- 12 Şubat 2025
- 74
- 10
- 3
- 35
- Konu Sahibi busragul89
Testin yanında negatifte yazıyor bacım sakin ol. Belki o negatif geçerlidir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanında negatifte var acaba o mu geçerli olan ?Sonuç hatalı yazılmış sanki
Hamile değilim çok şükür. Beta hcg 0.006 . Elhamdulillah Rabbim. Sadaka vericemÇok garip ya bizede haber ver
Ben dedim yanda da negatif yazıyordu çünkü. Sen direk pozitif yazınca ona odaklandın:) negatif yazıyordu değer bölümünde. Çok şükür bacım. Allah gönlüne göre versin sevindim senin adınaHamile değilim çok şükür. Beta hcg 0.006 . Elhamdulillah Rabbim. Sadaka vericem![]()
Yok yok sonuç pozitif yazıyor. Doktor da eşime hamile demiş. Şikayet etsem az hastaneyi. 5 yaş yaşlandım yemin ederimBen dedim yanda da negatif yazıyordu çünkü. Sen direk pozitif yazınca ona odaklandın:) negatif yazıyordu değer bölümünde. Çok şükür bacım. Allah gönlüne göre versin sevindim senin adına
Özel değilse Gebelik niye düşünmüyorsunuzYok yok sonuç pozitif yazıyor. Doktor da eşime hamile demiş. Şikayet etsem az hastaneyi. 5 yaş yaşlandım yemin ederim![]()
Bence doktorda dikkat etmedi. Ve sonucu yanlış yere yazdılar. Çünkü pozitifin yanında negatifte yazıyor doktor dikkat etmedi. Ama haklısın şikayet etmen lazımYok yok sonuç pozitif yazıyor. Doktor da eşime hamile demiş. Şikayet etsem az hastaneyi. 5 yaş yaşlandım yemin ederim![]()
evet aynen hemde yoğun kanama adet yani. Karın agrisiyla öğrendi şükür şimdi kocaman yeğenim3 Ay sonra nasıl anlamış? Regl olunmaz hamile olunca diyorlar lekelenme ile karistiriyorlardir diyorlar. Baya bildiğin 3 ay boyunca 5 gün süren adet mi oldu yengeniz
Ay beni korkutma bacım:) ben adet oldum 3 aydır testlerimde negatif çıktı benimde ihtimalim olabilir mi diye hala düşünüyorum:) şimdi panik atağım tutacak :)Wv
evet aynen hemde yoğun kanama adet yani. Karın agrisiyla öğrendi şükür şimdi kocaman yeğenim
4,5 yaşında ve 26 aylık iki kızım var. Şimdilik yeni bir çocuğa hazır değilim.Özel değilse Gebelik niye düşünmüyorsunuz
Edin bence elinizde delilde var
Bu şekilde yanlış sonuç çıkartmaları hiç doğru değil önemli bı hastalık vs olsa onuda yanlış cikaricaklar ozmn![]()
Bilemiyorum kuzum emin degilsen kan testi ver en iyisi.Bunu cumartesi etmiştim dün kanamam geldi bugün azaldı. Test bozuk mu bilmiyorum bugünde gidemedim oğlum biraz hastaydı yarın sağlık ocağına gidicem. Hakkımızda hayırlısı olsunAy beni korkutma bacım:) ben adet oldum 3 aydır testlerimde negatif çıktı benimde ihtimalim olabilir mi diye hala düşünüyorum:) şimdi panik atağım tutacak :)
Allah bağışlasın canım çok şükür Allah gönlüne göre vermiş4,5 yaşında ve 26 aylık iki kızım var. Şimdilik yeni bir çocuğa hazır değilim.