- 11 Aralık 2014
- 18
- 4
- 3
- Konu Sahibi peace and mystery
-
bizimde 4. ayımız canım.. benim de adetim 10 gün gecikti bugün 41. gündyim hala olmadım.. evde yaptğım testler negatif çıkınca 2 gün önce kan testi yaptırdım oda negatif.. kistten şüphelenip doktora koştum kist de yok yumurta geç çatlamış dedi şimdi bekliyorum adet olmayı ya da bir mucize olmasını.. inşallah senin kan testi pozitif çıkar yarın sonucu alınca yaz mutlaka canımBen yasadiklarimi anlattiktan sonra sonucumu da paylasacagim.
Oncelikle her ay adet donemimi asiri agrili gecirirdim gunum sasmazdi goguslerimde agrim olurdu ustune yatamazdim. Bu ay hic agrim olmadi goguslerimde.bu bana tuhaf geldi.adetime 4 gun varken kasiklarimda batmalar basladi idara cok fazla cikmaya basladi soguk alginligi falan da yoktu. Adetime 1gün varken idrar testi yaptim sonuc negatifti. 2gun gecikirse kan testi yaptircam dedim ve bugun adetim 2gun gecikti. Once idrar testi aldim negatif cikti yine sonucum ve kan testi yaptirdim bugun. Sonucumu yarin alacagim. Suan adet olacak gibi de degilim goguslerimde agri yok. İdrarim hala ayni midemde bulanti var ve cok hafif bas dönmelerim oluyo ara ara. Bakalim Rabbimden hayirlisini diledim.
Sonucu paylasacagim kistten de supheleniyorum bebis denemelerimizin 5.ayindayiz. Hayirlisi olir insallah...
Yumurtlamadan önce iliskim olmustu benim. Pek umudum yok aslinda ama en azindan acaba?demek istemedim. Hakkimizda hayirlisi olur insallah. Sonucu aldigimda yazcam ben de canim. Cunku burada ufakta olsa umut tasiyanlariz hepimiz. Belirtileri de sonuclari da bildirmemizin biraz da olsa faydasi olur umarim. Sen de elbet kavusacaksin bebisine zamani degildir.bizimde 4. ayımız canım.. benim de adetim 10 gün gecikti bugün 41. gündyim hala olmadım.. evde yaptğım testler negatif çıkınca 2 gün önce kan testi yaptırdım oda negatif.. kistten şüphelenip doktora koştum kist de yok yumurta geç çatlamış dedi şimdi bekliyorum adet olmayı ya da bir mucize olmasını.. inşallah senin kan testi pozitif çıkar yarın sonucu alınca yaz mutlaka canım
Adet oldun mu canim sen?bizimde 4. ayımız canım.. benim de adetim 10 gün gecikti bugün 41. gündyim hala olmadım.. evde yaptğım testler negatif çıkınca 2 gün önce kan testi yaptırdım oda negatif.. kistten şüphelenip doktora koştum kist de yok yumurta geç çatlamış dedi şimdi bekliyorum adet olmayı ya da bir mucize olmasını.. inşallah senin kan testi pozitif çıkar yarın sonucu alınca yaz mutlaka canım
Yok canim 42. Gundeyim olmadimAdet oldun mu canim sen?
Adet olmazsan sonra tekrar yaptir belki yukselir canimBeta hcg 1.12 cikti ve hamile degilim arkadaslar. Sonucumu Esim almis benden habersiz morali cok fazla bozulmus o cok istiyodu. Bi daha süphem olsa bile soylememeye karar verdim. Ben hayirlisi bu derim isyan etmem de erkekler mi daha hassas benimki mi bilemedim :) adette olmadim yumurtaliklarima baktircam yakin zamanda.
Aynı durumdayım ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi var.Beta hcg 1.12 cikti ve hamile degilim arkadaslar. Sonucumu Esim almis benden habersiz morali cok fazla bozulmus o cok istiyodu. Bi daha süphem olsa bile soylememeye karar verdim. Ben hayirlisi bu derim isyan etmem de erkekler mi daha hassas benimki mi bilemedim :) adette olmadim yumurtaliklarima baktircam yakin zamanda.
Doktor hic tekrar gelsin dememis esime pek ilgilenmedi sanirim. 1hafta daha gelmezse tekrar yaptirmayi dusunuyorum hayirlisi bakalim. Sen tekrar yaptiracak misin kan testi??Adet olmazsan sonra tekrar yaptir belki yukselir canim
Hayirlisi olsun senin icin de test sonucunu bekliyorummm :)Aynı durumdayım ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi var.
3 gün geciktim.
Hamile olmadığımdan emin gibiyim ama yarın kan testi yaptıracağım.
1 hafta daha olmazsam yaptırırım sonrada adet söktürücüye başlarım canm benimki 0 lı çıkmıştı senin 1 yükselir belkiDoktor hic tekrar gelsin dememis esime pek ilgilenmedi sanirim. 1hafta daha gelmezse tekrar yaptirmayi dusunuyorum hayirlisi bakalim. Sen tekrar yaptiracak misin kan testi??
Bakalim zamanla gorcez. Bir gelisme olursa haber vercem canim yazarim1 hafta daha olmazsam yaptırırım sonrada adet söktürücüye başlarım canm benimki 0 lı çıkmıştı senin 1 yükselir belki
Test yaptirdin mi?Aynı durumdayım ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi var.
3 gün geciktim.
Hamile olmadığımdan emin gibiyim ama yarın kan testi yaptıracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?