- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
bugün sevgilimle yıl dönümümüz 3. yılımızı bitirdik onu kutladık ama zehir oldueveli gün dışarı çıkmıştık annem,kardeşim ,ben,sevgilim falan ben parlatıcı ruj sürmüştüm ama biraz fazla kaçmış annem evden çıkarken uyardı bak x'in hoşuna gitmez demişti ..neyse ben olsun deyip çıkarmamıştım..sonra erkek arkadaşımınla buluşunca o direk annemin dediği gibi fazla olmuş dedi(aşırılıktan hoşlanmaz) annemde ben dedim ama dinlemedi beni dedi ,erkek arkadaşımda ee anne(sözlü gibiyiz ondan anneme anne diye hitap ediyor sevgilim) kızına sözünü geçirememişsin demek ki dedi gülerek,adım gibi eminim şaka yaptı yani, o an gülüştük falan annemde güldü hiç birşey yok. eve geldik vay bana laf soktu kızına sözünü geçiremedin dedi sana kızardı bana da kızmaya başladı bu yaşta falan demeye başladı annem,diyorum ki anne saçmalama şakaydı yok ikna olmuyor ,ertesi gün yani dün sevgilimle buluşmaya gittim annemde lafı geçerse söyle annem sana gücendi de demişti ,bende söyledim böyle böyle diyor dedim erkek arkadaşımda bozuldu, o an şakaydı gülündü edildi ama eve gidince suçlu oldum madem o an söyleseydi ya onun şaka olduğunu niye anlamıyor falan dedi, ama yine mesaj attı işte annecim ben sana şaka yapmıştım yoksa sen gerçek mi sandın gibilerinden mesaj attı ,annemde olsun annem ne olucak demişti hııh tamam dedim düzeldiler eve bi geldim annemin surat yine asık neymiş efendim o mesajı içten atmamış soğukluk varmış mesajda ..samimiyken sevgilim mesajlarda hep annemm dermiş bu sefer annecim demiş annem takmış buna kafayı dünden beri .bugünde yıl dönümümüz ben hevesli mutluyum gündüz dışarı çıktık sevgilimle hediyeler almış bana çiçek falan yaptırmış eve geldim onları anneme gösteriyorum bişey yokmuş gibi davranıyorum ,daha onlara bakmadan iyi be hiç gelmeseydin dedi (sevgilime bozuk ya)1 saat geciktim diye neyse laf falan söyledi surat astı ben ağladım tabi ağla ağla birazdanda kusmaya başlarsın falan dedi (üzülünce midem bulanıyor)hiç sesimi çıkarmadım aradan vakit geçti birşey yokmuş gibi davrandım ..yine akşam yemeğe çıktık sevgilimle 7buçukta çıktık 10da evdeydim gittiğimiz mekan çok kalabalıktı yemekler çok geç geldi , oyüzden sırf kızmasın diye mesaj attım haber verdim belki gecikirim diye,eve geldim yine aynı tavır ve imayla naptınızda bu kadar geç kaldın dedi sadece lokantaya gittik anne dedim çok geciktinde falan dedi ama surat acayip asık anne mesaj attım ya dedim neyse yine öyle tartıştık ..bütün günüm zehir oldu daha 1ay öncesinden hazırlanmaya başlamıştım elbisemi takılarımı almıştım bunları alırken yanımda annemde vardı ne kadar hevesli olduğumu biliyordu sabahta anne bak bugün tavır yapma üzme beni deyip öpmüştüm ama o yine yaptı yani ,çookk üzgünüm şu an ilk defa sevgilimle böyle bir akşam geçirdik, çünkü eskiden yaşadığım yer buna müsait değildi gören eden olur diye böyle şeyler yapamıyorduk bu yıl üniversite kazandım diye başka bir şehre taşındık ailecek ve sevgilimde burda okuyor ilk defa böyle bir şey yapacaktık(akşam yemeğiyle yıl dönümüzü kutlayacaktık)ondan çok hevesliydim
not:
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-ailesiyle-ilgili-sorun-yasayanlar/523994-annemin-kusme-huyu.html burda annemin küsme huyuyla ilgilimi sıkıntımı yazmıştım
şimdi ben zehir olan günüme mi yanayım?annemin bu huyuyla nasıl başa çıkacağımı bilemediğime mi yanayım? o kadar doldum ki artık ,bu küsmeleri beni çok etkiliyor ,direk moralim alt üst oluyor ..babamada tavır yapar ama erkek arkadaşımla bana en az 2 haftada bir küser,bir gün sevgiliminde off be yeter bu ne demesinden korkuyorum anneannem bile uyardı annemi bak daha o el oğlu arada resmiyet bile yok çocuk sana nasıl iyi davranıyor bıktırma kendinden böyle yapılmaz dedi ama annem hala aynı annem
not:
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-ailesiyle-ilgili-sorun-yasayanlar/523994-annemin-kusme-huyu.html burda annemin küsme huyuyla ilgilimi sıkıntımı yazmıştım
şimdi ben zehir olan günüme mi yanayım?annemin bu huyuyla nasıl başa çıkacağımı bilemediğime mi yanayım? o kadar doldum ki artık ,bu küsmeleri beni çok etkiliyor ,direk moralim alt üst oluyor ..babamada tavır yapar ama erkek arkadaşımla bana en az 2 haftada bir küser,bir gün sevgiliminde off be yeter bu ne demesinden korkuyorum anneannem bile uyardı annemi bak daha o el oğlu arada resmiyet bile yok çocuk sana nasıl iyi davranıyor bıktırma kendinden böyle yapılmaz dedi ama annem hala aynı annem