Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

kızlar çok dua ediyorum inşallah bir şey olmaz bebeğe.eşim felaket bağlandı şimdiden.yemeği yiyoruz namaza gidiyor camiye giderken ben gelince toplarım elleme diyor.ben nerdeyse hiiiiiiiiiiiç bir şey yapmıyorum.annem zaten önceden başlamıştı örgüler örmeye.kardeşim ne lazımsa yap özele gideceksen paran yoksa göndereyim diyor.rabbim ne olur sağsalim büyüsün hayırlısıyla

inş canım çok sevinirim valla...senin yumurtan çatladı çalışmalarını da yaptın oh ne güzel benim bu ay ki çalışmalarım 7 9 11 13 16 şeklinde oldu tek saylar oldu yani(

11-13-16 olduysa tamamdır tatlım.çift günlerde mi olması gerekiyomuş?bilmiyodum.bizim 10-12-14 oldu bugün 15. günüm:)

ne kadar şanslısın:)seni,bebeğini bu kadar çok seven insanlar var etrafında.en önemlisi eşin var...
hiç birşeycik olmaz Allah'ın izniyle.melekler korur onu sen hiç kafana takıp strese girme canım benm:)

canım bende dua edıyorum merak etme hıc bıseycık olmaz bebegıne.. boyle kotu dusuncelerı at artık kafandan yaaa hıc guzel ornek olmuyyorsun bızeeee bak kızıcam artık sana

yok tatlım yaa ben 31 gunde adet oluyorum yanı 16. 17. gunde yumurtluyorum.. sadece 13. gunde calısma yaptık cok yogundum sonrakı gunlerde.. simdide eşim 39 derece atesle yatıyor cok hasta

neyse hayırlısı cnm...geçmiş olsun bu arada...

canım bende dua edıyorum merak etme hıc bıseycık olmaz bebegıne.. boyle kotu dusuncelerı at artık kafandan yaaa hıc guzel ornek olmuyyorsun bızeeee bak kızıcam artık sana

rabbim size de nasip eder inşallah o zaman o korkuyu anlarsın canım
hem siz çok iyi örnek oluyorsunuz yok girmek canım istemiyor yok bir şey yapmadım cart curt

ne kadar şanslısın:)seni,bebeğini bu kadar çok seven insanlar var etrafında.en önemlisi eşin var...
hiç birşeycik olmaz Allah'ın izniyle.melekler korur onu sen hiç kafana takıp strese girme canım benm:)

inşallah canım inşallah.eşim çok çok çok değişti maşşallah sinirlenmiyor bile neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…