• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangisi olsun????

Evrenim

Kocam oğlum ve bebiş
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
3.665
251
173
36
kizlar lutfen yardim edin,, hangisini sececegime karar veremiyorum!!!! sizce hangisi en guzelii???
1 $Unavngivet.jpg
2 $Unavngivet1.jpg
3 $Unavngivet2.jpg
4 $Unavngivet3.jpg
5 $Unavngivet4.jpg

Son düzenleme:
Sedef Davetiyenin herhalde dimi ?
Eğer illa bunlardan biri olacak diyorsan bende ilki diyorum

1.ci sıradaki güzel cnm

ben olaya biraz farklı bakıyorum ; bence fiyat olarak hangisi uygunsa o madem hepsinide beğenmişsin... yakınların dışında kimse saklamıycak, atılacak bişey içinde okadar paraya ne gerek var. başka eksiklerinizi giderirsiniz diye düşünüyorum

tsk ederim kizlar yorumlar icin. ve bu davetyelerden iki katalog arasinda sectiklerim.
herkes 1 2 3 begenmisler, aslinda bunlarda en cok hosuma gidenlerden. annemle ablamda 2 begendiler..

ben olaya biraz farklı bakıyorum ; bence fiyat olarak hangisi uygunsa o madem hepsinide beğenmişsin... yakınların dışında kimse saklamıycak, atılacak bişey içinde okadar paraya ne gerek var. başka eksiklerinizi giderirsiniz diye düşünüyorum

canim aslinda cok haklisin. hic oyle pahali bisilere gerek yok, sonucta kimse saklamaz akrabalar bile saklamaz. ama bunlarin fiyatlarida hemen hemen benziyo birbirlerine.

sanirim bu gece nisanlimla oy yapalim artik hangisi cikarsa:1:

Back