- 2 Ekim 2014
- 2.335
- 5.030
- 38
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
Herkese merhaba. Daha öncede konu açmıştım alt komşumun sıkıntılı olmasından dolayı en ufak bir sese bile duvara vurmasından bahsetmiştim. 22 aylık bir bebeğim var zaten geç yürüdü haliyle sustan durdan anlamıyor. Ben çalışıyorum akşam eve 7 gidiyorum haliyle çocuk bizi görünce sevincinden yerinde duramıyor sürekli koşturuyor kahkahalar eğlenmeler ve çoğunlukla da ağlamaları var (2 yaş sendromu). Alt kata ses gidecek diye bebeğimi oturmaya zorluyorum oyuncak oynatmaya çalışıyorum ama asla oynamıyor zaten onları da alıp yere etrafa atıyor ses çıkarıyor diye artık topladım hiç oyunca vermiyorum eline mecburen tv açıyorum zaten anneannesi bakıyor akşama kadar o da açıyor tv çünkü yetişemiyor bir de ben açıyorum ses yapmasın diye ama o kadar kötü hissediyorum ki kendimi ben bu çocuğa bu kötülüğü neden yapıyorum diye çünkü konuşma geriliği de var tv olmaması gerekirken ben ses yapmasın diye tv açıyorum. Siz bebeklerinizi nasıl oyalıyorsunuz küçücük bebeğin koşmasını nasıl engelliyorsunuz yada engellemiyor musunuz?