- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #7.781
:)))olacağı varsa çift-tek hiç farketmez.sen de yapmışsın çalışmanı.inşallah mükafatını alırsın hayırlısıyla:)
inşallah canım inşallah.eşim çok çok çok değişti maşşallahsinirlenmiyor bile neredeyse
rabbim size de nasip eder inşallah o zaman o korkuyu anlarsın canım
hem siz çok iyi örnek oluyorsunuz yok girmek canım istemiyor yok bir şey yapmadım cart curt
evet taaaaaa baştan tek günlerde başlatınca dedim dinlemedin
inş canım ya valla ikimizde aynıyız 2 yıldır bekliyoruz ne zor günler geçti gitti ... ya bazen yeter artık dayanamıyorum diyorum bazen aldırış etmiyorum..bu ara içim çok yanıyor zeynepcim ya niye böyle hissediyorum bilmiyorum...
inş canım ya valla ikimizde aynıyız 2 yıldır bekliyoruz ne zor günler geçti gitti ... ya bazen yeter artık dayanamıyorum diyorum bazen aldırış etmiyorum..bu ara içim çok yanıyor zeynepcim ya niye böyle hissediyorum bilmiyorum...
ohh maşallahh:)))
çok merak edyorum ya ikiz mi acaba senn bebişler:)
canım namaza da başladım rabbim daim ederse.her dua ettiğimde hepinize dua ediyorum inşallah yakında olacak
bende ediyorum da önce sağlıklı olsun inşallah
canım benım anlıyorum ben sen korkunu kı bende yasamıstım.. ama benım demek ıstedıgım bu kotu dusuncelerı kafandan at mutlu ol kı bebısınde sana sıkı sıkı tutunsun..
çevremizde bizden sonra evlenip hamile kalanlar oluyo.bu da bizi çok üzüyo...bol bol dua edelim canım.eminim bigün bizde anne olucaz.tez zamanda olur inşallah.meryem suresini okumuştum ben bu ay bitti.sende başla belki vesile olur.hem dua ettikçe umudu artıyo insanın.
evet tatlım haklısın...ablam 1 ay sonr doğum yapacak bebek eşyaları falan aldım yeğenime 2.çocuğu olacak...eltim de 1 ay sonra doğum yapacak aynı şekilde arkadaşımda...Meryem suresini bi ara 1 hafta kadar okudum bıraktım ..okumaya başladığın zaman düzenli okumam lazımmış bir gün bile ara vermeden bir türlü düzeni tutturamadım...
aminnnnnn aminnnnn aminnnnnnnnn ecmain.bende öyle his ediyorum valla yaaa..Kendimi hamile hissediyorum. Allahım sen gönlüme göre ver. Sen tüm isteyenlere içlerinde de bana sağlıklı bebekler nasip et Allahım. Amin.
evet canım Meryem suresini 41 gün boyunca ara vermeden okuman gerekiyor.adet olduğunda da senin yerine başkası okumalı.
sen başla okumaya adet günlerimiz çakışmazsa ben senin yerine okurum.çok severek okuyorum Meryem suresini:)
birde tevbe suresinin 129. ayetini bir cumartesi günü dilek dileyip 1900 defa inanarak okunursa, o dilek Allah'ın izniyle bir daha ki cumartesi gününe kadar kabul olurmuş. ben bunu duyduğumda çarşamba günüydü.ilk cumartesi okudum Allah kabul ederse. adetimin 11. günüydü salı günü de yumurtam çatladı.bu yüzden çok umutluyum bu aydan:)
tamam o zaman canım ben Arapçasını bugün okumaya başlıyorum adet olursam haber veririm sana sen okursun..sen adet olursan eğer(inş olmazsın) ben senin yerine okurum...benim bat 1 ocak
Kendimi hamile hissediyorum. Allahım sen gönlüme göre ver. Sen tüm isteyenlere içlerinde de bana sağlıklı bebekler nasip et Allahım. Amin.
aminnnnnn aminnnnn aminnnnnnnnn ecmain.bende öyle his ediyorum valla yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?