Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar, ben kuş ve sonsuzluk dövmelerini çok seviyorum. ikisi birlikte olsun istiyorum.
aklımda bir tane var ama ben çizemiyorum maalesef, en benzeyenleri de bunlar tabi yazılar olmayacak :107:
Eki Görüntüle 708791 Eki Görüntüle 708792 Eki Görüntüle 708793 Eki Görüntüle 708794 Eki Görüntüle 708795
3. bnce bende dövme istiorum ama korkuyorum sıkılırsam die
merhaba kızlar, ben kuş ve sonsuzluk dövmelerini çok seviyorum. ikisi birlikte olsun istiyorum.
aklımda bir tane var ama ben çizemiyorum maalesef, en benzeyenleri de bunlar tabi yazılar olmayacak :107:
Eki Görüntüle 708791 Eki Görüntüle 708792 Eki Görüntüle 708793 Eki Görüntüle 708794 Eki Görüntüle 708795
genel olarak 3. beğenildi sanırım ama ben yazıları yazdırmayı düşünmüyorum.
sadece kuşlar olunca 3. çok basit olmaz mı? zaten küçük ve sade bi şekil ama bilemedim :44:
Canım bence 4. daha gösterişli dediğim gibi.
Kuşlardan oluşan sonsuzluk sembolü güzel duruyor.
Diğerleri düz bir çizim ama 4. olan daha hareketli bence
Eki Görüntüle 708936
Eğer şekil konusunda kararsız kaldıysan böyle bir şeyde düşünebilirsin bence çok hoş
Dövmeye karşı değilim ama yaptırma taraftarı da değilim.
Eki Görüntüle 708939
O zaman bu tarz bir şey yaptırıp o noktaların olduğu yere 3 kuş ekletebilirsin canım öyle de güzel olur
Biraz araştırdım da hep aynı modeller var ama yaptıracağın yere söylersen bu tarz bir model çıkarabilir ortaya, güzel de olur
neden ki tatlı jade
Bilmem, öyle işte...
sörün bir sürü dövmesi var, özenmedin mi hiç ben de yaptırsam mı diye
Hiç özenmedim.
Benim canım tatlıdır, katlanamam ben onun acısına.
anlaşıldı senin niye istemediğin jade
ben ailemi temsilen birşeyler istiyorum, o yüzden sonsuzluk olsun diye düşünüyorum