incandessence cok cok güzel bi parfum bence sıradan değil bi erkeğe ne kadar cekici gelir bilemiyorum ama tavsiye ederim bende almayı düşünüyorum bi kaç yıl önce kullanmıştım hemen bitirdim tabi, o zamandan beri ismini unutmadıgım her daim alıp kullanabilecegim bi parfum oldu hatta bi çok orjinal pahalı parfumden cok daha güzel şişesi de cok hoş, temiz ferah çiçeksi bi koku cok begenilmişti kullanırken.. far away da kullandım benim erkek arkadasım hastaydı onun kokusuna bayılıyo yani ama ben pek sevemedim kadınsı bişe ve basit geliyodu kaliteli hissetmiyodum onu sıkınca ben nedense ama denenmesi gerekir cünkü bu kokuya ya bayılıyorlar ya da tiksiniolar baharatlı oryantal bişe oldugu için galiba herkesin sevcegi bişe diil ama erkekler cogunlukla sexy buluyo.. c.lacroix ilk cıktıgında su kırmızı sişede olanı kullanmıştım bence kötü degil ama tercih edilcek özel bi parfum degil ben kokuların karakteristik olanlarını seviyorum kokladıgımda digerlerinden ayırt edebilcem o yüzden sadece hoş kokması önemli degil herkes de böyle düşünüyodur little black dress ara sıra kullanmak için uygun bi parfum ilk sıktıgınızda hoş gelmeyebilir ama ara sıra kullanmak için uygun baharatlı bi koku o da riskli bi parfum önce koklayın test edin öyle alın her tende farklı duracak ve herkesin sevmeyecegi karakteristik bi koku bu da.. bi de su an aklıma gelen su uzun şişelerde 3lü sekilde falan satılıodu tasha,women of earth bi de summerwhite bilirsiniz.. onların içinden summerwhite ı begeniyorum ben cok pahalı degil şişesi de dikkat cekmio ama cok avon parfumunden güzel ferah ve hafif o açıdan tavsiye ederim özellikle benim gibi temizlik hastası tipler için uygun...avon parfumlerinden aklıma gelen purblanca var ama herkes kullandıgı için kesinlikle tavsiye etmem kızılay dagıtmış gibi parfum güzel olabilir ama sıradan işte.. perceive de bi arkadasım kullanıyodu bayıldıgım bi parfum olmadı.. koku hastası ve hassas bi burnu olan biri olarak benim düşüncelerim bunlar tabi herkesin duyuları ve algısı farklıdır bu arada belirtsem iyi olcak ben cok beyaz tenliyim ona göre degerlendirin kızlar. ne cok yazdım