Hanımlar acil bakarmısınız gebelik?

Maricat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
73
7
26
Merhaba bu bu konuyla alakalı 2. Konum ama kafam çok karışık ve sizin gibi tecrübeli hanımlara ihtiyacım var nerden başlasam bilmiyorum biraz uzun olucak ama şimdi biz ilişkiye girmedik tam olarak sürtünme felan da olmadı içeri girmede birbirimizi tatmin ettik diyelim boşalmada da sorun yok ama zevk suyu takıldı aklımıza kızlar elimize değme ihtimali var ordan benim vajınama değil klitorise değerse gebelik mümkün olurmu acaba eşimin eli değip zevk suyuna sonrada bana değdirirse eliyle o arada gebelik söz konusumudur. İlişkiden 4 gün sonra göğüs ağrım başladı adetten 13 gün önce yani ve benimde aklımı bu karıştıdı şuan şiş ve bastırınca hafif ağrıyor ve ara ara sol kasığımda batma oluyordu o benim aklımı kurcalıyo kimseye de danışamıyorum ilişkiden 4 gün sonra hemen belirti verirmi eğer bişe varsa yoksa normal midir 4 gün kaldı adet günüme geçerse test yapıcam ama sizce ihtimal varmıdır? Zevk suyunda kaliteli spermler olduğunu yazmış bazı arkadaşlar onuda doktorlar söylemiş sizce eliyle değmesiyle vajina içeri girebilirmi lütfen yorum yapın fikir verin fikirlerinize ihtiyacım var :KK200:

Son düzenleme:
Haydar dümen amcam yaşıyor mu?yaşıyorsa bunu okuyunca kesin olur!:kusmuk:

Gebelik ihtimalinden korkuyorsanız korunma yöntemlerinden birini uygulayacaksınız, böyle her ilişki de acaba hamile miyim endişesi yaşamazsınız o zaman.

Buradan eleştiriye alabileceğimizi bile bile yazarım öyle değil mi?...
Ama neyse çekiliyorum üstelik fikrimi belirttim zaten :-)kusmuk:)

Sizin fikrinizce bir şey varmıdır ? Gebelik belirtileri 4 gün sonra başlarmı
Gebelik yoktur ama belli ki ara ara yüzeyselde olsa birşeyler yaşıyorsunuz, 16 Nisan'da da benzer bir konu açmışsınız çünkü, size tavsiyem bir jinekoloğa gidip size uygun korunma yöntemini öğrenmeniz(hap, aylık iğne vb ) şimdi hamile kalmamış olmanız ileride kalmayacağınız anlamına gelmiyor zira.

Yalnız kusura bakmayın gerçekten son gönderim sadece parantez ve yeşil Smile idi nasıl oldu böyle geldi bilmiyorum

Gebelik yoktur ama belli ki ara ara yüzeyselde olsa birşeyler yaşıyorsunuz, 16 Nisan'da da benzer bir konu açmışsınız çünkü, size tavsiyem bir jinekoloğa gidip size uygun korunma yöntemini öğrenmeniz(hap, aylık iğne vb ) şimdi hamile kalmamış olmanız ileride kalmayacağınız anlamına gelmiyor zira.
Çok saolun

Şimdi bir ihtimal olabilir cnm ama ben yuzde doksan olacagını sanmıyorum rabbımın kudreıde buyuk cnm onun içşn bşz nedesek boş
Ama yumurtlama genelde ikinci hafta gerçekleşiyor adet dönemine yakın oldugüysa o adet sancısı gelecek diyedir bence

Şimdi bir ihtimal olabilir cnm ama ben yuzde doksan olacagını sanmıyorum rabbımın kudreıde buyuk cnm onun içşn bşz nedesek boş
Ama yumurtlama genelde ikinci hafta gerçekleşiyor adet dönemine yakın oldugüysa o adet sancısı gelecek diyedir bence
Çook sağolun yardımcı olduğunuz için allah gönlünüze göre versin umarım dediğiniz gibidir ama göğüs ağrısının 13 gün önce başlaması sıktı canımı

Nolur yardım edin bana bi kaç gündür gözlerde bulanık görme ve baş ağrısı var beşinci aya yeni girdim gebelikte çok korkuyorum ciddi bisy olabilirmi tansiyon muki diye korkuyorum..nolur acil yardımlarınızı bekliyorum

Dktra gttm skaytlermi söyledim kan değerlerinin düşük ckti bu konu hkknda bilgisi olan varmı riskli bı durummu
IMG_20170530_104837.jpg

Çook sağolun yardımcı olduğunuz için allah gönlünüze göre versin umarım dediğiniz gibidir ama göğüs ağrısının 13 gün önce başlaması sıktı canımı
varya bu sekilde hamile kalırsan bence herkes hertürlü yöntemi bıraksın sadece dua etsin.mucize olur hernalde okadar tüp bebek yapanların yanında:))))

Nolur yardım edin bana bi kaç gündür gözlerde bulanık görme ve baş ağrısı var beşinci aya yeni girdim gebelikte çok korkuyorum ciddi bisy olabilirmi tansiyon muki diye korkuyorum..nolur acil yardımlarınızı bekliyorum

Baş ağrısı ve bulanık görme tansiyonla alakalı tansiyonuna baktırdınmı? Kan değerlerinde eğer referans değerinin altındaysa düşük olduğunu anlarsın zaten ama kan ilacı kullan beslenmene dikkat edersen düzelir korkma

Başka fikir sunacak yokmu?

Belki yaşadıkların psikolojiktir..
Gebelik 4-5 günde belirti vermez mümkün değil çünkü yumurtayla spermin döllenip rahme yolculuk yapması ondan sonrada rahime yerleşmesi 10-15 günü bulur bebek rahime yerleşip beta hcg salgılamadıkça da belirti başlamaz
Rahat ol sıkma canını... olaki hamile bile kalsan evlisin sonuçta Allah'tan gelen bişey dersiniz evlat iyi bişeydir

X