Hangisi?

ay çok teşekkürler en azından bu kadar samimi cevap verdiğin için.Tanıstıgımıza da çok memnun oldum :) ya elbise gibi değil de birinden tam emin olamayınca böyle bişi oldu.Cünkü nasıl becerdin bilmiyorum ikisine de kendimi acayip yakın hissediyorum bi ara o ilk dediğim sevgilim ikincisi arkadaşım olsun ama biriyim olsun diye düşünmüştüm .Benim de manyaklıgım bu galiba ama ruh eşimi derler ikincisi de aynı o

Aaa bizimde mi benzermiş ne ?? Konu ne de güzel dağıldı
Bu hangisi olayı değildir arkadaşım..
Bu olay seçmece karpuz isi gibi birşey değil ki..
Yurekten gelenin yurege düşmesi..
Yani sen birini sevdiğinde, başka bir erkeğin düşüncesi bile seni rahatsız etmeli..
İkisini de sevmiyorsun, sevmediğin adamlarla işin ne...

Ya aslında ilk dediğimi düşünüyorum sürekli hani ne bilirim bi şarkı çalsa ilk o aklıma geliyor ama evlenmek deyince Değişiyor işler..

İşte ben hayatım boyunca hep ilk olarak anlattığın kişiyi seçtim. Kalbimi pır pır ettiren. Ama mantığımı dinleseydim "yaa onu seçseydim, acaba mutlu olur muydum derdim" yani içimde kalmadı. Üzüldüm ama pişman değilim kendim ettim kendim buldum dedim. Beni üzeceğini bile bile peşinden gittim çünkü...

am ama o duygu gercekten bambaska bisi kolay bulunmadigi icin vazgecemiyouruz belki de..Ama dusundum de sanirim boyle dusunmem yani ikisini birden ac gozlulukten baska bir sey degil.

Hayal dünyasından çık,ete kemiğe bürünmüş,sana gelip tanışmak isteyen bir insanla birlikte ol ve başka şeylerle uğraş.Knei kendine hangisi diyorsun da,biz sana şu kişi desek neolacak.o kişinin bir adım atması gerek di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…