- 13 Ağustos 2022
- 2.271
- 7.421
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
Ya hu 2 yaşında çocuk evde profesyonel futbol oynayacak hali yok. Bezden yapılmış yumuşak top neyin swsi çıkacaktop da oynamasin yani o kadar degil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya hu 2 yaşında çocuk evde profesyonel futbol oynayacak hali yok. Bezden yapılmış yumuşak top neyin swsi çıkacaktop da oynamasin yani o kadar degil
evde top oynamayi normallestiremicem kusura bakmayin . bezden yapilmis yumusak top ayrintisini sonradan veren sizsiniz ben degilYa hu 2 yaşında çocuk evde profesyonel futbol oynayacak hali yok. Bezden yapılmış yumuşak top neyin swsi çıkacak
Komşu sesine bende karşıyım, olmamalı, insanlar birbirini rahatsız etmemeli AMA;Herkese merhaba. Daha öncede konu açmıştım alt komşumun sıkıntılı olmasından dolayı en ufak bir sese bile duvara vurmasından bahsetmiştim. 22 aylık bir bebeğim var zaten geç yürüdü haliyle sustan durdan anlamıyor. Ben çalışıyorum akşam eve 7 gidiyorum haliyle çocuk bizi görünce sevincinden yerinde duramıyor sürekli koşturuyor kahkahalar eğlenmeler ve çoğunlukla da ağlamaları var (2 yaş sendromu). Alt kata ses gidecek diye bebeğimi oturmaya zorluyorum oyuncak oynatmaya çalışıyorum ama asla oynamıyor zaten onları da alıp yere etrafa atıyor ses çıkarıyor diye artık topladım hiç oyunca vermiyorum eline mecburen tv açıyorum zaten anneannesi bakıyor akşama kadar o da açıyor tv çünkü yetişemiyor bir de ben açıyorum ses yapmasın diye ama o kadar kötü hissediyorum ki kendimi ben bu çocuğa bu kötülüğü neden yapıyorum diye çünkü konuşma geriliği de var tv olmaması gerekirken ben ses yapmasın diye tv açıyorum. Siz bebeklerinizi nasıl oyalıyorsunuz küçücük bebeğin koşmasını nasıl engelliyorsunuz yada engellemiyor musunuz?
Bende size katılıyorum biraz da eşimi ikna etmek için açtım bu konuyu ona da okutacağım çünkü oda ayrı bir baskı yapıyor bana ses etmesin koşmasın ağlamasın diye teşekkür ederimKomşu sesine bende karşıyım, olmamalı, insanlar birbirini rahatsız etmemeli AMA;
Bir bebekten bahsediyoruz. He ağlar zırlar deli gibi ses çıkartır umursamaz, desteklersiniz o ayrı. Ama kontrollü bir şekilde, makul saatler içerisinde elbette sesi olacak bebeğin. Konuşma geriliğinden bahsetmişsiniz bunun ana nedeni ekran zaten, birde elalemi düşünüp daha da fazla ekran veriyorsunuz çocuğa yazık. Nerede dur demeniz gerektiğini bilmeniz lazım komşunuza karşı, çok yanlış yoldasınız kusura bakmayın.
Sen normalleştirme. 2 yaşında bile olmayan bir çocuktan nasıl bir top oynamasını bekliyorsun kendine bir sor önceevde top oynamayi normallestiremicem kusura bakmayin . bezden yapilmis yumusak top ayrintisini sonradan veren sizsiniz ben degil
Bende yazın ses yalıtımı döşetmeyi düşünüyorumdipsiz kuyu asagiya sesi daha az geciren oyun matlari var evi onlarla dosedik desem yeridir .
sadece koşmak deli gibi oynamak koşmak istiyor kahkahalar atıyor konuşamadığı için de ayırca çok fazla sesli babıldıyorKomşuyla sorun yaşamayalım diye 22 aylık çocuk tüm gün televizyona maruz bırakılır mı? Oyuncakları kaldırmak ne demek cidden çok yanlış şu yaptığınız.
Aksam 9 buçuk gibi yatıyormuş o saatte kadar çocuk koşturur da arada bir oyuncakta atar yere. Siz atmasın diye üstüne düştüğünüz için daha da istekli hale getiriyorsunuz muhtemelen çocuğu. Apartman da ses istemiyorum diye bir şey yok yani. Yeter ki sabah erken, akşam geç saatlerdl olmasın. O ayda bir çocuk anormal sesler zaten çıkaramaz.
Onun odasında da oynatamıyoruz altında genç çocuk yks ye hazırlanıyor sesten rahatsız olmasın diye bizimle salonda oynuyor işte elinde ki oyunca düştü diye pat diye duvara vuruyorlar süreklien çok oyun oynadığı odanın bütün zeminini oyun matı kaplayabilirsiniz. Hatta ekstra koruma olsun derseniz üstüne halı. Ben de düzenli ve yüksek sesler çıkarmadığı sürece karışmıyorum. elindeki oyuncak direk zemine düşüyor küt diye. Ne yapabilirim ki. Yani çocuk bu yürürken bile pat diye düşebiliyor, elindekini düşürebiliyor. Sus desen de ağlıyor bağırıyor bazen.
2 yas cocuk plastik top da oynayabilir uslup baya iyi .israrla siz yaziyorum sen diye donuyorsunuz iyi gunlerSen normalleştirme. 2 yaşında bile olmayan bir çocuktan nasıl bir top oynamasını bekliyorsun kendine bir sor önce
bizim evin her tarafi matti 3.5 yas itibariyle anladilar az cok durmayi.simdi yavas yavas normale donuyoruzBende yazın ses yalıtımı döşetmeyi düşünüyorum
Çocuğun kahkahası da mi sorun? İyi misiniz ?sadece koşmak deli gibi oynamak koşmak istiyor kahkahalar atıyor konuşamadığı için de ayırca çok fazla sesli babıldıyor
7 de geliyorsanız zaten iki buçuk saat vakit geçirip sonra uyutuyormuşsunuz. Ve gündüz de anneanne baktığı için TV ye maruz kalıyormuş. Komşu en ufak seste vurmaya devam etsin yapacak bir şey yok çocuk bu yani geç saatlerde de gürültü çıkarmıyormuşsunuz zaten ne istiyor ki bu komşu sizden. Taşınma durumunuz da yoksa çözüm çocuğunuzu kısıtlamak olmamalı komşuyla aranız bozulsun çocuktan önemli değil. Annenizin sağlık durumu nedir şehrinizde kapalı çocuk oyun alanları var mı anneniz oraya götürebilir gün içinde mesela enerjisini atmış olur geldiğinde öğle uykusu yapıyorsa uyur yemekti biraz oyundu derken siz gelirsiniz zaten.akşam en geç 21:30 da uyutuyorum abuk subuk seslere asla izin vermem zaten ama sorunlu insanlar yüz göz olmak da istemiyorum bilmiyorum ya ev alma komşu al ne kadar doğru bir söz
Önceki oturduğum evler de büyük oğlumu büyütürken ben inerdim alt komşuya kusura bakmayın sesimiz çok çıkıyor bazen diye söylerdim hepsi de sağolsun olur mu öyle şey çocuk bu hiç ses gelmiyor derlerdi büyük ihtimal nezaketen söylüyorlardı ama bunlar sıkıntılı insanlar gece duş sesi geliyor diye bile söylendilerAllah herkese benim komşum gibi komşu nasip etsin. Kadın çocuklarıma; sesinize bayılıyorum diyor. Kendisi de zaten çocuk psikiyatristi o kadar melek bir insan ki. Zaten onlar evdeyken çocuklar uyumuş olduğu için hep der hiç ses duymuyorum diye . Duysam da çok güzel bir şey bu çok seviyorum diyor.
Halden anlayana denk gelmek lazım. Küçücük çocuk koşacak da konuşacak da oynayacak da. Sesinden rahatsız olanın aklına şaşmak lazım yazık!