Hangi yoldan hamile kaldınız?Doğal mı Tedavi mi? Detaylı içerik , lütfen oylayalım.

Hangi Yolla Hamile Kaldınız?

• Ankete Katılan
    1.177
bende 6 aylık hamıleyım bıze esımın sperm sayısının 0 olmasından dolayı dırek tup bebek denıldı tam tedavıye baslıcaz ben zamana bırakalım dedım kendımı hazır hıssetmıyorum dedım ve 1 ay sonra normal yoldan hamıle kaldım ve cok sasırdık alan da allah verende rabbım ısteyen herkese versın sızler ıcın dua dıcem

doğal yolla ama birascık uğraşarak kaydirigubbakcemile3
nisan 18 de evlendim hiç korunmadık 3 ay olmadı artık stres yapmaya başlamıştım adet olduğumu görünce pskolojik olarak acaba ben kısırmıyım diyodum :bbo:
ister istemez düşünüyo insan ama sonra hamile olduğumu öğrendim çok şiddetli bir kasık ağrısıyla doktora gittim ilaç yazıp gönderecekti ama ben hamilelik şüphesi taşıyorum dedim kan testi yaptıralım o zaman dedi sonuç pozitif daha ilk haftalarında belli etti kendini küçük sıpam.
neyse uzatmayayım takvim yöntemi ile hamile kaldım internetten araştırmıştım
adet döneminin ilk günü ile birlikte 14 gün sayıyosun ve o gün ilişkiye giriyosun örneğin ayın 1 inde adet gördüysen 14 ünde ilişkiye giriyosun aynen benim gibi ve hamile kalıyosun :KK70: kadınların yumurtlama dönemiymiş o gün neyse umarım isteyen herkesin bebişi olur Allah gönlünüze göre versin :)

bende 6 aylık hamıleyım bıze esımın sperm sayısının 0 olmasından dolayı dırek tup bebek denıldı tam tedavıye baslıcaz ben zamana bırakalım dedım kendımı hazır hıssetmıyorum dedım ve 1 ay sonra normal yoldan hamıle kaldım ve cok sasırdık alan da allah verende rabbım ısteyen herkese versın sızler ıcın dua dıcem

canım tebrıkler hıkayen cok ılgınc ve bır kadar da guzel Allah her seye kadırdır benımde amcamın kızına hıc cocugun olamaz teshısı konmustu rabbım ona da bır tane verdı cok sukur saglıkla bebegını kucagına almanı dılerım opuyorumnanaktan

rabbim isteyen herkese en hayırlısını versin..

rabbim tedavi görenlerede sabır versin..

1,5 senelik evliyim.1 yıl korunmadık.Sonra tedaviye başladık.Bu süreçte ilk ilaç kullanışımda hemile kaldım.Serophene ve ovitrelle çatlama iğnesi kullandım.pcoluyumopuyorumnanaktan

Rabbim isteyen herkese kısmet etsin bu güzel duyguyu yaşamayı..lütfen umudunuzu yitirmeyin.Allah açılan elleri edilen duları geri çevirmez...bende doğal yolla ama biraz uğraşarak hamile kaldım..tek çare sabırlı olmak bence..zamanı gelince her şey oluyor..

vallahi benim gibi hikayesi olan ne çok arkadaş varmış..benim eşimin sperm sayısı çok düşüktü..azospermiye yakın dedi doktorlar..tüp yapın direk dediler..sonra hafif varikosel olduğu ortaya çıktı..ameliyat olmayı tercih ettik.sayı da zamanla rtış oldu ama yine de normal yoldan olması için yeterli değildi..Ama rabbim öyle büyük ki şu an hamileyim..sayımız en son testte 3 milyon çıkmış olsa da tuttu işte..Ben tam 1.5 yıl kendi kendime yumurta takibi yaptım..ocak ayında artık bıraktım düşünmeyi ve o ay hamile kalmışım..inanamadık..evde test yaptım..çift çizgiyi görünce eşime seslendim..baka kaldık ikimizde ne yapacağımızı şaşırdık..inanamadık..annemi aradık..ağladı annem de..işte böyle garip şeyler yaşadık..şu an 4 haftalık bebişim..MAŞALLAH diyin:)) Allah isteyen herkese versin..inaşallah..

ben de doğal yoldan hamile kaldım çok şükür:nazar:4-5 ay sadece yumurtlama günlerimde her gün denedik ama hamile kalamadım.kalamadıkça da korkmaya başlamıştım.sonra bir arkadaşımdan spermlerin 2 günlük olmasının yani en az gün aşırı ilişkiye girmenin gebelik ihtimalini arttırdığını öğrendim.yumurtlama takvimini,acaba hamile miyim diye düşünmeyi bıraktım başka şeylere kanalize oldum ve çok şükür 10 haftalık hamileyim :nazar:.Kandilde hepimiz için dua ettim bol bol Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun diye.:Saruboceq: umutsuzluğa kapılmayın,hayırlı zamanı Rabbim bilir

ben evlendıkten sonra 6 ay korundum aslında ıkı yıl dusunmuyoduk sonra vazgcetık mayısta korunmayı bıraktık hazıranda hamıle kaldım sımdı kızım 1 yasında allahım ınsallah olmayanlarada nasip eder

bu konuyu acan ve anketi oylayan arkadaslara cok tesekkur ederim allah yuzunuzu hep guldursun canlarim cok onemli bilgi veriyorsunuz opuyorumnanaktan

canım ben 1,5 sene sonra hamile kalabildim hemde dogal yoldan eşime sperm az dediler bana kist falan bikaç doktora gittik sonuç sıfır sonra ben kendiligimden hamile kaldım umarım en kısa zamanda sizde yaşarsınız bu duyguyu

ben de hala yok eşim bi ay önce varikosel oldu bende strest hadstası oldum adamda tık yok bu gün yumurlama günüm neymiş efendim dr 3 ay yasaklamış yapmıcaz bişii yani ben artık umudu kestim sinir oluyorum kocama

Dogal yollardan hamile kaldim.ilk gebeligimde evlendigim ilk ay hamile kaldim.Hmene istiyorduk oyuzden hic korunmadim.ikizlerim oldu.dogum sonrasi hap kullanmaya basladim.bebek istiyorduk tekrar ama ikizlerim biraz buyusun istedim.kasim sonunda hap kullanmayi biraktim ama subata kadar prezevatifle korunduk.6 subatta regli oldum.su an hamileyim tekrar.

bende 2 sene korundum ve korunmayı bıraktığımın 3.ayı doğal yoldan hamile kaldım bence arkadaşlar hepiniz ilk 2 sene doğal yoldan çocuk yapmaya bakın sitres yapmadan doktora gittiniz zaman doktor sırf sizden para almak için başka yöntemlere başvurtuyor o da vücudun doğal dengesini bozuyor bence uzunca bir süre doğal yoldan deneyin derim

Oyladım doğal yoldan hamile kaldım ama bebeğimi kucagıma alaamdımki neye yarar şimdi kimbilir ne zaman tekrar tutacak :gitme: aylar oldu hala yok bilmiyorumkismile

Bende evlendiğim 2 yıl doğal yollardan korundum ilaç falan kullanmadım.Karar verdiğimizin 2 ayında yine doğal yollardan hamile kaldım.Bebişim üzmedi annesini gel deyince geldi.Şimdi 21 haftalık hamileyim şu ana kadarda hiç üzmedi beni herşey normal seyrinde devam ediyor.Umarımda hiç üzmez sağlıkla kucağıma alırım oğluşumu.

ben 1 sene hapla korundum, eylülde hapi biraktim esim korundu
ocakta ise tamamen herseyi biraktik. Ve suan 5 haftalik hamileyim :)

ben 1 sene hapla korundum, eylülde hapi biraktim esim korundu
ocakta ise tamamen herseyi biraktik. Ve suan 5 haftalik hamileyim :)

arkadaşlar aranızda doğal yola ama uğraşarak hamile kalan varsa akıl versin biraz lüften nasıl uğraştınız çok özel değilse

X