- 14 Ağustos 2024
- 116
- 21
- 30
-
- Konu Sahibi Kubra56565
TamamBence kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz, belki de karşıdaki kişinin evlilik gibi bir niyeti bile yok. Karşınızdaki kişiyi tanımaya çalışın. Diğer konularda zaten kafanız zamanla netleşir.
Hayır da öyle bir grupki kurtulamıyorum.konu da bitmiyor ne yapicam yaSen kesin 15 yaşında falansın
Sen gel her gün, biz seni sevdik, kurda kuşa yem etmeyizBen ne bileyim bugün üye oldum her gün mü kullanıyorum sizin gibi
Kullanın biraz okuyun buraları hayat okulu mübarek.Ben ne bileyim bugün üye oldum her gün mü kullanıyorum sizin gibi
Tamam özür dilerimSiteye üye olurken onayladığın metni okumamak senin problemin
Konu kapansin konu kapansin
Teşekkürler ben gruba falan gelmem başım ağrıyorSen gel her gün, biz seni sevdik, kurda kuşa yem etmeyiz
DeneyeyimÖyle değil.
‘ Rabbim konuyu kapat tez zamanda inşallah amin’ diyeceksin
TamamAdamı da böyle darlamayın aman kaçar yoksa
Küçümsemek için söylemiyorum ama subaylık ben ortaokuldayken falan havalı sayılabilecek bir meslekti. Özellikle küçük yerlerde okumamış kızlar subaylara kaçıyorduÜber bir şey değil zaten kimse über değil normal yaşamda gayet bulacak biri çevresinde vs havalı bir meslek bnm mesleğimde öyle devlette olan her meslek kıymetlidir bu askerlik ve ögretmenllikse daha kıymetlidir kolay olsa herkes yapar
Deneyeyim
Kız öyle deme, basçavuşun bile gideri var hala, burda neler okuyoz her günKüçümsemek için söylemiyorum ama subaylık ben ortaokuldayken falan havalı sayılabilecek bir meslekti. Özellikle küçük yerlerde okumamış kızlar subaylara kaçıyorduşimdi subay/astsubay mesleğini havalı bulan muhtemelen bir siz kaldiniz.
Ezmek için demiyorum ama benim markette bile iş bulamayan kuzenim astsubay oldu. Tek özelliği 4 yıllık bir okul okumuş olması. Bu kadar önemli bir mesleğin ele ayağa düşmesi aşırı üzücü. Ben de ilkokuldayken servisteki arkadaşlarımda lojmanda oturanlar vardı. Servis lojmana girerken asker gelir içeri bakardı. O zaman bana o lojman çok önemli, kıskanılacak bir yer gibi görünürdü. Hele milli güvenlik dersine albaylar falan gelince hepimiz mum olurduk.Küçümsemek için söylemiyorum ama subaylık ben ortaokuldayken falan havalı sayılabilecek bir meslekti. Özellikle küçük yerlerde okumamış kızlar subaylara kaçıyorduşimdi subay/astsubay mesleğini havalı bulan muhtemelen bir siz kaldiniz.
Devlet işi hep havalidir özel sektör gibi bakmıyorim özelde mühendis mi devlette memur mu devlette memurKüçümsemek için söylemiyorum ama subaylık ben ortaokuldayken falan havalı sayılabilecek bir meslekti. Özellikle küçük yerlerde okumamış kızlar subaylara kaçıyorduşimdi subay/astsubay mesleğini havalı bulan muhtemelen bir siz kaldiniz.
Kız öyle deme, basçavuşun bile gideri var hala, burda neler okuyoz her gün
Ama gold apoletSon olarak yerinizde olsam tercih etmezdim deniz adamlarını. Etmedim de zaten.
Bi fenomen vardı eşi deniz astsubayıydı. Sürekli ağlıyordu bebekleri olmuştu bebekler babalarını unutuyordu her seyirden gelişte.
Karantina da yine gelemedi.
Kadın instadan para bulup kocayı istifa ettirdi.
Çok aşık olursun tamam ya da hiç sevmezsin tamam ama ortalama da ben istemem eşimin bir gidip aylarca gelmemesini.
Hastalığı var doğumu var. Bebek bakması var bu aşamalarda mantıklı değil.
Denizcilerin karısı duldur parası puldur.
Özelde mühendisDevlet işi hep havalidir özel sektör gibi bakmıyorim özelde mühendis mi devlette memur mu devlette memur
Hepsi ayni değil ama onların gemi süreleri var yaşlarina göre değişirSon olarak yerinizde olsam tercih etmezdim deniz adamlarını. Etmedim de zaten.
Bi fenomen vardı eşi deniz astsubayıydı. Sürekli ağlıyordu bebekleri olmuştu bebekler babalarını unutuyordu her seyirden gelişte.
Karantina da yine gelemedi.
Kadın instadan para bulup kocayı istifa ettirdi.
Çok aşık olursun tamam ya da hiç sevmezsin tamam ama ortalama da ben istemem eşimin bir gidip aylarca gelmemesini.
Hastalığı var doğumu var. Bebek bakması var bu aşamalarda mantıklı değil.
Denizcilerin karısı duldur parası puldur.
Eğer kalifiye bir işiniz varsa özelde kazanılan bir aylık maaşı siz 6 ayda alamazsınız. Varsın garantisi olmasın zaten bu kadar kazanırken kenara koyulan para sizi aylarca götürür. Hele diliniz var da yurtdışına dövizle çalışıyorsanız tadından yenmez. Biraz vizyon.Devlet işi hep havalidir özel sektör gibi bakmıyorim özelde mühendis mi devlette memur mu devlette memur