- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
Öncelikle şimdiden mutluluklar diliyorum. Ancak bu yazdıklarınızı okuyunca gerçekten üzüldüm. Neye üzüldün dersen bu ziyanlığa üzüldüm.40 tane havlu mu???? Yok yani bende çeyizsiz gitmedim ama 40 tane havlu diyorsunuz ya, ileri de hiç mi beğendiğiniz yeni bir model olmayacak. Evleneli neredeyse 3 ay oldu, bir kaç kez hem yatılı hem yemeğe misafirim geldi, o zaman kullandım işlemeli ve dantelli havlularımı, onun dışında eşimle ben 2-3 havludan başka havlu kullanmıyoruz. ben 20 tane havlu götürdüm çeyizimde valla üzülüyorum kullanılmayanlara, öyle duruyor. 60 tane başörtüsü mü? kapalı mısınız bilemiyorum ama, kapalı dahi olsanız bu çok abartı yani, 30 tane patik ??? yok yani nerede yaşadığınızı çok merak ettim, o kadar mı soğuk oluyor evleriniz, ne yapacaksınız o kadar patiği? Seccadeniz az olmuş, bence etamin yaptırın , bir kaç tane de hazır alabilirsiniz. Danteli pikeye gelince, kayınvalideniz özenmiş madem yaptırsın, ileri de doğum yaptığınız zaman kullanırsınız.
Ancak diğerleri için kusura bakmayın ama, israftan başka şey değil. Onları koyacak yer arayacaksınız bir de, yeni bir model yeni bir desen çıksa almak isteseniz evdekiler aklınıza gelecek alamayacaksınız.
çok haklısınız ama bu çeyiz bazılarına göre gerçekten az bende aynı sizin gibi düşünüyorum ne yalan sölim evlendikten sonra almıcam mı hiç diye ama insan başkalarında görünce kendinde istiyor yani