Mutfak Dekorasyonu Hangi yemek odasını seçeyim ? Yardımcı olurmusuzunuz kızlar ?

askTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
551
0
46
Ankara
Kızlar bu yemek odalarından hangileri hoş sizce ? Siz olsanız hangisiniz tercih ederdiniz ? Misafir odası için yardımcı olurmusunuz ? (Ben numaralandırdım siz ona göre söyleyebılırsınız begendıklerinizi)

$1 (3).webp$1 (2).webp$1 (1).webp$1 (4).webp$1.webp$2 (2).webp$2 (3).webp$2 (4).webp$2 (5).webp$2 (6).webp$2 (1).webp$3 (1).webp$3.webp$4.webp$5.webp$6.webp$7 (1).webp$7 (2).webp$7 (3).webp$8.webp$9.webp$10 (1).webp$10 (2).webp$10 (3).webp$11.webp$12 (1).webp$12 (2).webp$12 (3).webp$12 (4).webp$12 (5).webp

6-8-10 numara hatta sadece 10 numara bu arada vitrinlerini de alıcak mısın süs püs koymaya

ben de 10 numara diyorum canım..

bunların fiyatları da farklı lur ama.. bence keseye göre ayır birazda ve vitrin yerine tv üniteli al..10 saray evi gibi be fazka lüx bence benn doğal severim birazda, ben bu siteden aldım inegölde yani mobilya kentinde adresi.. adamların mağazası çokk güzelde ilgilenip kolaylık sağlıyorlar ve modern bence bi incelesene

11 farklıymış bak belki o olabilir ama diğerlerinin modası geçer..
bunların fiyatları da farklı olur ama.. bence keseye göre ayır birazda ve vitrin yerine tv üniteli al..10 saray evi gibi be fazka lüx bence benn doğal severim birazda, ben bu siteden aldım inegölde yani mobilya kentinde adresi.. adamların mağazası çokk güzelde ilgilenip kolaylık sağlıyorlar ve modern bence bi incelesene
bende 3 aylık evliyim başka danışacağın bişi olursa sorabilirisin beyaz eşya felan..
nişanlıısın sanırım? zor günler wala koşşturmaca..

6-8 ve 10 hem sağlam hem şık hemde ağır görünüyor 2 numarayı yerinde gördüm ve menteşe yerlerinde suntalar dökülüyordu bize sanki çok uzun vadede kullanılamaz gibi geldi internette çok şık gelenler yanına gittiğinizde pek içinize sinmeye biliyor. oyüzden bence yerlerinde bakmak görsellikten ziyade kullanışlı mı değil mi diye çok önemli canım.
hangisini tercih edersende gülerek kullanmanı dilerim.:34:

hepsi güzel fakat en güzeli 6 ve 9 numara çok beğendim :):)

Canım 2-9-10 çok hoş yani ben çok beğendim.Hatta 10 numarayı tek geçerim diyebilirim sanırım:42:çok hoşşş:31:

hepsi çok güzel görnüo ama 7 ve 10 numaralar süper ... Bunlar hangi marka bize de bilgi verirmisiniz ??? bende yemek odası alcam ama hala ne alcam konusunda kararsızım..

Benim bu mobilyalardan seçme hakkım olsaydı kesinlikle 1 numarayı alırdım.
Ama nasıl alırdım vitrin tv ünitesi ve konsolun üzerindeki ayna yerine tablo asmayı tercih ederdim.
yanına da Krem rengi koltuk koydum mu ohhh mis gibi Salon olurdu.
Tabiki bu benim kişisel tercihim

öncelikle hayırlı olsun...

ama bu secenekler o kadar farklılar ki..
öncelikle beyaz renk istiyorsun glb, 2.renk olarak ne istediğine karar ver, siyah mor çok ağır duruken, kahverengi yumuşatabiliyor takımı
ya da düz beyaz mı istiyorsun..öncelikle buna karar ver bence.

ikincisi mesela oymalı mı düz mü istiyorsun kenarlarını ona aklında ayır, oymalılar ileride toz için sorun olabilir...

sonra masa ve sandalyelerde arkası boş(çıtalı) mu yoksa kumaş deri vs mi istediğine karar ver...

bence bunları cevaplandırmadan yapacağın gezme de , alışveriş de boşa çıkar...

kolaylıklar diliyorum...

Back
X