• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar benim ürünlerimde bunlar, bi bakın derim& Tüm ürünler 8.sayfada

Canım yarın ürünlerine bakarım twlden giriyorum
tmm canm ozaman bebek bölümünden seçtiklerim de dursun karar verdiğinde anlaşırız :34: hırka şapka bide bi tane tulum vardı renkli onları alayım hırkanın yanndaki eşofman kalsın kız için galiba o lila çizgileri var benmki oğlan olmaz bize o

tmm canm ozaman bebek bölümünden seçtiklerim de dursun karar verdiğinde anlaşırız :34: hırka şapka bide bi tane tulum vardı renkli onları alayım hırkanın yanndaki eşofman kalsın kız için galiba o lila çizgileri var benmki oğlan olmaz bize o

canım pazartesi günü diğer arkadaşların kargosunu çıkıcam. sana kalanları yazıyım. Sonra üzerinden tekrar konuşalım. Dikiş makinasınıda takas ile değilde nakit olarak vermek istiyorum. Çünkü şu sıra çok ihtiyacım var

canım pazartesi günü diğer arkadaşların kargosunu çıkıcam. sana kalanları yazıyım. Sonra üzerinden tekrar konuşalım. Dikiş makinasınıda takas ile değilde nakit olarak vermek istiyorum. Çünkü şu sıra çok ihtiyacım var

tmm cnm haber bekliyorum

Cnm satlmdysa ustnde drsnu ckblr msn. $1394867061146.jpg
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar evim tadilata giriyor, herşey 1-2 tlden vericem. İstediğinizi söyleyin yeter. Dikiş makinası ise 40 tl

Back