• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu hangisi sizcee?

esmeralda06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
284
168
73
Gerçi aklımdakiler bunlarla sınırlı deil ama..merak ettim fikirlerinizi. Teşekkürler şimdiden..
$nil-yatak-odasi-duzenleme-1.webpEki Görüntüle 655615

ilk resimdeki takımdan bana artık gına geldi moda diye herkesde var almayanı dövüyolar :1:bence ikinci farklı duruyor güzel

Beya renk her zaman daha ferah duruyor. Odan küçükse 1. takım daha güzel bence. Benim mobilyamda beyaz çok da begenerek aldım.

Son düzenleme:
sanırım her ikiside bazasız.. istediğim aslında bazasız modeller ama herkes bazalı al çok pişman olursun diyo.. evimde de mevcut dolap yok,ihtiyacım olur biliyrm ama hayalimden de caymak istemiyrmm.. bu arada bazasız modellerde yatak örtüsü kötü duruyo mu acaba, brz yerden ya yatak yere falan değiyordur sanırım,bilgisi olan var mı??
2.model daha bi yakın bana ama, 1.de tam bi gelin odası :)

mobilyada en sevdiğim renk beyazdır ortama müthiş ferahlık katıyor ıo nedenle beyaz diyorum

Ben 2. yi beğendim.

Ama baza konusunda size söylenenlere kulak verin bana kalırsa. Neticede yatak örtüleri yerlere kadar örtüyor yatakları. Altta baza mı var, bacaklar mı gözüküyor belli bile olmuyor. Ha, yarın, öbür gün moda değişir kısa yatak örtüleri kullanılmaya başlarsa onu bilemem tabi. Ancak, o sandıklı bazalar da son derece kullanışlı şeyler. Dolayısı ile, insanların yakın bir gelecekte onlardan vazgeçip kısa yatak örtüsü kullanmaya başlayacağını pek düşünemiyorum.

aslında kafamdaki modeli bi türlü bulamıyrm.. mutlaka bi yeri kafama yatmıyo.. dediğiniz doğru aslında yatak örtüsü yerlere kadar uzanacak bazasızda , ayaklar görünmeyebilir.. yatak örtüsü olayında da şöyle bişey var yani modern yatak odalarında örtüyü örtmeyince daha cok cezbediyo insanı,bazasız olanlardan bahsediyrm, bende öyle örtü örtmeden kullanırım fikri vardı aklımda ama dusundukçe olmaz yani ne örtebilirim ki başka.. -annemin de ben o kdr yatak örtüsü aldım çeyizine elimde mi kalsın demesi de cabası tabi :) yani çıkmazdaym gibi, hayallerimi göz ardı etmem lazım sanırım.. bi model daha var aklmda yine bazasız, bi paylaşayım bakın, :)$2013_dogtas_yatak_odasi_modelleri_5.webp

aslında kafamdaki modeli bi türlü bulamıyrm.. mutlaka bi yeri kafama yatmıyo.. dediğiniz doğru aslında yatak örtüsü yerlere kadar uzanacak bazasızda , ayaklar görünmeyebilir.. yatak örtüsü olayında da şöyle bişey var yani modern yatak odalarında örtüyü örtmeyince daha cok cezbediyo insanı,bazasız olanlardan bahsediyrm, bende öyle örtü örtmeden kullanırım fikri vardı aklımda ama dusundukçe olmaz yani ne örtebilirim ki başka.. -annemin de ben o kdr yatak örtüsü aldım çeyizine elimde mi kalsın demesi de cabası tabi :) yani çıkmazdaym gibi, hayallerimi göz ardı etmem lazım sanırım.. bi model daha var aklmda yine bazasız, bi paylaşayım bakın, :)Eki Görüntüle 658206

Bu model de gayet güzelmiş.

Bence, eğer yapmadıysanız, öncelikle evi iyice bir ölçün, alabileceğiniz eşyaları da aynı şekilde ölçüp kağıt üstünde bir yerleştirin. Belki evin bir yerlerinde dolap konabilecek bir alan vardır. .Oturacağınız ev .kendi evinizse gerekirse koridordaki kapı üstlerine de dolap yapılabilir. Dolaplık yer varsa gönlünüzün çektiği takımı alır, fazlalık eşyaları ve annenizin aldığı yatak örtülerini de anneniz ya da misafir gelmediğinde bu dolaplarda saklarsınız, herkes mutlu olur. Dolaplık yer yoksa, ya siz, ya anneniz hayellerinden vaz geçmek zorunda kalabilir gibi gözüküyor.

ev kira olacak, evde bir tane bile dolap yok,.kendi evim olsa istediğim gibi dolap da yaptırabilirim böylece bazasız yatagımı da alabilirdim. ,ama malesef.. bakalım artk ne alıcam bende cok merak ediyorum :)
tsk ederim fikirleriniz için..

Back
X