• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar bakar mısınız

Belirtim adet belirtisi gibiydi. Asıl belirtiler 2.ay basladı

Bata daha 4 gün var sürekli sırt bel sağ sol tarafım ağrıyor batmalar oluyor hayırlısı bakalım bekliyoruz bi umut

Adet olucam sandim. Son ay adetimin düzeni karışınca gecikmeyide anlamadim. Ilk defa kendimi dinlemedim. Pozitifi gorunce dedim aaa bundanmis 😂

Hamile hanımlar hamilelik belirtileriniz nelerdi ne zaman kaç gün önce anladiniz
En garip benmki galiba hc birseyim yokdu sadece lekelenmem olmusdu ramazan ayi orucumu bile doru duzgun tutamamisdim, doktora gittim kormal kontrole doktorun bi ultrasyon aleti bile yokdu en azindan bi karindan kotntol et belki kis vs bise var diye ,aklimdan ck kizdim doktora alttan bakdi hc biseyiniz yk diyip eve yolladi beni, hastanedn cikdimbata daha 1 hafta var ben hamileyim bu salak doktor anlamadi dedim karsimda duran eczaneye girdim 3 tane test aldim eve geldim. Oglenki idrarimla ilk testi yapdim bi bakdim test pozitif inanamadim sok oldum 😀 sabah ilk idrarla yapdigimda yine ayni cikdi ve 1 hafta oncesinden orenmis oldum hamileligimi,herhangi bir belirtimde yokdu sadce lekelenmem olmusdu

En garip benmki galiba hc birseyim yokdu sadece lekelenmem olmusdu ramazan ayi orucumu bile doru duzgun tutamamisdim, doktora gittim kormal kontrole doktorun bi ultrasyon aleti bile yokdu en azindan bi karindan kotntol et belki kis vs bise var diye ,aklimdan ck kizdim doktora alttan bakdi hc biseyiniz yk diyip eve yolladi beni, hastanedn cikdimbata daha 1 hafta var ben hamileyim bu salak doktor anlamadi dedim karsimda duran eczaneye girdim 3 tane test aldim eve geldim. Oglenki idrarimla ilk testi yapdim bi bakdim test pozitif inanamadim sok oldum 😀 sabah ilk idrarla yapdigimda yine ayni cikdi ve 1 hafta oncesinden orenmis oldum hamileligimi,herhangi bir belirtimde yokdu sadce lekelenmem olmusdu
Gerçekten çok değişik olmuş inşallah sağ salim sizde bebeğinizi kucağınıza alırsınız teşekkür ederim yorumunuz için ❤

Bende de acayip adet sancisi oldu hatta ayaklarima bile ağri vuruyodu ha oldum ha olucam diye çok şükür ki hamile kaldim rabbim sizede nasip etsin

Bugün gördük keseyi çok hafif kalp atisida duyuluyodu. Ama kanama var kese etrafinda cok küçük ne olur ne olmaz Progesteron basladi 100 mg. Tek korkum bu 😓
Duanı eksik etme benim de duam seninle inşallah bebeğini kucağına alırsın bebeğinizle allaha emanet olun

Hamile hanımlar hamilelik belirtileriniz nelerdi ne zaman kaç gün önce anladiniz
Belirtilere hiç takılma derim canım adetime 2 gün kaldı bugün kan testiyle de hamile olduğumu onayladık fakat tek bir belirtim bile yok 😊 hatta o meşhur akıntı dedikleri şey var ya İnan kupkuruyum üstelik beta değerim 550 civarında

Belirtilere hiç takılma derim canım adetime 2 gün kaldı bugün kan testiyle de hamile olduğumu onayladık fakat tek bir belirtim bile yok 😊 hatta o meşhur akıntı dedikleri şey var ya İnan kupkuruyum üstelik beta değerim 550 civarında
Maşallah rabbim sağ salim kavuştursun sana

Back