sipral taktırdım kızlar çok memnunum 10 senelik koruması %99 dedi 100 kişiden 1 kişi hamile kalabilirmiş
Anaaaaa bi ben hamile kalırsam üzülmicem galiba, hoş daha koçişkoyla sezonu açamadık ama korunmayı düşünmüyorum hatta hamile kalırsam sevinirim..Deli diyceksiniz biliyorum ama kızıma kardeş yapacaksam aralarındaki yaş farkının çok olmamasını istiyorum
Anaaaaa bi ben hamile kalırsam üzülmicem galiba, hoş daha koçişkoyla sezonu açamadık ama korunmayı düşünmüyorum hatta hamile kalırsam sevinirim..Deli diyceksiniz biliyorum ama kızıma kardeş yapacaksam aralarındaki yaş farkının çok olmamasını istiyorum
ben spiralle hamile kaldım 100 şanslı kişiden biri benim yani:) doktor bana anne sütünü kesmeden spiral taktırma bi daha dedi çünkü rahim 1 sene içersinde anca küçülüyomuş ve küçülürken spiralin kayma ihtimali yüksekmiş.. haberiniz olsun ben korkuyorum acıkcası.2 cocuğumun arasında 1.5 yas var...şimdi doğum kontrol hapı var doğum yapanlar için burda onu kullanıyorum..
durumumu bu kadar güzel özetleyen baska biri olamaz::)bende bgn dktra gdcm konusmaya dikkat edersenz spirali taktırmaya diyemyrm:)narkozlamı takar yada ben koluma deri altı kapsülü istyrm iste konuscm artık..pasam bgn tam 3 aylık oldu dktr bana 2 aydan sonra gel demiştiArkadaşlar yazılanları okudum ve gözüm de gö.ümde korktu valla :1shok: :1shok: hap kullanmak istemiyorum, iğne zararlı dedi prof olasıca, süte güvenme diyolar, ee senin dr da spiral taktırma sütü bitirene kadar demiş ne buyaaaa :bbo: bizimki de hayatta korunmaz. 2. çocukmu Allah'ım ben korunamıyorum sen koru Yarabbiiiiii kafayı yerim vallaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden
merhaba arkadaşlar bende eylül 2008 annesiyim valla kızlar ben sprail taktırdım çok rahatım kızım dört aylıkken adet görmeye başladım hemen gidip taktırdım . hiç korkulacak birşey yok kızlar ve gerçekten en iyi yöntem o doktorumuzda sprail tavsiye etmişti zaten hiç korkum kalmadı çok rahatım bir buçuk yıl oldu hiç bi zararını görmedim tavsiye ederim .kılanma falanda yalan yani ben yaşamadım öyle şey.vereliniortak
Arkadaşlar yazılanları okudum ve gözüm de gö.ümde korktu valla :1shok: :1shok: hap kullanmak istemiyorum, iğne zararlı dedi prof olasıca, süte güvenme diyolar, ee senin dr da spiral taktırma sütü bitirene kadar demiş ne buyaaaa :bbo: bizimki de hayatta korunmaz. 2. çocukmu Allah'ım ben korunamıyorum sen koru Yarabbiiiiii kafayı yerim vallaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden
canım sprail sende yan etki yapmamış olabilir, kişiden kişiye bünyeden bünyeye değişir
sende kıllanma olmadı ama başkasında olmicak diye bişey yok
kıllanma olmasa kanama çok olur, kilo yapabilir, hormonal bozukluklar yaşanabilir
bu saydıklarım birçok kişinin yaşadığı yan etkiler
sende herhangi birşey olmadıysa şükret haline
çok şanslısın vesselam :))
canım iğne ile ilgili zarar neymiş ne anlattı doktorun paylaşanlirmisin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?