Soru sordum fikriniz yoksa boşluk yapmayınHaydar dümen amcam yaşıyor mu?yaşıyorsa bunu okuyunca kesin olur!
Sizin fikrinizce bir şey varmıdır ? Gebelik belirtileri 4 gün sonra başlarmıGebelik ihtimalinden korkuyorsanız korunma yöntemlerinden birini uygulayacaksınız, böyle her ilişki de acaba hamile miyim endişesi yaşamazsınız o zaman.
Gebelik yoktur ama belli ki ara ara yüzeyselde olsa birşeyler yaşıyorsunuz, 16 Nisan'da da benzer bir konu açmışsınız çünkü, size tavsiyem bir jinekoloğa gidip size uygun korunma yöntemini öğrenmeniz(hap, aylık iğne vb ) şimdi hamile kalmamış olmanız ileride kalmayacağınız anlamına gelmiyor zira.Sizin fikrinizce bir şey varmıdır ? Gebelik belirtileri 4 gün sonra başlarmı
Çok saolunGebelik yoktur ama belli ki ara ara yüzeyselde olsa birşeyler yaşıyorsunuz, 16 Nisan'da da benzer bir konu açmışsınız çünkü, size tavsiyem bir jinekoloğa gidip size uygun korunma yöntemini öğrenmeniz(hap, aylık iğne vb ) şimdi hamile kalmamış olmanız ileride kalmayacağınız anlamına gelmiyor zira.
Çook sağolun yardımcı olduğunuz için allah gönlünüze göre versin umarım dediğiniz gibidir ama göğüs ağrısının 13 gün önce başlaması sıktı canımıŞimdi bir ihtimal olabilir cnm ama ben yuzde doksan olacagını sanmıyorum rabbımın kudreıde buyuk cnm onun içşn bşz nedesek boş
Ama yumurtlama genelde ikinci hafta gerçekleşiyor adet dönemine yakın oldugüysa o adet sancısı gelecek diyedir bence
varya bu sekilde hamile kalırsan bence herkes hertürlü yöntemi bıraksın sadece dua etsin.mucize olur hernalde okadar tüp bebek yapanların yanında:))))Çook sağolun yardımcı olduğunuz için allah gönlünüze göre versin umarım dediğiniz gibidir ama göğüs ağrısının 13 gün önce başlaması sıktı canımı
Kanin dusuk evet amA seni etkileyecek kadar degil hamilelikten olabilir bu dediginin yanina kusma ates falan girerse mutlaka doktora git ihmal etme gecmis olsun cnmNolur yardım edin tahlili mı yorumluck biri yokmu cokmu kötü degerler
Nolur yardım edin bana bi kaç gündür gözlerde bulanık görme ve baş ağrısı var beşinci aya yeni girdim gebelikte çok korkuyorum ciddi bisy olabilirmi tansiyon muki diye korkuyorum..nolur acil yardımlarınızı bekliyorum
Başka fikir sunacak yokmu?