• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar bir bakar mısınız

eminegsi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
82
8
1
23
Gecikme var ama kaset testlerde beyaz çizgi çıkıyor iki gündür bugün gecikmemin 7. Günü düzenli döngüm var 10 aydır bebek istiyoruz olmuyor bu ay da ümitliyim gibi pekte bişey hissedemiyorum ama kaset test böyle çıkıyor erken gebelikte gecikmemin 5. Günü yapmıştım prodoctor marka ilk başta gölge idi sonra böyle çizgi çıkmıştı rica etsem tecrübelerinize dayanarak bir bakabilir misiniz 😊❤️

Eklentiler

• 2e028061-2e1f-49b4-8d00-13a166287387.jpeg
    2e028061-2e1f-49b4-8d00-13a166287387.jpeg
    160,1 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_8867.jpeg
    IMG_8867.jpeg
    184,4 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_8870.jpeg
    IMG_8870.jpeg
    165,6 KB · Görüntüleme: 84
Pazartesi gününü bekleyip hem kan verirsin hemde o zamana kadar daha da belirginleşir varsa bile şuan çok çok yeni

benimde böyle gözüküyor reglim dün olması gerekti prodoctor da aynı sizinki gibi çıkardı yok gibiydi ama sonra gördüm kuruma çizgisi de olmaz dediler bilmiyorum belirti var mı bende belirti sadece çok şişim başka bir şey yok

benimde böyle gözüküyor reglim dün olması gerekti prodoctor da aynı sizinki gibi çıkardı yok gibiydi ama sonra gördüm kuruma çizgisi de olmaz dediler bilmiyorum belirti var mı bende belirti sadece çok şişim başka bir şey yok
Benim hafif başım dönüyor halsiz hissediyorum kendimi ama az önce erken gebelik yaptım bişey de çıkmadı gecikmemin 9. Günü bugün

bende cok merak ediyorum bugun tekrar yapacağım. kabızlık gibi de var bende hafif . akıntı da oluyor. ama sizinki kanda çıkar muhtemelen 9 gün geçmiş geç döllenme olabilir

bende cok merak ediyorum bugun tekrar yapacağım. kabızlık gibi de var bende hafif . akıntı da oluyor. ama sizinki kanda çıkar muhtemelen 9 gün geçmiş geç döllenme olabilir
Kabızlık bende de oluyor iki gündür canım akıntı zaten sürekli geliyor ama geç döllenmede olsa çıkmazmıydı ki ya çünkü regle bir kaç gün önce ilişki olmamıştı 🥹

yumurtlama günleri denemiş miydiniz? biz gün farketmeden denedik hafta bir iki tutmuştur belki diye dedim benimkine amh 0.19 ama yine de belli olmaz dedi doktor geçen ay deneyin demişti.

yumurtlama günleri denemiş miydiniz? biz gün farketmeden denedik hafta bir iki tutmuştur belki diye dedim benimkine amh 0.19 ama yine de belli olmaz dedi doktor geçen ay deneyin demişti.
Evet evet değerlendirdim biz 9 aydır deniyoruz eşimin sperm değerlerinde sorun çıkmıştı ilaç alıyordu ben hormon testi yaptırmıştım doktor çok iyi demişti işte eşimin de değerleri biraz yükselmişti ilk defa da bu ay geçti böyle ama bişey de hissetmiyorum kan versem negatif görmekten korkuyorum ne yapsam bilemedim 🤷‍♀️

9 gün gecikince kanda görünür en azından belirsizlikten kurtulursun bence kan vermen en iyisi bende bu hafta adet gelmezse kan vereceğim.

pilates iyi gelir aslında bende hayıt otu macunu prowomen arı poleni ve b vitamini d vitamini başladım ondan dolayı mı gecikti anlamadım

benim bir gün geçti perşembe günü vereyim gelmezse diyorum yada çarşamba ama senin cok geçmiş bizim bu testler bizi yanıtlıyor kanda görelim istersen perşembe ver sende

benim bir gün geçti perşembe günü vereyim gelmezse diyorum yada çarşamba ama senin cok geçmiş bizim bu testler bizi yanıtlıyor kanda görelim istersen perşembe ver sende
Ben bugün gideyim dedim canım kadın doğuma randevu alacağım çünkü takvime göre yumurtlamam da 5 gün sonra gösteriyor eğer yoksa bile söktürücü versin rutine döneyim geç olmadan dedim 💖

evet evet bende öyle yapcam söktürücü versin en azında merak ederim seni burdan yazarmısın bugun sonucu kadın doğum doktoru ne dedi diye

evet evet bende öyle yapcam söktürücü versin en azında merak ederim seni burdan yazarmısın bugun sonucu kadın doğum doktoru ne dedi diye
Tamam canım benim mutlaka yazacağım 2.30 da randevum sen hangi şehirde yaşıyorsun ben görev nedeniyle küçük bir yerdeyim doktoru da pek bilmiyorum vallaha ne derse ileteceğim sana ❤️

Back