• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri hangi zeytinyagı ? ? ?

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

princess7

✌
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2008
1.258
39
158
İstanbul
saç bakım maskelerinde kullanabileceğimiz ve marketlerde aktarlarda kolayca bulabileceğimiz halis,saf işe yarayan etkili vs. bir zeytinyagı markası önerebilir misiniz ark.lar..ben bir kere marketten almıstm normal sıvıyagdan bir farkı olmamıştı..

canım ben daha önce başka bir markanınkini kullanıyordum ama pek fark görememiştim ama bu marka baya iyi geldi
yalnız şunu diyeyim ben bu yağı saçım için almıyorum normalde salatalarda kullanıyorum saçıma da iyi geldi
zeytinyağını ısıtarak nemli saça uygularsan farkı göreceksin,
son durulama suyunu ise bir tas sirkeli su ile yaparsan pırıl pırıl olacaktır
:12::12:
(zeytinyağı, sirke falan salata tarifi gb oldu :27: )

tşk ler canım..şimdi komilinin sitesine girdim çok çeşitleri varmış.. en düşük asit oranı 0,3 lük var birtane..zeytinyağını kullanırken bu asit oranı da önemliymiş die duymuştumda :44:

bir de saçında boya varsa zeytinyağlı maske müthiş boya akıtıyor ona göre canım, asitli olduğu içinmiş sanırım

evet cnm katılıyorum..mesela saç boyadığımızda beklenenden koyu renk çıkar bazen..3-4 yıkamada kendine gelir ve asıl rengi ortaya cıkar.hatta bazılarımızın saçında uçlarda koyu, tepelerde açık renk sorunu olur..ben boyadıktan sonraki gün zeytinyağlı maskemi yapardm,elimle de uçları yavaş yavaş ovalardım, maskeyi yıkadıktan sonra o 3-4 yıkamadaki açık renge dönüşürdü ve renk dengelenirdi tüm saçta..bu akşam yine boyadım öle cansız göründüki gözüme bari marketten fln zeytin yağı alayım demiştim..

markettekilerin hepsi düzmece bayanlar üstüne yazdıklarıda yalan bizim zeytin tarlalarımız var zeytinyağı yapıyoruz bu komili tariş varya onlarada satıyoruz ve bizden en çok asitlisini alıyolar adamlar kendi azıyla söylemiş karışdırıyoruz diye marka satıyolar anlıyacağınız siz doğal köylerde satılan yağdan alın derim tadına bakın o zaman anlarsınız farkı:34:

asitli olandan kayınvalidem doğal sabun yapıyor firmalarda yemeklik diye satıyor düşünün sabun+yemeklik zeytinyağının dizem olanı makbuldur yani asit 0

Son düzenleme:
canm cok saol verdgn blgıler ıcın..e pekı bızım koye gtme ımkanımız yok..acıkta satılanlardan alaym dıorum ama saf mı nasıl anlayacagım

canm cok saol verdgn blgıler ıcın..e pekı bızım koye gtme ımkanımız yok..acıkta satılanlardan alaym dıorum ama saf mı nasıl anlayacagım

işde burda devreye ağız tadınız giricek yapcak bişey yok şimdi marketten aldıklarınızın tadını biliyosunuz acı gibi olur hafif yakar eğer acılık olmayan sadece yağ içdiğinizi hissettiğiniz bir yağ bulursanız bu doğaldır ama bence sorun araşdırın güvenebileceğiniz satan yerler mutlaka vardır doğal ticaret iş büyüdü bu aralar marka konulan bir yağ kesinlikle organik olamaz içinde neler vardır kimbilir böle şaşal şişelerde yo kenarlarında zeytin eşliğinde satılanlar bin kat daha güzel rengide çok koyu olmucak ya altın sarısı yada yeşilimsi olucak bu zeytin çeşidinden kaynaklanır ama yeterki doğal olsun

Back