:)
kızlar ben bu ay hamile kalıcam sanki içimden bi ses öyle diyo :))))
ben bırden ustume alındım
evet evet doğru diyo
Zeynep
inş canım çok sevinirim valla...senin yumurtan çatladı çalışmalarını da yaptın oh ne güzel benim bu ay ki çalışmalarım 7 9 11 13 16 şeklinde oldu tek saylar oldu yani(
heheee:)))
yumurtlama günlerinde hiç mi bişey olmadı?umut hiç mi yokk??
kızlar çok dua ediyorum inşallah bir şey olmaz bebeğe.eşim felaket bağlandı şimdiden.yemeği yiyoruz namaza gidiyor camiye giderken ben gelince toplarım elleme diyor.ben nerdeyse hiiiiiiiiiiiç bir şey yapmıyorum.annem zaten önceden başlamıştı örgüler örmeye.kardeşim ne lazımsa yap özele gideceksen paran yoksa göndereyim diyor.rabbim ne olur sağsalim büyüsün hayırlısıyla
kızlar çok dua ediyorum inşallah bir şey olmaz bebeğe.eşim felaket bağlandı şimdiden.yemeği yiyoruz namaza gidiyor camiye giderken ben gelince toplarım elleme diyor.ben nerdeyse hiiiiiiiiiiiç bir şey yapmıyorum.annem zaten önceden başlamıştı örgüler örmeye.kardeşim ne lazımsa yap özele gideceksen paran yoksa göndereyim diyor.rabbim ne olur sağsalim büyüsün hayırlısıyla
11-13-16 olduysa tamamdır tatlım.çift günlerde mi olması gerekiyomuş?bilmiyodum.bizim 10-12-14 oldu bugün 15. günüm:)
yok tatlım yaa ben 31 gunde adet oluyorum yanı 16. 17. gunde yumurtluyorum.. sadece 13. gunde calısma yaptık cok yogundum sonrakı gunlerde.. simdide eşim 39 derece atesle yatıyor cok hasta
canım bende dua edıyorum merak etme hıc bıseycık olmaz bebegıne.. boyle kotu dusuncelerı at artık kafandan yaaa hıc guzel ornek olmuyyorsun bızeeee bak kızıcam artık sana
elifffffffffff kızıyor bana çift günler çalış diye..evet canım çift günler öenmli...
ne kadar şanslısın:)seni,bebeğini bu kadar çok seven insanlar var etrafında.en önemlisi eşin var...
hiç birşeycik olmaz Allah'ın izniyle.melekler korur onu sen hiç kafana takıp strese girme canım benm:)
elifffffffffff kızıyor bana çift günler çalış diye..evet canım çift günler öenmli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?