Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
s beden için penye pantolon, kot gibi duruyor
Bana hediye gelen en fazla 1 kere giydiğim pantolonum mango 38 beden
Eki Görüntüle 978571 Eki Görüntüle 978573
tatlım bununla ılgılenıyorum takas düşünüyorsun sanırım
esnekmıdır bana gelırmı acaba
mango kalıbı ile tam 38 çok incemisin kalınmısın tatlım, istersen akşam detyalı resim çekerim
mango kalıbı ile tam 38 çok incemisin kalınmısın tatlım, istersen akşam detyalı resim çekerim
VALLA 38-40 ARASI BISEY ölçülerim canım ya
basenlerim sorun oluyo bazen :)
Detaylı cekermısın vede ölçermisin musaıt olunca aksam cnm beklıyorum
tamam canım ölçerim. sana olacağını düşünüyorum. lotus kot senin üzerinde çekildi dimi resim. eğer öyle ise sana olur ama tekrar ölçücem akşam
evet tatlım benım uzerımdeydı lotus fotoda :) o zaman sende takas ıcın bırseyler begen haberleselım
benim aklım hala lotusda ama galiba boyu kısa diye konuşmuştuk. Senin bi salaş gömleğin vardı s beden beyaz altı lastikli gibi, doğru hatırlıyorum dimi, o güzel.
Canım merhaba elinde kedi yatagı oyuncagı varmı varsa görmek isterim :)
tatlım bununla ılgılenıyorum takas düşünüyorsun sanırım
esnekmıdır bana gelırmı acaba
canım pantolonun belini ölçtüm birde basen kısmını
Eki Görüntüle 1010678
Basen kısmı ile 8-9 cm daha geniş belinden
tatlım büyük ihtimal olur bana :) Sen yollarsın bunu ama p.tesi yollayabılırmısın :) ben sana ne yolluyacaktım peki baktınmı tekrar yenı gomlek eklemıstım gecen yenı konuma kareli ekose gomlek
canım ürünlerine baktımda inan ne satıldı ne satılmadı aklımda yok. Bi tane gömlek vardı son sayfada kısa kllu kareli, o olabilir mesela.
Bu arada kargonu ben ödeyip yollıyım, sende kendi gönderdiğini öde yolla olurmu? :26:
Bu arada istanbul anadolu yakasındayım ben