ama onda risk çokmuş delik vs..
ben çok rahatım bu konuda evlendiğimizden beri eşim korunuyo.. bana zarar gelmesin benim korunmamı istemiyo...canım benimm
anacım valla korkuyorum ben ya ... ya hamile kalırsammmmmmm naparız allahım sen isteyenlere ver bizi şimdilik görme :)
hanımlar uzman tv de doktoru izledim
sadece anne sütü veren kadınlar 4 - 12 aya kadar adet görebilirler.
ilk 4 ay hamile kalma oranı nerdeyse yokmuş
fakat bebeğe anne sütü hariç ek gıda ( su, mama ) veriyorsanız daha erken adet görürmüşüz, dolayısıyla hamile kalma oranımız artıyormuş, yumurtalıklar oluşuyormuş.
bi kadın doğumdan sonra ilk adetini gördüğü zaman bilsinki hamile kalacak duruma gelmiştir
inşallah anlatabilmişimdir :))
ya kızlar neden bende öyle olmadı..aynı eskisi gibi devam :) yani canım pek yanmadı...sanırım anne sütü çok vereemdigim için olabilirmi...anne sütü verenlerde kuruluk çok oluyormuş...
yok öle bişi şekerim yeterki uyarıl valla sinek kaydı misali oluosun :):):):)
Anaaaaa bi ben hamile kalırsam üzülmicem galiba, hoş daha koçişkoyla sezonu açamadık ama korunmayı düşünmüyorum hatta hamile kalırsam sevinirim..Deli diyceksiniz biliyorum ama kızıma kardeş yapacaksam aralarındaki yaş farkının çok olmamasını istiyorum
Anaaaaa bi ben hamile kalırsam üzülmicem galiba, hoş daha koçişkoyla sezonu açamadık ama korunmayı düşünmüyorum hatta hamile kalırsam sevinirim..Deli diyceksiniz biliyorum ama kızıma kardeş yapacaksam aralarındaki yaş farkının çok olmamasını istiyorum
ayıp kızzz:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?