Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hangi yasda tüp Bebek denediniz?
- Konu Sahibi Mausi-10
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Cnm teşekkürler ya cok korkuyodum ikiz istemiyorum çünküTabii ki olmuyor.üstelik yasa gereği 35 yaş ve sonrasında iki embriyo hakkı var.rahat ol...
hoşgeldin canım...merhabalar 30 yaşındayım ilk tüp bebek denemem önümüzdeki haftalarda transefer olucak dondurulmuş allahın izniyle 2 yıldır olmadı btün testlerimizi yaptık eşim 39 yasında oldugu için aşılamayla dokturumuz zaman kaybı olur dedi hemen tüp bebege başladık hic bir sorunumuz
Canim bi sorum olacak bu ay asilama tutmadi tup bebege hemen geciliyor mur bilgin var mi...hoşgeldin canım...
- 2 Şubat 2013
- 1.270
- 446
- 133
Arkadaslar evlat sahibi olmak için hepberaber dua edelim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...uasini-okuyoruz.819628/page-138#post-41240872
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...uasini-okuyoruz.819628/page-138#post-41240872
- 27 Mayıs 2015
- 101
- 33
- 18
- 43
- 1 Haziran 2014
- 202
- 136
- 33
Merhaba:) bizim dördüncü denememiz. İlk tedaviye 2014 ocakta başladık şimdi 31 yaşımdayım. Nasip deyip çabalayıp bekliyoruz. Rabbim bizimde elbet kucağımızı bebişlerimizle doldurur:)slm kizlar
Yasiniz kac sizin?
Hängi yasda basladiniz tüp bebege?
Hängt merkezde tedavi görüyorsunuz?
Ve sizin probleminizin ne?
Bizim Problem esimdi malesef Fazla sperm üretmiyor 12-10 tane cikiyor:-(
Almanyada tedavi görüyoruz:)
- 31 Ocak 2015
- 1.140
- 1.101
- 138
Sizin sorununuz ne tatlim 4 tedaviden dd neden olumlu sonuc alinamamis doktorlarin bisey soyluyo mu.Valla ben ramazandan sonra baslayacam korkuyorum boyle duyunca ya tutmazsa diye de ondan sordum canimMerhaba:) bizim dördüncü denememiz. İlk tedaviye 2014 ocakta başladık şimdi 31 yaşımdayım. Nasip deyip çabalayıp bekliyoruz. Rabbim bizimde elbet kucağımızı bebişlerimizle doldurur:)
- 1 Haziran 2014
- 202
- 136
- 33
Canım bizde azospermi, unicorn rahim, endometrium inceliği, yumurta kalitesi ve sayı azlığı, kanda pıhtılaşma sorunu ve yaşanmış bir ablasyo plasentam var. Rabbim dördüncüde pozitifi görmeyi nasip etti. Rabbim ol diyince oluyor. Elden geleni yapıp Allaha tevekkül etmek gerek. Çok şükür bin şükür.Sizin sorununuz ne tatlim 4 tedaviden dd neden olumlu sonuc alinamamis doktorlarin bisey soyluyo mu.Valla ben ramazandan sonra baslayacam korkuyorum boyle duyunca ya tutmazsa diye de ondan sordum canim
- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
1. tedavim 23 2. tedavim 23 3. tedavim 26 4. tedavim 27 yaşındayım. problem rezerv azlığıslm kizlar
Yasiniz kac sizin?
Hängi yasda basladiniz tüp bebege?
Hängt merkezde tedavi görüyorsunuz?
Ve sizin probleminizin ne?
Bizim Problem esimdi malesef Fazla sperm üretmiyor 12-10 tane cikiyor:-(
Almanyada tedavi görüyoruz:)
anestezi verıyorlar ne yapıldıgını hıc duymuyorsun zaten sonrasında az bı lekelenmen ve agrın olabılır he bırde bol bol gazın olucak korkulucak bısey değil.Kızlar yumurta toplama işi çok ağrıyor mu korkuyorum tecrübeli olan var mı