• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar benim ürünlerimde bunlar, bi bakın derim& Tüm ürünler 8.sayfada

bebeğim annemde kaldığından evimde zaman geçiremiyorum, yoksa daha neler bulup ekliycem ama kısmet. Belki hafta sonu çıkartırım dolap üstü hurçları

mango kalıbı ile tam 38 çok incemisin kalınmısın tatlım, istersen akşam detyalı resim çekerim

VALLA 38-40 ARASI BISEY ölçülerim canım ya :31:

basenlerim sorun oluyo bazen :)

Detaylı cekermısın vede ölçermisin musaıt olunca aksam cnm beklıyorum:15:

VALLA 38-40 ARASI BISEY ölçülerim canım ya :31:

basenlerim sorun oluyo bazen :)

Detaylı cekermısın vede ölçermisin musaıt olunca aksam cnm beklıyorum:15:

tamam canım ölçerim. sana olacağını düşünüyorum. lotus kot senin üzerinde çekildi dimi resim. eğer öyle ise sana olur ama tekrar ölçücem akşam

tamam canım ölçerim. sana olacağını düşünüyorum. lotus kot senin üzerinde çekildi dimi resim. eğer öyle ise sana olur ama tekrar ölçücem akşam

evet tatlım benım uzerımdeydı lotus fotoda :) o zaman sende takas ıcın bırseyler begen haberleselım :31::16:

evet tatlım benım uzerımdeydı lotus fotoda :) o zaman sende takas ıcın bırseyler begen haberleselım :31::16:

benim aklım hala lotusda ama galiba boyu kısa diye konuşmuştuk. Senin bi salaş gömleğin vardı s beden beyaz altı lastikli gibi, doğru hatırlıyorum dimi, o güzel. :38:

benim aklım hala lotusda ama galiba boyu kısa diye konuşmuştuk. Senin bi salaş gömleğin vardı s beden beyaz altı lastikli gibi, doğru hatırlıyorum dimi, o güzel. :38:

Tatlım eyaz degılde krem rengı gömlek vr bende hatta bolero tarz trıko vardı :8: sen tekrar bir göz gezdir istersen ;)

Canım merhaba elinde kedi yatagı oyuncagı varmı varsa görmek isterim :)

canım pantolonun belini ölçtüm birde basen kısmını

Eki Görüntüle 1010678

Basen kısmı ile 8-9 cm daha geniş belinden

tatlım büyük ihtimal olur bana :) Sen yollarsın bunu ama p.tesi yollayabılırmısın :):ssz: ben sana ne yolluyacaktım peki baktınmı tekrar yenı gomlek eklemıstım gecen yenı konuma kareli ekose gomlek

tatlım büyük ihtimal olur bana :) Sen yollarsın bunu ama p.tesi yollayabılırmısın :):ssz: ben sana ne yolluyacaktım peki baktınmı tekrar yenı gomlek eklemıstım gecen yenı konuma kareli ekose gomlek

canım ürünlerine baktımda inan ne satıldı ne satılmadı aklımda yok. Bi tane gömlek vardı son sayfada kısa kllu kareli, o olabilir mesela.
Bu arada kargonu ben ödeyip yollıyım, sende kendi gönderdiğini öde yolla olurmu? :26:
Bu arada istanbul anadolu yakasındayım ben

canım ürünlerine baktımda inan ne satıldı ne satılmadı aklımda yok. Bi tane gömlek vardı son sayfada kısa kllu kareli, o olabilir mesela.
Bu arada kargonu ben ödeyip yollıyım, sende kendi gönderdiğini öde yolla olurmu? :26:
Bu arada istanbul anadolu yakasındayım ben
$KRELÝ GÖMLEK.jpg $GÖMLKK.jpg $GRÝ TRÝKO.jpg $KARELÝ GÖMLEK.jpg $MAVÝ BLZ.jpg $MAVÝ BLZZ.jpg $YAKA DETAY.jpg $IMG_0108.jpg $IMG_0087.jpg

bunlar var tatlım sec ona göre yollayayım :31: tamam o sekıldeolsunsen kargo ucretını odeyıp yolla bende öyle yaparım .:16: özelden adres bılgılerımı yolluyorum sende yolla :31:

Back