Merhaba,
Benimde elimdeki ürünlerimden seçebildiklerim bunlar daha devamı gelicek mutlaka.
Başdan yazıyorum bugün cevap veremeyebilirim. En geç pazartesi sabah herkese dönüş yapmış olurum
Bunları oğlum için aldık, en fazla 2-3 kere kullandık. 1 yıldır duruyorlar öylece, ortak noktada buluşup elden teslim edilebilcek ürünlerden
Eki Görüntüle 978534 Eki Görüntüle 978535
Bir heves aldığım ama hiç anlamadığım bir makina. Sadece bir sofra bezi kenarı diktim. 1 yıldan fazladır öylece duranların içinde. 89 tlye almıştım. Kargo yapabilirim, kargo ücreti benden
Eki Görüntüle 978536
Dalan Roxy matik. Bebek ürünleri ve tüller için ideal hiç açılmadı. Toplu alımda kargo ücreti benden yollarım
Eki Görüntüle 978541
canm ürünlerime baktın mı haber bekliyorum bebeğim uyanmadan
dikiş makinasını beğendim canm ilk resimdeki sade çantayı beğenmiştim ama satılmışcanım baktım, sen ne ile ilgileniyorsun onu söylersen. bana sadece gecelikler olur gibi. Sen hangi ürünü beğendin
dikiş makinasını beğendim canm ilk resimdeki sade çantayı beğenmiştim ama satılmış
hani giyim anlamında inan tarzım bişey olsa bakardım ama dediğim sadece iç giyim ile değişim olurdu, oda şuan çok ihtiyacım olan bişey değil. İstersen fiyatta indirim yaparım 40 tlkargo benden olsun
inan maddi yönden ihtiyacım olmasa alırdım bari 1 2 parça bişey beğensen üstünü ödesem oda olur indirimde yaparım fiyat uygun ama alamam işte olmayınca olmuyo ayrıca özelden mesaj atıcam sana sen yine bi bak ürünlerime canm puffycim
inan maddi yönden ihtiyacım olmasa alırdım bari 1 2 parça bişey beğensen üstünü ödesem oda olur indirimde yaparım fiyat uygun ama alamam işte olmayınca olmuyo ayrıca özelden mesaj atıcam sana sen yine bi bak ürünlerime canm puffycim
ayyıldız marka asıl fiyatı burda http://giyimmodasi.blogspot.com.tr/2011/10/ayyldz-yeni-sezon-saten-gecelik.html hiç giyilmedi ben 50tlden veriyorum canmcanım o kırmızı arkası fiyonklu bir saten gecelik var, o ne kadar mesela.
ayyıldız marka asıl fiyatı burda http://giyimmodasi.blogspot.com.tr/2011/10/ayyldz-yeni-sezon-saten-gecelik.html hiç giyilmedi ben 50tlden veriyorum canm
diğerleri daha uygun canm ilgilenirsenciddi anlamda çok ihtyacım yok çünkü zaten yeterince elimde mevcut
Başka giyim anlamında bişeyler olsaydı çok mantıklıydı, sen yinede bana fiyatını falan yaz canım onların konuşalım. kestirip atmayalım
diğerleri daha uygun canm ilgilenirsen
3-4 yaş için yağmurluk var elimde canm bide gelen hediyeleri kurcalarım istersen oyuncakta var elimde eklerim senn içinbu hafta bi arkadaşdanda saten gecelik aldım. Senede bir giyebilceğim bişey. Bebeğin kaç yaşında belki kıyafet falan olur ama 3 yaş kıyafeti varsa
3-4 yaş için yağmurluk var elimde canm bide gelen hediyeleri kurcalarım istersen oyuncakta var elimde eklerim senn için
eğer sorunsuz oyuncaklar falan varsa olur
dikiş makinesini bana ayır canm ben ekliyim senn için bişeyler sonra görüşürüzeğer sorunsuz oyuncaklar falan varsa olur
peluş oyuncaklar var bide bul tak kaplumbağa bide logolar var logolar eksiktir ama kırık vs.. yok dahada kurcalarım
dikiş makinesini bana ayır canm ben ekliyim senn için bişeyler sonra görüşürüz
eğitici oyuncaklarımız var ama henüz oğlum 10 aylık biz kullanıyoruz iki tane t,shrt buldum 3 yaş için onları ekliyim sana bide yağmurlukeğitici oyuncak falan yoksa seni hiç yormıyım canım boşuna, o kadar çabaladın keşke ortak bir nokta bulabilseydik. Çok özür dilerim yordum senide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?