Merhaba bu bu konuyla alakalı 2. Konum ama kafam çok karışık ve sizin gibi tecrübeli hanımlara ihtiyacım var nerden başlasam bilmiyorum biraz uzun olucak ama şimdi biz ilişkiye girmedik tam olarak sürtünme felan da olmadı içeri girmede birbirimizi tatmin ettik diyelim boşalmada da sorun yok ama zevk suyu takıldı aklımıza kızlar elimize değme ihtimali var ordan benim vajınama değil klitorise değerse gebelik mümkün olurmu acaba eşimin eli değip zevk suyuna sonrada bana değdirirse eliyle o arada gebelik söz konusumudur. İlişkiden 4 gün sonra göğüs ağrım başladı adetten 13 gün önce yani ve benimde aklımı bu karıştıdı şuan şiş ve bastırınca hafif ağrıyor ve ara ara sol kasığımda batma oluyordu o benim aklımı kurcalıyo kimseye de danışamıyorum ilişkiden 4 gün sonra hemen belirti verirmi eğer bişe varsa yoksa normal midir 4 gün kaldı adet günüme geçerse test yapıcam ama sizce ihtimal varmıdır? Zevk suyunda kaliteli spermler olduğunu yazmış bazı arkadaşlar onuda doktorlar söylemiş sizce eliyle değmesiyle vajina içeri girebilirmi lütfen yorum yapın fikir verin fikirlerinize ihtiyacım var
Son düzenleme: