ben eskiden yasmin ile korundum şimdi emzirme sebebi ile kullanamıyoruz. kondomdan nefret ediyorum. spirali ise hiç istemedim psikolojik olarak kabullenemiyorum. doktorumun da tavsiyesi üzerine 3 aylık korunma iğnesindenn yaptırdık 2 doz kullanıcaz martta kontrole gidip muayenede yeniden korunma yöntemini konuşlucaz.
o işi yapmaya vaktimiz olsa bi şekilde korunuruz kocamla birlikte bile yatamıyoruzkı o yatak odasında ben oturma odasında çok koptuk çok(((
poffffff durumu iyi özetlemişsiz Gülcancım. Al bendende o kadar((
Selam kızlar.
Korunmak için öncelikle bir eylemi gerçekleştirebilmek lazım.2 Kez denedik olmadı canım çok yandı.Sanırım vajinismus oldum:) İnşallah çabuk atlatırım:)))))))
ama canım iğne çok zararlı diye duydum...
CANIM WALLA DR. ÇOK GÜVENİYORUM KESİNLŞKLE TAVSİYE ETTİ EMZİRAN ANNELER İÇİN UYGUN DEDİ AMA 6. AYDAN SONRA BAŞKA BİŞİ ÖNERCEKMİ BİLEMEM. SADECE HAFİF ŞİŞLİK VE ARA KANAMAN OLCAK DEDİ..
ŞİŞLİK ZATEN AZDI ŞİMDİ TAM OLDU KANAMAYI SORMA 12 GÜN ADET GÖRDÜM EŞİM GEREK YOKMUŞ VURDURMAYA GÖRÜŞEMİOZ ZATEN DİO heheh :)) AMA GARANTİYE ALMAK LAZIM BENİM ANNEM ABLAM 4 AYLIKKEN SÜTÜ KORUR SANMIŞ ABİME HAMİŞ KALMIŞ kaydirigubbakcemile3
ben çok rahatım bu konuda evlendiğimizden beri eşim korunuyo.. bana zarar gelmesin benim korunmamı istemiyo...canım benimm
bende bu konuyu sorcaktım sizlere, iyi oldu
hamile klmak için az çırpınmadık, evliliğimden bu yana hiç korunmadık
şimdide nasıl korunuruz bilemiyoruz, hoş eşim korunuyor güya ama ben korkuyorum valla
hamile kalacam diye korkacağımı rüyamda görsem inanmazdım, şimdi öyleyim, korkuyorum
hiçbir yöntem %100 değildir tabii ancak yöntemlerden birisi en iyisidir herhalde
buda hangi yoldur bilen paylaşırsa sevinirim
sipralmidir nedir onu içim almaz taktırmaya, çengelli iğne gibi bişeymiş taktıkları
aşağı takımlara dokunmasınlar valla, az canım yanmadı
sonra haplarda hormonları bozuyormuş, kıllanma filan yapıyormuş, öyle duydum
ee iğneyide öyle pek kimse vurdurmuyor sanırım , duymadım kullananı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?