hanimlar bi bakarmisiniz

zathara

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
2.766
7.046
Bayanlar uzun zamandir tuvaletimi yaparken aci hissediyordum sanki yirtiliyormus gibi acima oluyor .. kabiz yada ishal durumunda da fark etmiyor 2 senedir var bu sorun .... Gecen gece pecetede kan gordum korktum yarin doktora gidicem genel cerraha gorunmem gerekiyormus ama kadin doguma gitsemde olmazmi ???
Doktora ayip ,gunah olmaz derdim ama nedense erkek doktordan utaniyorum

Genel cerrahiye gitmeniz gerek.

Hemoroid olma ihtimali çok yüksek, aynı şeyleri arkadaşımda yaşadı, babamda yaşadı ikiside hemoroid çıktı.

Hemoreid olma ihtimali çok yüksek, aynı şeyleri arkadaşımda yaşadı, babamda yaşadı ikiside hemoreid çıktı.
Peki muayene sirasinda can acimasi oluyormuymus elle muayene ederler diye okudum ve baya can aciyor diye yazmislar utanca korkuda eklendi

Acikcasi hemorid derse sevincek durumdayim ... rast geldi o gun bir film seyrettim kadin kolon kanseriydi ustune o kani gorunce gece korkudan uyuyamadim
Zaten hemoroidte de kanama olur ama her zaman değil. Sıkıntı etme. Düşündüğün şey değil eminim hatta.

Geçmiş olsun, kadın doğuma gitmen birşeyi değiştirmez seni genel cerrahiye sevk edecektir, 2 defa uğraşmış olacaksın. Günahından değilde utanman normal, Kadın doktor yok mu ki? Internetten yada 182 den randevu alırken doktor tercihini kendiniz yapıyorsunuz

Peki muayene sirasinda can acimasi oluyormuymus elle muayene ederler diye okudum ve baya can aciyor diye yazmislar utanca korkuda eklendi

Aynen öyle oluyor canım, elle yapılıyor. Acıdığını sanmıyorum. Arkadaşım acımadı dedi zaten örtü varmış üstünde. Bir alet var anoskopik deniliyor ona gerek olursa acıyabilir belki. Ama utanmanı gerektirecek birşey yok inan. :)

Ya ben ki doktordan utanilmaz der ahkam keserdim ama boyle bir sey olunca nedense sozumu yedim bide gidecegim bu doktora daha once gogus icin gitmistim o zaman hic bi rahatsizlik utanma olmadi ...

Geçen sene aynı şikayetlerle doktora gittim. Yalnız benim daha fenaydı, oluk oluk kan geldi bir seferinde çünkü. Doktor bana aşırı katı beslendiğimi ve çoook az su içtiğimi söyledi ve şunları önerdi. Lütfen siz de şimdi yazacaklarımı uygulayın:

Sabah kalkar kalkmaz hiçbir şey yemeden 1 büyük bardak ılık su için. Bağırsakları yumuşatır. Benim çok midem bulanırdı aç karnına su içmek. Ama çok şükür şimdi lıkır lıkır içiyorum :)

Sonra bol çeşitli kahvaltınızı yapın. Tereyağı ve reçelinizi ekmeğe sürüp yiyin. Biraz yağlı beslenin ki, bağırsakların o katılığı gitsin. Sonra da tuvaletiniz gelmese bile tuvalete gidin ve 10 dk ıkının çok zorlamadan. Bakın, tuvaletiniz gelmese bile bunu yapın. Daha sonra vücut bu düzene alışıp kendiliğinden ihtiyaç sinyalleri verecektir. Öğlen yemeğinde bir kase çorba ya da bir kase yoğurdun içine yulaf ezmesini dökün ve yiyin. Gün içerisinde mutlaka ama mutlaka çok su için. Çay, kahve özellikle de yeşil çay tüketin. Doktorun bana söyledikleri aynen bunlardı. Çok şükür ki şimdi iyiyim. Allah bir daha yaşatmasın o günleri, berbattı. Sizi çok iyi anlıyorum.

Yalnız şimdi doktora gittiğinizde size lağman uygulayacaktır büyük ihtimalle. Bu sizi rahatlatır. Çok geçmiş olsun..

Ya ben ki doktordan utanilmaz der ahkam keserdim ama boyle bir sey olunca nedense sozumu yedim bide gidecegim bu doktora daha once gogus icin gitmistim o zaman hic bi rahatsizlik utanma olmadi ...

Ben hastane ortamında çalıştım, lazer epilasyonda inan belli bir zaman sonra bakıyorsun ama görmüyorsun o kadar alışıyorsun ki. Doktorlar içinde öyle. Utanmana, sıkılmana hiç gerek yok.

Mutlaka yapcam yazdiklarini cok tesekkurler

cok gecmis olsun oncelikle
agri ve kanama oldugunu belirtmissiniz
peki kasinma oluyormu zaman zaman
oluyorsa bu sikayetlerin hemoroid olabilir

Hemoroid büyük ihtimal ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum
Utanma belasına gidilmiyor ama ilerleyince daha zor tedavisi eninde sonunda gideceksin hastaneye
Lifli beslenmenin faydalı olduğunu okumuştum
Geçmiş olsun.

bazi kisilerin anusun disinda bazilarinin ic kisimda olabiliyor
bu bayanlarin daha hijyen acisindan tuvalet kagidiyla cok silmesiyle olusuyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…