Hakikaten promess nasil guzel bir kokuydu.Galiba yaslaniyoruz kizlar.Hatta siz hatirlarmisiniz bilmem ama ben kucukken annem aida diye bir parfum kullanirda hatta deodarantida vardi.Disi pembe bir parfumdu.Super kalici ve cok hafifti.Keske simdide olsada alsak.
Promess in yeni kokularının hiçbiri eskisine benzemiyor ne yazık ki:sm_confused: Peki ona benzeyen bir parfüm yok mu bildiğiniz?şakkıdı
Bu arada Bellisima hala var canım:asigim:
bende ortaokula döndüm bakın şimdi :) emotion fıstık yeşil kapaklı bir parfüm vardı , şimdi hala var mı bilmem ama o zaman parfümeriden hep onu alırdım
Bana da yardım edin ne olur , annem çok eskiden bir parfüm kullanmış onun adını istiyor benden. Unuttum adını , ama döneminin çok beğenilen bir kokusu vardı , adı kendini tekrarlayan bir kelimeden oluşuyordu , " amor amor" gibi , yani adı buna benzemiyorda aynı kelime iki kere söyleniyordu . Çiçek kokusu idi .
Böyle az bilgi ile varmı hatırlayacak olan :uhm:
[/QU
Sanki Grande amor gibi bir şeydi beyaz üstüne pembe yazıları vardı gençKen kullandığım 20-25yil önce heryerde bulabiliyordum kokusu hala burnumdadir..Bana da yardım edin ne olur , annem çok eskiden bir parfüm kullanmış onun adını istiyor benden. Unuttum adını , ama döneminin çok beğenilen bir kokusu vardı , adı kendini tekrarlayan bir kelimeden oluşuyordu , " amor amor" gibi , yani adı buna benzemiyorda aynı kelime iki kere söyleniyordu . Çiçek kokusu idi .
Böyle az bilgi ile varmı hatırlayacak olan :uhm:
ayyy evet annem kullanırdı tatlı bir kokusu vardıHatırlar mısınız bilmemşakkıdı
PROMESS diye bir parfüm vardı ne herika kokusu vardı onun:asigim: Hatırlayanınız ve ona benzeyen bir parfüm bileniniz var mı aranızda kızçeler
bellisima migrosda vardı hala ben küçükken herkes onu kullanırdı içimi baymıştı o dönemya yaaa birde bellisima vardı annem kullanırdı biz küçükken
ne cok severdim o kokuyu
daha sonraları rexonanın kırmızı renki deodorantının kokusunu benzetmişimdir ona
varmı acaba hala bellisima bilen varmı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?