• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangisi gerçek vanilya çiçeği?

esrade

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2012
2.114
1.409
198
hanımlar nette duvar boyası rengi araştırıyorum fakat renkler birbirini tutmuyor vanilya çiçeğini çok beğendim ama pembe gibi olanını sarı sevmem sizce hangisi gerçek vanilya çiçeği rengi?

$vanilya-buz-beyazi.webp$vanilya-cicegi-buz-beyazi-2.webp

kimse bilmiyor mu? :( yokmu vanilya çiçeği boya yaptıran?

vanilya çiçeği pembenin tonlarındandır.ama en açık tonu.neredeyse kreme yakın.ben boyattım evimi.tavsiye ederim çok hoş

vanilya çiçeği pembenin tonlarındandır.ama en açık tonu.neredeyse kreme yakın.ben boyattım evimi.tavsiye ederim çok hoş

çok teşekkür ederim cevabınız için bende pembe tonlarını severim sarı tonlarını sevmiyorum. mobilyam beyaz renkte içinde azda olsa abanoz rengi geçiyor ama beyaz ağırlıklı hoş durur mu acaba? parkelerimide ne açık ne koyu ortasını istiyorum açık renkte saç tüy toz vb.çok belli oluyor koyudada su lekesi toz vs. en iyisi ortasını yaptırmak diye düşünüyorum ne zormuş bu tadilat işleri ya..

hanımlar vanilya çiçeğini yaptırdık ama pişman oldum marshall boya aldığıma makinenin vanilya çiçeği diye yaptığı renk çok farklı çıktı üstelik boya o kadar kötüydüki bazı yerleri koyu bazı yerleri açık duruyor bide mutfakta kabarma yapmış :( çok sinir oldum çok üzgünüm :( başka marka boya bakıyorum tavsiyeniz varsa yazarsanız memnun olurum..

Back
X