Hangimiz haklıyız

Dreamm25

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2021
50
23
25
Bahçede çocuklar için park var 40 yılın başı oturdum müzik açtım salıncakta ileri geri yapıyorum kadının bebeği salıncak sesinden rahatsız oluyormuş müziği de kısmıştım fotoğraf çekenler mi dersiniz flaş atanlar mı hani hızlı olsa anlayacağım ayaklarımı oynatıyorum sadece kim haklı?

1. Salıncak gıcırdıyor mu?
2. Saat kaç?

Gıcırdıyor biraz ama plastik ip demir fakan değil saat gece 2
Üzgünüm o zaman haksızsınız
Siz o an yeterince uyanık (uykusu olmayan manasında yanlış anlaşılmasın) ve dinç olduğunuz için size fazla gelmeyebilir lakin uykusu olan insanlar için özellikle ritmik sesler sinir bozucu olabilir, aynı ritimle salıncağın sürekli ses çıkarması rahatsızlık vermiştir.

Bende biraz önce bebeğimi salladım sitenin bahçesin de bizim salıncak bide demir gaart gurrt ses çıkıyordu çok komikti allahtan kimse yoktu, ki şikayet eden olsaydı da sallamazdım. Sabah olsa ses okadar dikkat çekmez. Haklı haksız yok bence. Normal bi durum

Hangimiz sevmedik çılgınlar gbı?

Tabii ki haksız olan sensin. Saat gece 2, ses size az gelebilir ama çevredeki cam açık yatan birisine o ses rahatsız edici gelebilir.
Topluma açık yerlerde saat bazında herkes nezaket kurallarına uysa keşke.

Yalnız öyle bısey görsem c.in gördüm sanırdım gece iki çünkü
Salıncağın sallanması
Salıncaktakinin o saatte kız olması
Müzik
Gece ikide genç bir kız salıncakta sallanırken şarkı açmış dinliyor. İşte benim rüyaların saçmalık seviyesi.

Demir olsa tamam diyeceğim ipleri plastik kadın biraz drama queenlik yaptı

Tabii ki haksız olan sensin. Saat gece 2, ses size az gelebilir ama çevredeki cam açık yatan birisine o ses rahatsız edici gelebilir.
Topluma açık yerlerde saat bazında herkes nezaket kurallarına uysa keşke.
Topluma açık yer dediğin apartmanın bahçesi demir bile değil ki

FLAŞ atmak nedir?

Su z kusagi icin Allah askina biri sozluk cikarsin, bunlari dinlerken kendimi gerizekali gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…