• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hanımlar bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sumeyraaaa2555

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2021
3
1
6
25
Merhaba arkadaşlar ben bugün katıldım aranıza
Ben normalde en geç 25 -26 günde adet gören biriyim en son adet tarihim 16 agustos çoktan olmam gerekiyodu sol kasığımda ağrı var gebelik olabilir mi cevaplarsanız çok sevinirim :)))

Ben normalde en geç 25 -26 günde adet gören biriyim en son adet tarihim 16 agustos çoktan olmam gerekiyodu sol kasığımda ağrı var gebelik olabilir mi cevaplarsanız çok sevinirim :)))
23 ağustosa adet gördüm en son, 14 eylülde çıktı testte. Döngümüz hemen hemen aynı. Testte çıkar 😊

Bunu en garanti test yaparak öğrenenilirsin. Biz ne diyelim şimdi 🤭

23 ağustosa adet gördüm en son, 14 eylülde çıktı testte. Döngümüz hemen hemen aynı. Testte çıkar 😊
Yaa o zman test aliyim ben normalde şüphelenmezdim ama ablamın kayın validesi demiş Sümeyra hamile rengi kaçmış ordan aklıma takıldı günümde geçince ne biliyim :))

Yaa o zman test aliyim ben normalde şüphelenmezdim ama ablamın kayın validesi demiş Sümeyra hamile rengi kaçmış ordan aklıma takıldı günümde geçince ne biliyim :))
Valla inşallah vardır ne diyelim. Allah bana da nasip etsin. İsteyen herkese inşallah 🌸 😊

Merhaba nasıl bu konuda bu kadar sabırlı oluyorsunuz hiç anlamıyorum :) adetiniz 1 hafta geçmiş oluyor dimi ?? Bir an önce test yapın🙏

Back