• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar acil yardım

busragul89

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Mart 2022
85
18
18
30 ocakta korunmasız ilişkim oldu 31 ocakta regl oldum. Regl oldum diyorum çünkü 6 gün sürdü, her zamanki gibiydi. Sancılıydı da. Üstüne görme değildi yani. Bugün de idrarda gebelik baktılar hastanede pozitif çıkmış. İnanamadım. Çünkü reglim bittiğinden beri ilişkim de olmadı. Hemen eve geldim eczaneden yeni bi test alıp. Negatif çıktı test. Bence de hamile olmamam lazım. Hastanedeki testlerin yanlış çıkma ihtimali var mı?

30 ocakta korunmasız ilişkim oldu 31 ocakta regl oldum. Regl oldum diyorum çünkü 6 gün sürdü, her zamanki gibiydi. Sancılıydı da. Üstüne görme değildi yani. Bugün de idrarda gebelik baktılar hastanede pozitif çıkmış. İnanamadım. Çünkü reglim bittiğinden beri ilişkim de olmadı. Hemen eve geldim eczaneden yeni bi test alıp. Negatif çıktı test. Bence de hamile olmamam lazım. Hastanedeki testlerin yanlış çıkma ihtimali var mı?
Beta hcg mi pozitif çıkmış e nabizdan sonucunuza bakin kaç çıkmış, durum dediğiniz gibiyse hamile olma ihtimaliniz pek yok ama zaman kaybetmeden kadın doğuma gidin

Hastanede neden idrar testiyle bakmışlar ki ? En güvenilir sonuç kanda çıkıyor. Bi e nabizdan sonuçlara bakın bencede

evde çocuğum hasta yatıyordu ben eve geldim. Eşimi hastaneye gönderdim. Eşime verdikleri tahlil sonucunda pozitif yazıyor. Ama idrardan baktı doktor. Kan da verdim keşke kandan da baksaydı

evde çocuğum hasta yatıyordu ben eve geldim. Eşimi hastaneye gönderdim. Eşime verdikleri tahlil sonucunda pozitif yazıyor. Ama idrardan baktı doktor. Kan da verdim keşke kandan da baksaydı
Çok garip ya hastanede yapılan testlerde yanılma payı oluyor mu ? Bide idrarda bakmalarına şaşırdım. Sen baksana bi e nabizdan belki negatif diyecekti yanlışlıkla mı pozitif dedi

Belki idrarda başka bir şeye baktılar o mu pozitif yazıyor acaba ? Hani beta hcg pozitif mi yazıyor ona bi baksana.

Yani olabilir kzum yengem 3 ay boyunca adetti hamile olduğunu bilmiyordu. Bence kan ver kuzum. Hakkında hayrlisi olsun inşallah. Benim de gebelik testim pozitifti akşamına adet oldum. Biraz umitlendim bende 🤗

Yani olabilir kzum yengem 3 ay boyunca adetti hamile olduğunu bilmiyordu. Bence kan ver kuzum. Hakkında hayrlisi olsun inşallah. Benim de gebelik testim pozitifti akşamına adet oldum. Biraz umitlendim bende 🤗
3 Ay sonra nasıl anlamış? Regl olunmaz hamile olunca diyorlar lekelenme ile karistiriyorlardir diyorlar. Baya bildiğin 3 ay boyunca 5 gün süren adet mi oldu yengeniz

Yanılma payı yoktur bence ilaç vs kullandınız mı bu süre zarfında oda sonucu değiştirmiş olabilir
Gebelik testi ne markaydı belki yeni bı hamilelikse normal testte çıkmayabilir canım ümidini kaybetme hemen 😊
Ben gebelik istemiyorum sorun orada. Benim hamile olmamam lazım

Yanılma payı yoktur bence ilaç vs kullandınız mı bu süre zarfında oda sonucu değiştirmiş olabilir
Gebelik testi ne markaydı belki yeni bı hamilelikse normal testte çıkmayabilir canım ümidini kaybetme hemen 😊
Yoo soğan suyu maydonoz suyu felan içiyodum iki gündür. Bunlar idrarda yanlış sonuç çıkarır mı

Eklentiler

• IMG_3018.jpeg
    IMG_3018.jpeg
    116,2 KB · Görüntüleme: 41
Back