• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar benim ürünlerimde bunlar, bi bakın derim& Tüm ürünler 8.sayfada

Merhaba,

Benimde elimdeki ürünlerimden seçebildiklerim bunlar daha devamı gelicek mutlaka.
Başdan yazıyorum bugün cevap veremeyebilirim. En geç pazartesi sabah herkese dönüş yapmış olurum

Bunları oğlum için aldık, en fazla 2-3 kere kullandık. 1 yıldır duruyorlar öylece, ortak noktada buluşup elden teslim edilebilcek ürünlerden
Eki Görüntüle 978534 Eki Görüntüle 978535

Bir heves aldığım ama hiç anlamadığım bir makina. Sadece bir sofra bezi kenarı diktim. 1 yıldan fazladır öylece duranların içinde. 89 tlye almıştım. Kargo yapabilirim, kargo ücreti benden :27:
Eki Görüntüle 978536

Dalan Roxy matik. Bebek ürünleri ve tüller için ideal hiç açılmadı. Toplu alımda kargo ücreti benden yollarım
Eki Görüntüle 978541

canm ürünlerime baktın mı haber bekliyorum bebeğim uyanmadan :1:

canım baktım, sen ne ile ilgileniyorsun onu söylersen. bana sadece gecelikler olur gibi. Sen hangi ürünü beğendin
dikiş makinasını beğendim canm ilk resimdeki sade çantayı beğenmiştim ama satılmış :1: sabunuda alabilrim canm

Son düzenleme:
dikiş makinasını beğendim canm ilk resimdeki sade çantayı beğenmiştim ama satılmış :1:

hani giyim anlamında inan tarzım bişey olsa bakardım ama dediğim sadece iç giyim ile değişim olurdu, oda şuan çok ihtiyacım olan bişey değil. İstersen fiyatta indirim yaparım 40 tlkargo benden olsun

hani giyim anlamında inan tarzım bişey olsa bakardım ama dediğim sadece iç giyim ile değişim olurdu, oda şuan çok ihtiyacım olan bişey değil. İstersen fiyatta indirim yaparım 40 tlkargo benden olsun

inan maddi yönden ihtiyacım olmasa alırdım bari 1 2 parça bişey beğensen üstünü ödesem oda olur indirimde yaparım fiyat uygun ama alamam işte olmayınca olmuyo ayrıca özelden mesaj atıcam sana sen yine bi bak ürünlerime canm puffycim :34: :16:

inan maddi yönden ihtiyacım olmasa alırdım bari 1 2 parça bişey beğensen üstünü ödesem oda olur indirimde yaparım fiyat uygun ama alamam işte olmayınca olmuyo ayrıca özelden mesaj atıcam sana sen yine bi bak ürünlerime canm puffycim :34: :16:

canım o kırmızı arkası fiyonklu bir saten gecelik var, o ne kadar mesela.

ciddi anlamda çok ihtyacım yok çünkü zaten yeterince elimde mevcut :9::9:
Başka giyim anlamında bişeyler olsaydı çok mantıklıydı, sen yinede bana fiyatını falan yaz canım onların konuşalım. kestirip atmayalım

ciddi anlamda çok ihtyacım yok çünkü zaten yeterince elimde mevcut :9::9:
Başka giyim anlamında bişeyler olsaydı çok mantıklıydı, sen yinede bana fiyatını falan yaz canım onların konuşalım. kestirip atmayalım
diğerleri daha uygun canm ilgilenirsen

bu hafta bi arkadaşdanda saten gecelik aldım. Senede bir giyebilceğim bişey. Bebeğin kaç yaşında belki kıyafet falan olur ama 3 yaş kıyafeti varsa
3-4 yaş için yağmurluk var elimde canm bide gelen hediyeleri kurcalarım istersen oyuncakta var elimde eklerim senn için

eğitici oyuncak falan yoksa seni hiç yormıyım canım boşuna, o kadar çabaladın keşke ortak bir nokta bulabilseydik. Çok özür dilerim yordum senide
eğitici oyuncaklarımız var ama henüz oğlum 10 aylık biz kullanıyoruz iki tane t,shrt buldum 3 yaş için onları ekliyim sana bide yağmurluk $IMG_20131222_150245.jpg $Fotoðraf0650.jpg $Fotoðraf0652.jpg hepsi sıfır canm t,sörtler 3 yaş yağmurluk 3-4 yaş

Eklentiler

• $IMG_20131222_150206.jpg
    $IMG_20131222_150206.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 50
burdan arkadaşdan aldığım kot, tam olarak aynı renk ve modelden bende mevcut aldığım fiyata veriyorum 10 tl 27-32 bedeni. 38 bedenler olur

Back