• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hanımlar bi bakar mısınızz

disciplina06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
119
0
26
Ankara
selam arkadaşlar,
bugün bir özel tıp merkezine gidip lazer ile ilgili bilgiler aldım.
merkezimizde Nd yag Lazer sistemi kullanılmaktadır, her seansta ayrı bir ücret talep edilir ve yaklaşık 6 seansta biter vs vs dedi kadın, ben doktor zannediyordum ama hemşireymiş, bize cildiye doktorumuz sizi görüyor bende lazeri size uyguluyorum dedi.
seans başına 500-600 arası bir ücret aldıklarını vs vs anlattı.
bu kullandıklar lazer sistemi işe yarar mı?
talep ettikleri ücret sizce fazla mı?
bir de dediki, tek tip sistem kullanıyoruz dalga boylarını kişiye göre belirliyoruz dedi.

kıl tipinize göre cihaz tercih edilmelidir. seanslarınız ilerledikçe önce dozlar değişir sonrada cihazınız tek cihazla maalesef sonuç almanız mümkün olmaz. bir arkadaşa daha önerdim elitpolikliniği eğer istanbuldaysanız birçok cihaz mevcut uzmanlar başarılıdır aynı zamanda doktor kontrolünde yapılıyor

kıl tipinize göre cihaz tercih edilmelidir. seanslarınız ilerledikçe önce dozlar değişir sonrada cihazınız tek cihazla maalesef sonuç almanız mümkün olmaz. bir arkadaşa daha önerdim elitpolikliniği eğer istanbuldaysanız birçok cihaz mevcut uzmanlar başarılıdır aynı zamanda doktor kontrolünde yapılıyor

teşekkür ederim cevabınız için, ama malesef istanbulda değilim :50:
bende doktorun yapmamasına ve tek tip cihaz olmasına takıldım zaten
üstelik bize söylediğine göre 3000 tl garanti + fiyatı da olabilir tarzıydı...

Back