Aa avatarlarimiz ve nicklerimiz ne kadar benzerIkisini birbirine vur, ortaya cıkanla evlenne içtin kuzum gece gece. Birinin orasına aşığım birinin burasına....yok daha neler!bide hangisini seçeyim diye soruyorsun,yetenek sizsiniz Türkiye mi bu oylama yapalım
Aynen ya,süpermiş buAa avatarlarimiz ve nicklerimiz ne kadar benzer
Allah aşkına avatar neyse de nick ne alaka? Sizin kafanız yerinde mi? Nereye uçmuşsunuz hanımefendi? Gece gece sinir oldum ya....Aa avatarlarimiz ve nicklerimiz ne kadar benzer
Birini anımsatacak ama yaşın kaç,kafan bu kadar karıştığına göre tam ne istediğini bilmiyorsun tatlım.acelen ne,bence ikisinide seçmeGercekten ne içtim hiç bilmiyorum
Kız ikisinin sonu da donna diye bitiyor hehehe daha nossun beeAllah aşkına avatar neyse de nick ne alaka? Sizin kafanız yerinde mi? Nereye uçmuşsunuz hanımefendi? Gece gece sinir oldum ya....
Aaa bizimde mi benzermiş ne ??Allah aşkına avatar neyse de nick ne alaka? Sizin kafanız yerinde mi? Nereye uçmuşsunuz hanımefendi? Gece gece sinir oldum ya....
Ben de çok severim o Türkan yok mu o Türkan..Aynen ya,süpermiş buTürkan şoray aşığıyımda azcık...
Yine öptürmedi dudaktanBen de çok severim o Türkan yok mu o Türkan..