• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangi yasda tüp Bebek denediniz?

merhabalar 30 yaşındayım ilk tüp bebek denemem önümüzdeki haftalarda transefer olucak dondurulmuş allahın izniyle 2 yıldır olmadı btün testlerimizi yaptık eşim 39 yasında oldugu için aşılamayla dokturumuz zaman kaybı olur dedi hemen tüp bebege başladık hic bir sorunumuz

Bende keske ikiz olsa diye dua ediyorum valla ama yasimfan dolayi tek embriyo transferi olur maalesef

merhabalar 30 yaşındayım ilk tüp bebek denemem önümüzdeki haftalarda transefer olucak dondurulmuş allahın izniyle 2 yıldır olmadı btün testlerimizi yaptık eşim 39 yasında oldugu için aşılamayla dokturumuz zaman kaybı olur dedi hemen tüp bebege başladık hic bir sorunumuz
hoşgeldin canım...

Merhaba;
burada olumlu sonuç alanlara çok seviniyorum.
Allahım sağlıklı hayırlı evlatları nasip etsin.
Benimde yumurta gelişimi olmadığı için transfer olmadı.
.çok üzüldüm.
Bunu yaşayan kader arkadaşlarım anlarlar.
Allahım hepimizin yüzüne bksın.

slm kizlar :KK66:

Yasiniz kac sizin?
Hängi yasda basladiniz tüp bebege?
Hängt merkezde tedavi görüyorsunuz?
Ve sizin probleminizin ne?

Bizim Problem esimdi malesef Fazla sperm üretmiyor 12-10 tane cikiyor:-(
Almanyada tedavi görüyoruz:)
Merhaba:) bizim dördüncü denememiz. İlk tedaviye 2014 ocakta başladık şimdi 31 yaşımdayım. Nasip deyip çabalayıp bekliyoruz. Rabbim bizimde elbet kucağımızı bebişlerimizle doldurur:)

Merhaba:) bizim dördüncü denememiz. İlk tedaviye 2014 ocakta başladık şimdi 31 yaşımdayım. Nasip deyip çabalayıp bekliyoruz. Rabbim bizimde elbet kucağımızı bebişlerimizle doldurur:)
Sizin sorununuz ne tatlim 4 tedaviden dd neden olumlu sonuc alinamamis doktorlarin bisey soyluyo mu.Valla ben ramazandan sonra baslayacam korkuyorum boyle duyunca ya tutmazsa diye de ondan sordum canim:(

merhaba ben de ilk denememi 26 yaşında yaptım marttaa negatif sonuç aldım...şuan ilaç kullanıyorum bir aksilik olmazsa bu ay adet olduğumda tekrar deneyecem...

Hakimizda hayirlisi kizlar:-)

Ben cumartesi günü ignelere basladim persembe günü Ultrason var Insallah hersey yolundadir:(

Sizin sorununuz ne tatlim 4 tedaviden dd neden olumlu sonuc alinamamis doktorlarin bisey soyluyo mu.Valla ben ramazandan sonra baslayacam korkuyorum boyle duyunca ya tutmazsa diye de ondan sordum canim:KK43:
Canım bizde azospermi, unicorn rahim, endometrium inceliği, yumurta kalitesi ve sayı azlığı, kanda pıhtılaşma sorunu ve yaşanmış bir ablasyo plasentam var. Rabbim dördüncüde pozitifi görmeyi nasip etti. Rabbim ol diyince oluyor. Elden geleni yapıp Allaha tevekkül etmek gerek. Çok şükür bin şükür.

slm kizlar :KK66:

Yasiniz kac sizin?
Hängi yasda basladiniz tüp bebege?
Hängt merkezde tedavi görüyorsunuz?
Ve sizin probleminizin ne?

Bizim Problem esimdi malesef Fazla sperm üretmiyor 12-10 tane cikiyor:-(
Almanyada tedavi görüyoruz:)
1. tedavim 23 2. tedavim 23 3. tedavim 26 4. tedavim 27 yaşındayım. problem rezerv azlığı

27 yaşında ilk deneme çok şükür oglusumuzu bekliyoruz darisi bekleyen tum kardeslerime inşallah

Back
X