• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi Yemek Takımı

inci_tanesi

Allah'a emanetsin kuzum
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
18.273
92
213
Kızlar günlük yemek takımı alacağım ama bir türlü karar veremiyorum. Fikir verebilir misiniz?

İlk takım 24 parça ve 240 tl

spring_pink.jpg

Bu takım 36 parça ve 240 tl

resim.aspx

Bu takım 24 parça 90 tl

mozaik_mor_1.jpg

Bu takım da 24 parça 90 tl

line_mor_1.jpg

Son iki takımın turuncu, kırmızı ve yeşil renkleri de var. Lila rengi olsaydı kesin alırdım ama yok maalesef :( Evlenirken günlük takım almamıştım, kayınvalidem bir şeyler vermişti ve o zamanlar masrafımız çok olduğu için idare ederiz dedim ama şimdi çok istiyorum.

Son düzenleme:
ben 2. takımı çok beğendim. günlük olarak ideal.
lila takım istiyorsan karacanın 24 parça günlük lila takımı var.
ben kullanıyorum.:34:

misafir takımın nasıl canım yuvarlaksa ikinci kare takım en güzeli bencee..

Misafir takımım kare canım, resmini de eklim

1606.jpg

1606_1.jpg

2.takım çok şık ama renksiz olması beni düşündürüyor. Günlük olacağı için biraz cıvıl cıvıl olsun istiyorum ama bu takım da hoşuma gitmedi değil.

ben 2. takımı çok beğendim. günlük olarak ideal.
lila takım istiyorsan karacanın 24 parça günlük lila takımı var.
ben kullanıyorum.:34:

Bu takımlar karacanın ama ben ne internette ne de mağazalarında bulamadım lila. İlk takım çok hoşuma gitti, onun lilası da var. Nette bu resmi buldum bunu ekledim. Nasıl bir şey, resmi varsa ekler misin canım?

kesinlikle ilki cok güzel stil ve zarif tabaklari koyu renk sevmiyorum

Ben de ilkini çok beğeniyorum. Eşim de son eklediğim takımları beğendi. İlkini de beğendi renkli diye ama diğerlerini görünce vazgeçti :) Arada fiyat farkı da var ama bir kere alıcam diyorum, içime sinsin :)

2 ci takım çok güzel ama günlük için uygun değil
misafir takımın kare ise yine kareye gerek yok
son resim günlük kullanmaya daha uygun sanki

Son düzenleme:
ilki cok hos bencede.. ikinici ne bilim mor benim en sevdigim renktir ama ben sahsen onu gunluk kullanirim ,

ilk resmin bende açılmıyordu.
şimdi gördüm benim dediğimin pembesiymiş:86:

Evet öyleymiş :)
Ya bu takımda aklım kaldı gerçekten, galiba bunu alacağım.
Mağazada bir de buna uygun mor saplı çatal bıçak takımı vardı.
Takım olsun diye çatal bıçak seti de almak istiyorum.

2.si Karaca benim günlük yemek takımım:69:
çok beğenerek aldım, ve kesinlikle yine oyumu ondan yana kullanıyorum.
zaten yemek takımlarında renklerden hoşlanan bir değilim, herzaman sadelikten yana olduğum için renkli çiçek vs olmayan takımları tercih ederim hep.

sizde hangisine karar verirseniz, Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin:71:

2.si Karaca benim günlük yemek takımım:69:
çok beğenerek aldım, ve kesinlikle yine oyumu ondan yana kullanıyorum.
zaten yemek takımlarında renklerden hoşlanan bir değilim, herzaman sadelikten yana olduğum için renkli çiçek vs olmayan takımları tercih ederim hep.

sizde hangisine karar verirseniz, Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin:71:

Teşekkür ederim :31:
2. takım gerçekten çok hoş. Misafir takımım kare olduğu için bu da kare olmasın dedim ama çok şık.
Günlük olduğu için renkli olsun istiyorum, ilki çok hoşuma gidiyor, pembesi de lilası da çok güzel. Şimdi ikisi arasında karar vericem sanırım.

Kare takıma bayıldıımmmmmm .Kesinlikle harika.. İlk resim açılmıyor, o nedenle bişi diyemicem...Ama kare olanı muhteşem...

bence sonuncu=) ben de yeni aldım günlük yemek takımımı bernardodan. 6 kişilik tabakları+ 6 amerikan servis hasır gibi+6 çatal bıçak kırmızı saplı çok güzelherkes en çok onu begendi+6 mesrubat bardagı hepsi takım.325 tl. ve 150 tl hediye çeki veriyorlar bi düşün derim.

bnmkı yenı cıkmış web sitesinde yok. ama kırmızı krem modern desenlı olanı aldım. bide soft pembe tınlarda vardı o da güzel.

Kare takıma bayıldıımmmmmm .Kesinlikle harika.. İlk resim açılmıyor, o nedenle bişi diyemicem...Ama kare olanı muhteşem...

İlk resimdeki takımın lila renklisini bir arkadaşımız alt kısma eklemişti. O görünüyor mu?

bence sonuncu=) ben de yeni aldım günlük yemek takımımı bernardodan. 6 kişilik tabakları+ 6 amerikan servis hasır gibi+6 çatal bıçak kırmızı saplı çok güzelherkes en çok onu begendi+6 mesrubat bardagı hepsi takım.325 tl. ve 150 tl hediye çeki veriyorlar bi düşün derim.

bnmkı yenı cıkmış web sitesinde yok. ama kırmızı krem modern desenlı olanı aldım. bide soft pembe tınlarda vardı o da güzel.

Güle güle kullan canım. Fiyatı da çok uygunmuş. Müsait bir zamanında resim çekip ekleyebilir misin? Çok merak ettim şimdi.

Back
X