Hangisini kullanmaliyiz

1impossiblelove

Hoșgeldin gün ıșığım
Kayıtlı Üye
14 Mart 2018
1.545
2.886
53
29
Kizlar kizim 16 gunluk
Takviye olarak aptamil 1 kullaniyorum ama cocuga inanilmaz gaz yapti
Arkadasim bebelac dene dedi ama emin olamadim
Doktor ikisinide yer diyor fakat yemesi degil gaz yapmamasi onemli
Bebelac kullananlar varmi
Cok tecrubesizim yardim lutfen

Canim ben kizima kullandim bebelac , aptamilde kullandim gerci.
Bebegine hangisi iyi geliyosa onu yedir. Bizim doktorumuz hangisini severse onu yedir demisti. Dene bakalim

Canim ben kizima kullandim bebelac , aptamilde kullandim gerci.
Bebegine hangisi iyi geliyosa onu yedir. Bizim doktorumuz hangisini severse onu yedir demisti. Dene bakalim
Kizimin surekli gazi var
Emziriyorum
Sutten desem surekli yesillik agirlikli yiyoruz gaz yapacak biseyde yemiyorum
Zaten hep mama icirdikten sonra kizariyo agliyor

Merhaba canım bizde ilk sma ile başlamıştık bebeğe yaramıştı kilo almıştı ama ağır mı geldi ne oldu bilemedim gaz ve kabızlık sorunu oldu. bebelac golda başladım sonra. çok iyi geldi. fermante mama çünkü. gaz sorunu ve kabızlık çözüldü. kilo alımı da güzel oldu. gold olanı alacaksın ama.

Kizimin surekli gazi var
Emziriyorum
Sutten desem surekli yesillik agirlikli yiyoruz gaz yapacak biseyde yemiyorum
Zaten hep mama icirdikten sonra kizariyo agliyor

Biraz bebeğin bağırsak yapısı, biraz mama, biraz senin beslenme biçimin.. Malesef belli süre sürecek.
Gaz giderici damla önerdiyse kullan..

Neden mama veriyorsunuz ki? Ben geldim bile çünkü kimse çocuğun kötülüğünü istemiyor. Sadece merak ettim neden mama konu sahibi? Sadece Meme verince çişi az mı yapıyor?
Ben sadece Hipp combiotic kullandım. Hastanede ilk onu verdikleri ve rahatsız etmediği için onunla devam ettim..

Bu arada şimdi gelirler 'sütün yok mu? sadece emzir' diyecek kk teyzeleri. Baskı hissetme içinden geleni yap.. :KK66:

Ben sadece Hipp combiotic kullandım. Hastanede ilk onu verdikleri ve rahatsız etmediği için onunla devam ettim..

Bu arada şimdi gelirler 'sütün yok mu? sadece emzir' diyecek kk teyzeleri. Baskı hissetme içinden geleni yap.. :KK66:
Valla memen mi bozuluyo emzirsene diyeni bile duydu bu kulaklar
Neyse ki kulak asmamayi ogrendim :deli:
Saglam kafayla dayanilmiyorlar cunku
Hippe de baktim ama cevremde pek kullanan yok
Cesaret edemedim o yuzden

Neden mama veriyorsunuz ki? Ben geldim bile çünkü kimse çocuğun kötülüğünü istemiyor. Sadece merak ettim neden mama konu sahibi? Sadece Meme verince çişi az mı yapıyor?
Cocugumun canina kastim var
O yuzden mama veriyorum arkadasim
Memem bozulur diger yandan

Mama konusunda birşey diyemem ama ben gün aşırı 1 çay kaşığı çörek otu suyu verdim 10-15 günlüktü vermeye başladığımda çok şükür hiç gaz sıkıntısı yaşamadık.

A
Merhaba canım bizde ilk sma ile başlamıştık bebeğe yaramıştı kilo almıştı ama ağır mı geldi ne oldu bilemedim gaz ve kabızlık sorunu oldu. bebelac golda başladım sonra. çok iyi geldi. fermante mama çünkü. gaz sorunu ve kabızlık çözüldü. kilo alımı da güzel oldu. gold olanı alacaksın ama.
Aptamillede kilo aldi ama cok gaz yapti bebegime doktora sordum ikisinede yer diyor
Ama yemesi sevmesi degil gaz yapmamasi onceligim

Her iki kızımda da bebelac kullandım gaz şikayetim hiç olmadı. Tavsiye ederim. Aptamil şişkinlik yapıyor. OTE="Mikaa, post: 57234828, member: 880963"]Kizlar kizim 16 gunluk
Takviye olarak aptamil 1 kullaniyorum ama cocuga inanilmaz gaz yapti
Arkadasim bebelac dene dedi ama emin olamadim
Doktor ikisinide yer diyor fakat yemesi degil gaz yapmamasi onemli
Bebelac kullananlar varmi
Cok tecrubesizim yardim lutfen[/QUOTE]
Her

Neyse lohusa oluşuna veriyorum bu cevabı. Zira insanca sorulan sorulara insanca cevap verilir. Hayırlısı.
Uslubunuzu kibar tutusunuz yazdiginiz yorumun art niyetini kapatmiyor malesef
Sutu olmayan / yetersiz olan kadin ne yapsin? Tas mi yedirsin cocuguna ? Mama bizler icin bir kolaylik mi saniyorsunuz
Gece kalk su isit mama yap
Mamanin sicakligini olc bic kontrol et
Bir yere giderken biberonu mamasi osu busu ayarla
Varda biz mi vermiyoruz

Ben ilk mulipa kullanıyordum bebeğime kolik teşhisi kondu aşırı gaz sorunu çığlık çığlığa ağlamalar göbek fıtığı oldu ağlamaktan birde onun tedavisine başladık . Binbir çeşit gaz ilacı denemiştik. Doktor sütünü değiştirmemizi istedi.
Mulipada şeker oranı oda Yüksek gaz yapabilir demişti doktorumuz . bizde önerisiyle bebelac kullandık.
Büyüdüğünden midir nedir sancılar geçti.
İkinci bebeğimde mulipa hiç denemedim bile. Bebelac aldım.

Valla memen mi bozuluyo emzirsene diyeni bile duydu bu kulaklar
Neyse ki kulak asmamayi ogrendim :deli:
Saglam kafayla dayanilmiyorlar cunku
Hippe de baktim ama cevremde pek kullanan yok
Cesaret edemedim o yuzden

Memelerimiz çok kıymetli bizim. :dondurma:

O yüzdendirki çalışırken 1 yaşına kadar öğlen eve emzirmeye gidip işe geri dönüp, işyerinde işi gücü bırakıp bir odaya kapanıp günde 2 defa 1 saat sağardım.
Az olan sütüm 70-80cc çıksa mutlu hissederdim. Ne çıkarsa kâr derdim.
Ama olmayınca olmuyor mübarek. Bir de böyle şeyler duyunca bağırasım gelirdi..

Öyle böyle 23 ayına kadar emzirdim de..
Bakma çatlak seslere. Bebeğinin iyiliğini sen daha iyi bilirsin..

Ben hipp ten memnundum. Gaz sorunumuz da her gün olmazdı.
Sancısı tutacağını anladığım zaman gaz damlası verirdim. Bize biogai vermişti doktor..

Back
X