hangisine üzüleceğimi şaşırdım ,çok doldum artık anlatıp rahatlamak istiyorum

Bayanbeyaz

...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
2.151
67
358
bugün sevgilimle yıl dönümümüz 3. yılımızı bitirdik onu kutladık ama zehir oldu:43:eveli gün dışarı çıkmıştık annem,kardeşim ,ben,sevgilim falan ben parlatıcı ruj sürmüştüm ama biraz fazla kaçmış annem evden çıkarken uyardı bak x'in hoşuna gitmez demişti ..neyse ben olsun deyip çıkarmamıştım..sonra erkek arkadaşımınla buluşunca o direk annemin dediği gibi fazla olmuş dedi(aşırılıktan hoşlanmaz) annemde ben dedim ama dinlemedi beni dedi ,erkek arkadaşımda ee anne(sözlü gibiyiz ondan anneme anne diye hitap ediyor sevgilim) kızına sözünü geçirememişsin demek ki dedi gülerek,adım gibi eminim şaka yaptı yani, o an gülüştük falan annemde güldü hiç birşey yok. eve geldik vay bana laf soktu kızına sözünü geçiremedin dedi sana kızardı bana da kızmaya başladı bu yaşta falan demeye başladı annem,diyorum ki anne saçmalama şakaydı yok ikna olmuyor ,ertesi gün yani dün sevgilimle buluşmaya gittim annemde lafı geçerse söyle annem sana gücendi de demişti ,bende söyledim böyle böyle diyor dedim erkek arkadaşımda bozuldu, o an şakaydı gülündü edildi ama eve gidince suçlu oldum madem o an söyleseydi ya onun şaka olduğunu niye anlamıyor falan dedi, ama yine mesaj attı işte annecim ben sana şaka yapmıştım yoksa sen gerçek mi sandın gibilerinden mesaj attı ,annemde olsun annem ne olucak demişti hııh tamam dedim düzeldiler eve bi geldim annemin surat yine asık neymiş efendim o mesajı içten atmamış soğukluk varmış mesajda ..samimiyken sevgilim mesajlarda hep annemm dermiş bu sefer annecim demiş annem takmış buna kafayı dünden beri .bugünde yıl dönümümüz ben hevesli mutluyum gündüz dışarı çıktık sevgilimle hediyeler almış bana çiçek falan yaptırmış eve geldim onları anneme gösteriyorum bişey yokmuş gibi davranıyorum ,daha onlara bakmadan iyi be hiç gelmeseydin dedi (sevgilime bozuk ya)1 saat geciktim diye neyse laf falan söyledi surat astı ben ağladım tabi ağla ağla birazdanda kusmaya başlarsın falan dedi (üzülünce midem bulanıyor)hiç sesimi çıkarmadım aradan vakit geçti birşey yokmuş gibi davrandım ..yine akşam yemeğe çıktık sevgilimle 7buçukta çıktık 10da evdeydim gittiğimiz mekan çok kalabalıktı yemekler çok geç geldi , oyüzden sırf kızmasın diye mesaj attım haber verdim belki gecikirim diye,eve geldim yine aynı tavır ve imayla naptınızda bu kadar geç kaldın dedi sadece lokantaya gittik anne dedim çok geciktinde falan dedi ama surat acayip asık anne mesaj attım ya dedim neyse yine öyle tartıştık ..bütün günüm zehir oldu daha 1ay öncesinden hazırlanmaya başlamıştım elbisemi takılarımı almıştım bunları alırken yanımda annemde vardı ne kadar hevesli olduğumu biliyordu sabahta anne bak bugün tavır yapma üzme beni deyip öpmüştüm ama o yine yaptı yani ,çookk üzgünüm şu an :43:ilk defa sevgilimle böyle bir akşam geçirdik, çünkü eskiden yaşadığım yer buna müsait değildi gören eden olur diye böyle şeyler yapamıyorduk bu yıl üniversite kazandım diye başka bir şehre taşındık ailecek ve sevgilimde burda okuyor ilk defa böyle bir şey yapacaktık(akşam yemeğiyle yıl dönümüzü kutlayacaktık)ondan çok hevesliydim:43::43:

not:
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-ailesiyle-ilgili-sorun-yasayanlar/523994-annemin-kusme-huyu.html burda annemin küsme huyuyla ilgilimi sıkıntımı yazmıştım

şimdi ben zehir olan günüme mi yanayım?annemin bu huyuyla nasıl başa çıkacağımı bilemediğime mi yanayım? o kadar doldum ki artık ,bu küsmeleri beni çok etkiliyor ,direk moralim alt üst oluyor ..babamada tavır yapar ama erkek arkadaşımla bana en az 2 haftada bir küser,bir gün sevgiliminde off be yeter bu ne demesinden korkuyorum anneannem bile uyardı annemi bak daha o el oğlu arada resmiyet bile yok çocuk sana nasıl iyi davranıyor bıktırma kendinden böyle yapılmaz dedi ama annem hala aynı annem

Lutfen kusura bakma ama annen ne kadar kaprisli bir kadin.

Yine kusura bakma ama annen senin sozlunden neden bu kadar ilgi bekliyor? Seni mutlu etmesi yeterli. Bir de ayrica annene mi ilgi gosterecek, gonlunu alacak?

Bence sen herseyi sozlune anlatma. Annenden sogur bir, ikincisi de evlendiginiz zaman annenin surekli mudahale edecegi dusuncesine kapilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aranızda resmiyet yokken bu kadar samimi olmasalardı keşke.
Tanışsınlar etsinler ona lafım yok ama, fazladan sorumluluk yüklenmiş durumda şu an.
Aralarındaki ilişki laçkalaşmış biraz, o şakayı yapması da düşününce hoş olmamış. Aslında annenin sırf bi parlatıcı için senin yanında olmaması da hoş değil. Parlatıcı az olsa ne olur fazla olsa ne olur, dudak senin dudağın. Annenin ya da sevgilinin değil.
Benim erkek arkadaşım annem yanımdayken bana bir şey söyleyemez-di- çünkü sevgililikten başka sıfatı yoktu.
Bi' de eve gecikme durumunda telaşlanmıştır, baban yanınızda mı? Annenle yalnızsanız telaşlanması daha normal.

Anneniiz ve erkek arkadaşınız gereksiz bir samimiyet içine girmişler,henüz ortada resmi bir durum yokken böyle bir durum olması sizi de zorlar.Aradaki trafiği sağlamaya çalışırken yorulur ve zorlanırsınız.Onları bir araya getirmeye ve aralarında laf taşımamaya dikkat edin bence.

Anneniz genç sanırım,kaprisli de zor bir durum idare edeceksiniz.

Bir de her olanı biteni anlatmayın,yarın evlendiğinizde çok üzülürsünüz.

Lutfen kusura bakma ama annen ne kadar kaprisli bir kadin.

Yine kusura bakma ama annen senin sozlunden neden bu kadar ilgi bekliyor? Seni mutlu etmesi yeterli. Bir de ayrica annene mi ilgi gosterecek, gonlunu alacak?

Bence sen herseyi sozlune anlatma. Annenden sogur bir, ikincisi de evlendiginiz zaman annenin surekli mudahale edecegi dusuncesine kapilir.

ben bilsem neden bu kadar kaprisli olduğunu bir çözüm bulacağım ama yok bilmiyorum malesef:43: erkek arkadaşıma annemin dediklerini çoğunu yansıtmıyorum ama bazen durumu toparlamak için kendi fikrimmiş gibi bazı şeyleri söylüyorum, oda kıyamam kendi annesine göstermediği ilgiyi anneme gösteriyor..annem bizim daha ilk çıkmaya başladığımız zamanalrda onu çok sevdi, oğlu gibi gördü, ayrılacağımız zaman o barıştırdı, babam öğrenip ilk karşı çıktığında o savundu bizi, çok fedakarlık yaptı ..sanırım bundan dolayı çok şlgi bekliyor, tamam haklıdır ama sevgilim zaten herşeyi yapıyor arada eksiği kusuru olursa bunlara hemen trip atıyor, o sevgilime oğlum diyen kadın gidiyor sanki düşman oluyor ona.. bu 3 yıldır hep böyle bi gün ona sevgisinden ne yapacağını bilmiyor ertesi gün yine küsmüş bana karşıda öyle her şeye alınır küser durumu idare etmeye çalışıp arayı düzeltmekten yoruldum artık

Çok enteresan ya,bi an düşündüm de annem eşime bile bu davranışların binde birini yapmamıştır.
Zaten çok fazla içli dışlı olmuşsunuz.Annenizi daha şimdiden ilişkinizin içine bu kadar sokarsanız,
ileride çok daha büyük sıkıntılar yaşarsınız.öyle şey olur mu ya,takıldığı noktaya bak''niye annem dememiş de annecim demiş''
Gözünün üstünde kaş var deseydi bari.

Aranızda resmiyet yokken bu kadar samimi olmasalardı keşke.
Tanışsınlar etsinler ona lafım yok ama, fazladan sorumluluk yüklenmiş durumda şu an.
Aralarındaki ilişki laçkalaşmış biraz, o şakayı yapması da düşününce hoş olmamış. Aslında annenin sırf bi parlatıcı için senin yanında olmaması da hoş değil. Parlatıcı az olsa ne olur fazla olsa ne olur, dudak senin dudağın. Annenin ya da sevgilinin değil.
Benim erkek arkadaşım annem yanımdayken bana bir şey söyleyemez-di- çünkü sevgililikten başka sıfatı yoktu.
Bi' de eve gecikme durumunda telaşlanmıştır, baban yanınızda mı? Annenle yalnızsanız telaşlanması daha normal.

haklısınız bu yakınlaşmadan oldu diyorum bende bazen ama oldu artık ilişkimiz 3 yıldır devam ediyor ve biz çımaya başlamadan önce annem sevgiilmi tanıyordu konuştuğu biriydi çok severdi onu bizim ilişkimizide öğrenince çok sevinmişti ..sonra bu zaman diliminde böyle samimi oldular...babam yanımızda ama sevgilimle değil arkadaşlarımla gittim sanıyor ilişkimizi biliyor ama direk onunla dışarı çıktığımı söyleyemiyorum utanıyorum biraz,ama babam her şeyi bilir annem anlatır bizi ,sadece ben babama şöyle şöyle yaptık şuraya gittik diye anlatamıyorum aslında o konuşur ama ben çekiniyorum nedense

Çok enteresan ya,bi an düşündüm de annem eşime bile bu davranışların binde birini yapmamıştır.
Zaten çok fazla içli dışlı olmuşsunuz.Annenizi daha şimdiden ilişkinizin içine bu kadar sokarsanız,
ileride çok daha büyük sıkıntılar yaşarsınız.öyle şey olur mu ya,takıldığı noktaya bak''niye annem dememiş de annecim demiş''
Gözünün üstünde kaş var deseydi bari.

bende ileride evlenince bunun bizi etkilemesinden korkuyorum bir şekilde bunun önüne geçmem lazım.. biri annem diğeri sevgilim ,ikiside bir birini çok seviyor ama annem çok ufak şeylere kapris yapıyor.. artık babama ,bana yapmayı da aştı sevgilime yapıyor ona yapmasa bu kadar etkilenmiycem

Anneniiz ve erkek arkadaşınız gereksiz bir samimiyet içine girmişler,henüz ortada resmi bir durum yokken böyle bir durum olması sizi de zorlar.Aradaki trafiği sağlamaya çalışırken yorulur ve zorlanırsınız.Onları bir araya getirmeye ve aralarında laf taşımamaya dikkat edin bence.

Anneniz genç sanırım,kaprisli de zor bir durum idare edeceksiniz.

Bir de her olanı biteni anlatmayın,yarın evlendiğinizde çok üzülürsünüz.

annem 42 yaşında,cidden erkek arkadaşım tarafından değilde annem tarafından orta yolu bulmaya çalışırken çok yıpranıyorum..laf taşımıyorum zaten hatta aksine denge kurmaya çalışıyorum..

annene de arkadaşına da içinden geçenleri söyle diycem ama annen küsüp duruyomuş, o yüzden kolaylıklar dileyebiliyorum sadece..

zaten bazen bir patlama oluyor bende de anneme o zaman ne düşünüyorsam söylüyorum dediği laf hep şu oluyor ve ağlıyor tamam ben zaten kötü bir anneyim, napayım benimde elimde değil bu küsme huyu, içimden geliyor..

annene de arkadaşına da içinden geçenleri söyle diycem ama annen küsüp duruyomuş, o yüzden kolaylıklar dileyebiliyorum sadece..

zaten bazen bir patlama oluyor bende de anneme o zaman ne düşünüyorsam söylüyorum dediği laf hep şu oluyor ve ağlıyor tamam ben zaten kötü bir anneyim, napayım benimde elimde değil bu küsme huyu, içimden geliyor..

anneniz sizin ilişkinizde kendini yapı taşı olarak görüyor.
Sizin parlatıcınızı sevgiliniz aşırı bulur diye eleştırmesı,sevgılınızden sürekli ilgi beklemesi hiç sağlıklı değil malesef.annelerimiz bizim evliliklerımıze bu kadar müdehale etmiyor.
annenizle sevgiliniz arasındaki samimiyet şu an çok gereksiz.aralarina biraz mesafe koydurmalısınız,yoksa yıpranan hep siz olursunuz.

anneniz sizin ilişkinizde kendini yapı taşı olarak görüyor.
Sizin parlatıcınızı sevgiliniz aşırı bulur diye eleştırmesı,sevgılınızden sürekli ilgi beklemesi hiç sağlıklı değil malesef.annelerimiz bizim evliliklerımıze bu kadar müdehale etmiyor.
annenizle sevgiliniz arasındaki samimiyet şu an çok gereksiz.aralarina biraz mesafe koydurmalısınız,yoksa yıpranan hep siz olursunuz.

haklısınız ama peki baştan bu kadar samimi olmuşken sonradan araya mesafe koymak nasıl olur sizce :26:

Allah sana sabırb versin canım çok zor bir durum ama ne yapacan anne işte yinede sözlüne herşeyi söyleme sonra sen annenin gönlünü alırsı:34::34::34:

Allah sana sabırb versin canım çok zor bir durum ama ne yapacan anne işte yinede sözlüne herşeyi söyleme sonra sen annenin gönlünü alırsı:34::34::34:

amin canım ben alırımda ona bozuk oluca bana da trip atıyor annem, o gönlünü almadan düzelmiyor.. sevgilimde suçsuz olduğu halde her defasında özür diliyor artık bu durumdan ben utanıyorum..

neyse canım takma kafana nişanlın anlayışlı biri o zaman anlar durumu birşey demez heralde:1:

daha nişanlı değiliz canım:34: o çok iyidiğr sırf ben üzülmeyim diye bile durumu idare eder ki annemi çokta sever ama nereye kadar yani ben, babam bile bazen off derken o nereye kadar dayanır bilemiyorum benimde korkum bu hep ilişkmizde annem arkamdaydı ya da onuda geçtim araları çok iyi o anneme anne o sevgilime oğlum der bundan sonra bozulursa nasıl olur bilmiyorum

Back