- 26 Mart 2015
- 580
- 65
- 98
- Konu Sahibi Fatosumm06
-
Daha çok ne tür kitaplar okumaktan hoşlanırsın roman türü olarak mı başlamak istiyorsun. Franz Kafka'nın Kitapları güzeldir mesela.. hem kısa seni sıkmazMRB ARKADAŞLAR. HİÇ KİTAP OKUMAYAN BİRİSİ OLARAK KENDİMİ ÇOK EKSİK GÖRMEYE BAŞLADIM. TECRÜBELİ ARKADAŞLARIN TAVSİYELERİNE İHTİYACIM HANGİ KİTAP İLE BAŞLAMALIYIM VE NELER OKUMALIYIM. AYNI ZAMANDA DA SATIN ALMAYA BAŞLAYACAĞIM. ELİNDE KİTAP OLAN KİTAPSEVERLERDEN TAVSİYE BEKLİYORUM.....
sağlık kitaplarını bilgi amaçlı istiyorum ama diğer kitaolar hakkında pek bi fikrim yok. önerileri değerlendirip en kısa zamanda başlamak istiyorum :)Daha çok ne tür kitaplar okumaktan hoşlanırsın roman türü olarak mı başlamak istiyorsun. Franz Kafka'nın Kitapları güzeldir mesela.. hem kısa seni sıkmaz
sağlık kitaplarını bilgi amaçlı istiyorum ama diğer kitaolar hakkında pek bi fikrim yok. önerileri değerlendirip en kısa zamanda başlamak istiyorum :)
MRB ARKADAŞLAR. HİÇ KİTAP OKUMAYAN BİRİSİ OLARAK KENDİMİ ÇOK EKSİK GÖRMEYE BAŞLADIM. TECRÜBELİ ARKADAŞLARIN TAVSİYELERİNE İHTİYACIM HANGİ KİTAP İLE BAŞLAMALIYIM VE NELER OKUMALIYIM. AYNI ZAMANDA DA SATIN ALMAYA BAŞLAYACAĞIM. ELİNDE KİTAP OLAN KİTAPSEVERLERDEN TAVSİYE BEKLİYORUM.....
öğretmen değilim ben"Hiç kitap okumayan biri" olarak nasıl "Öğretmen" olabilmeyi başardınız ?
öğretmen değilim ben
Mesleğiniz kısmına "Öğretmen" yazmışsınız kişisel bilgilerinizde ?!?
Boş kalmasın diye mi yazdınız ?
ankara da öğretmen olan kardeşim açtı hesabı o yüzden ok.......Mesleğiniz kısmına "Öğretmen" yazmışsınız kişisel bilgilerinizde ?!?
Boş kalmasın diye mi yazdınız ?
tavsiyeniz içn çok tşk ederim . bu kitaplardan elinizde olup da satmak istedikleriniz olursa alabilirimkendinizde bu eksikliği görüp tamamlamaya çalışmanız güzel
kitapsever biri olarak naçizane tavsiyem dünya klasiklerinden başlamanızdır...
ne tür seversiniz bilmiyorum ama tavsiye edebileceğim yazar ve kitaplardan (yerli);
kürk mantolu madonna
saatlei ayarlama enstitüsü ahmed hamdi tanpınar
ince memed
incir kuşları sinan akyüz
can dündarın bence tüm kitapları
oğuz atayın tüm kitapları
yusuf atılgan anayurt oteli
ayşe kulinin tüm kitapları
canan tan piraye ve yüreğim seni çok sevdi
eylül mehmet rauf....aklıma ilk gelenler
yabancı klasikler dışında en çok etkilendiklerim;
simyacı
uçurtma avcısı
fareler ve insanlar
dönüşüm
sofinin dünyası
madam bovary
sol ayağım....
rica ederim,onlar benim bebeklerimtavsiyeniz içn çok tşk ederim . bu kitaplardan elinizde olup da satmak istedikleriniz olursa alabilirim
tşk ederim listeme ekledim:)Serenad-Zülfü Livaneli
Kış Bahçesi-Kristin HANNAH
Hasret-Canan Tan
Çehov'un öykü kitapları ilk anda aklıma gelenler.
Debie Macomber ve Kristin Hannah kolay okunduklarından okumaya başlangıç için iyi olabilir.
bu çok farklı fikir oldu değerlendireyim mutlakaBnce hic kitap okumamis bir insan once korku,macera kitaplarindan baslamali korkuda stephen king i tek gecerim☺Dan brown da sevdigim yazralardan kitaplari kalin ama surukleyici ve her zaman tamam bu sefer suclu kim buldum diyorsunuz ama sonunda bi bakiyosunuz hic tahmin etmediginiz biri☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?