• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar acil yardım

Ben dedim yanda da negatif yazıyordu çünkü. Sen direk pozitif yazınca ona odaklandın:) negatif yazıyordu değer bölümünde. Çok şükür bacım. Allah gönlüne göre versin sevindim senin adına
Yok yok sonuç pozitif yazıyor. Doktor da eşime hamile demiş. Şikayet etsem az hastaneyi. 5 yaş yaşlandım yemin ederim 😱

Yok yok sonuç pozitif yazıyor. Doktor da eşime hamile demiş. Şikayet etsem az hastaneyi. 5 yaş yaşlandım yemin ederim 😱
Özel değilse Gebelik niye düşünmüyorsunuz 😊

Edin bence elinizde delilde var
Bu şekilde yanlış sonuç çıkartmaları hiç doğru değil önemli bı hastalık vs olsa onuda yanlış cikaricaklar ozmn :(

Bence doktorda dikkat etmedi. Ve sonucu yanlış yere yazdılar. Çünkü pozitifin yanında negatifte yazıyor doktor dikkat etmedi. Ama haklısın şikayet etmen lazım

Wv
3 Ay sonra nasıl anlamış? Regl olunmaz hamile olunca diyorlar lekelenme ile karistiriyorlardir diyorlar. Baya bildiğin 3 ay boyunca 5 gün süren adet mi oldu yengeniz
evet aynen hemde yoğun kanama adet yani. Karın agrisiyla öğrendi şükür şimdi kocaman yeğenim

Özel değilse Gebelik niye düşünmüyorsunuz 😊

Edin bence elinizde delilde var
Bu şekilde yanlış sonuç çıkartmaları hiç doğru değil önemli bı hastalık vs olsa onuda yanlış cikaricaklar ozmn :(
4,5 yaşında ve 26 aylık iki kızım var. Şimdilik yeni bir çocuğa hazır değilim.

Ay beni korkutma bacım:) ben adet oldum 3 aydır testlerimde negatif çıktı benimde ihtimalim olabilir mi diye hala düşünüyorum:) şimdi panik atağım tutacak :)
Bilemiyorum kuzum emin degilsen kan testi ver en iyisi.Bunu cumartesi etmiştim dün kanamam geldi bugün azaldı. Test bozuk mu bilmiyorum bugünde gidemedim oğlum biraz hastaydı yarın sağlık ocağına gidicem. Hakkımızda hayırlısı olsun😊

Back