Gebeliğe Hazırlık Hanımlar bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cicekmicicek

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2023
32
3
35
Merhaba hanımlar, 3. Kez anne olmaya çalışıyorum 2 çocuğumda da normal doğum yaptım küçük yaşta.1 yıllık evliyim 34 yaşındayım. Mart ayında gebeliğe hazırlanmaya başladım doktora gittim çok şükür herşey normaldi.Hamile kaldım ama farkedilmeyen dış gebelik yaşadım sağ tüpüm alındı. 1 ay korundum doktorum gerek olmadığını söyledi onun lafına bakarak korunmadım haziranda tekrar hamile kaldım malesef o da kimyasal gebelik oldu bu süre zarfı içerisinde sürekli folik asit ve vitamin kullandım düzenli olarak. 2023 ocak ayında yumurtalık takibiyle klomen kullandım tutmadı doktorum bu süreçte zorlanıyorsan tüp bebek yapalım dedi gerek görmedim , eşimde bazı testler verdi ben de aynı şekilde tek tüp olmam dışında bi sorunumuz yok.Stres büyük etken dediler işi bile bıraktım 1 ay önce , Reglim hiç şaşmaz normalde ama şubat ayında regl olmadım ve bugün 12. Gün sabah kahverengi lekelenme oldu son 1 haftadır da mide bulantısı ve göğüs hassasiyeti var hani bir ümitle bekliyoruz testlerimiz negatif çıktı burdaki paylaşımları okuyarak kendimi teselli ediyorum daha fazla ümitleniyorum 1 hafta daha bekleyeceğim değişiklik olmazsa doktora gideceğim. Uzun oldu biraz :) Siz de aynı şeyler yaşadıysanız paylaşabilir misiniz?

Son düzenleme:
X