- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
Lutfen kusura bakma ama annen ne kadar kaprisli bir kadin.
Yine kusura bakma ama annen senin sozlunden neden bu kadar ilgi bekliyor? Seni mutlu etmesi yeterli. Bir de ayrica annene mi ilgi gosterecek, gonlunu alacak?
Bence sen herseyi sozlune anlatma. Annenden sogur bir, ikincisi de evlendiginiz zaman annenin surekli mudahale edecegi dusuncesine kapilir.
Aranızda resmiyet yokken bu kadar samimi olmasalardı keşke.
Tanışsınlar etsinler ona lafım yok ama, fazladan sorumluluk yüklenmiş durumda şu an.
Aralarındaki ilişki laçkalaşmış biraz, o şakayı yapması da düşününce hoş olmamış. Aslında annenin sırf bi parlatıcı için senin yanında olmaması da hoş değil. Parlatıcı az olsa ne olur fazla olsa ne olur, dudak senin dudağın. Annenin ya da sevgilinin değil.
Benim erkek arkadaşım annem yanımdayken bana bir şey söyleyemez-di- çünkü sevgililikten başka sıfatı yoktu.
Bi' de eve gecikme durumunda telaşlanmıştır, baban yanınızda mı? Annenle yalnızsanız telaşlanması daha normal.
Çok enteresan ya,bi an düşündüm de annem eşime bile bu davranışların binde birini yapmamıştır.
Zaten çok fazla içli dışlı olmuşsunuz.Annenizi daha şimdiden ilişkinizin içine bu kadar sokarsanız,
ileride çok daha büyük sıkıntılar yaşarsınız.öyle şey olur mu ya,takıldığı noktaya bak''niye annem dememiş de annecim demiş''
Gözünün üstünde kaş var deseydi bari.
Anneniiz ve erkek arkadaşınız gereksiz bir samimiyet içine girmişler,henüz ortada resmi bir durum yokken böyle bir durum olması sizi de zorlar.Aradaki trafiği sağlamaya çalışırken yorulur ve zorlanırsınız.Onları bir araya getirmeye ve aralarında laf taşımamaya dikkat edin bence.
Anneniz genç sanırım,kaprisli de zor bir durum idare edeceksiniz.
Bir de her olanı biteni anlatmayın,yarın evlendiğinizde çok üzülürsünüz.
annene de arkadaşına da içinden geçenleri söyle diycem ama annen küsüp duruyomuş, o yüzden kolaylıklar dileyebiliyorum sadece..
annene de arkadaşına da içinden geçenleri söyle diycem ama annen küsüp duruyomuş, o yüzden kolaylıklar dileyebiliyorum sadece..
çok zormuş gerçekten ya anne işte ne söylenir ki!
anneniz sizin ilişkinizde kendini yapı taşı olarak görüyor.
Sizin parlatıcınızı sevgiliniz aşırı bulur diye eleştırmesı,sevgılınızden sürekli ilgi beklemesi hiç sağlıklı değil malesef.annelerimiz bizim evliliklerımıze bu kadar müdehale etmiyor.
annenizle sevgiliniz arasındaki samimiyet şu an çok gereksiz.aralarina biraz mesafe koydurmalısınız,yoksa yıpranan hep siz olursunuz.
Allah sana sabırb versin canım çok zor bir durum ama ne yapacan anne işte yinede sözlüne herşeyi söyleme sonra sen annenin gönlünü alırsı
neyse canım takma kafana nişanlın anlayışlı biri o zaman anlar durumu birşey demez heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?