• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangi yasda tüp Bebek denediniz?

27 yaşında ilk tüp bebek denememizi yaptık .. İnatçı pko luyum ,yumurtalarım büyümüyordu ve ilaçsız regl olamıyordum yıllardır.. Allahıma çok şükür oğluşumuz oluyor ..21 haftalık hamileyim.. isteyen herkese nasip olsun inşallh..Fulya Bahçeci merkezinde yaptırdık bu arada..:KK58:

Ayyyy hayirli saglikli bir pasa olur insallah ;)
Cok sevindim canim allahim Korusun Sizin masallah;)
Benim icinde bir dua edermisin ;(

Transferim gerçekleşmedi şubatta ne yazıkki :KK43: rahim ödem yaptı. Şimdi bu adetimde işlemlere başlıcaz inşallah. Sizinki ne durumda?
Hayirlisi olsun nezama nasipse ozaman olsun yeterki yüce allahim kollarimizi bos birakmasin:(
Bizim sorun esimde 3 sene önce Azoosperm dediler Tese oldu bisey bulamadilar negativ
3 yil sonra baska dr gittik normal sperm buldar Sükür hemde hareketlerdi Az cikiyor ama bunada Sükür bazen 10 bazen 12,17 4 sperm tüpü dondurduk mayis ayinda Tüp bebek denicez hayirlisiyla

28 yaşında ilk denememizi yaptık çok şükür ilkinde hamile kaldım.22 haftalık hamileyim.sorunum pko.yumurtlama gerçekleşmiyordu ve ilaçsız regl olamıyordum.bursa acıbademde yaptırdık.

Merhaba hanimlar.Ben 28 yasindayim 7 yillik evliyim.Bikac sene bebek olmayinca doktora gittik esimin kruger %3 cikti benim sorunum fsh 12 idi.İki kere hapla asilama tutmadi aradan 8 ay gecti kendiligimden hamile kaldim bebegume uclu taramada down sendromli dediler alalim dediler ustemedim aglaya aglaya hamilelik gecirdim 38 haftalikken kalbi durdu oglumun ölü dogum yaptim aradan 2 ssne gecti yine hamilekik olmayinca tekrar gittik ocak ayinda igneyle asilama oldum tutmadi martta tekrar gittim igneler fazla geldi 8 tane yumurta gelisince cogul gebelik olur diye doktorum asilama yapmadi adet olunca gel tup bebek dosyasi acalim artik dedi.Ankaradayim Hacettepe de Doc Dr Gürkan Bozdag doktorumBen tup bebege gitmeye korkarken gecenlerde esim ozel hastanede test vermis kruger 17 cikmis cok sevindim benim fsh 8 e dustu.Ama korkuyorum tup beege gitmeye tutmazsa diye.Tum umutlarim tup bebege bagli cunku oda olmazsa yikilirim.Ramazandan sonra gidecem ama korkuyorum :(

Son düzenleme:
Birbirimize destek olalim canlar hepimiz en yakin zamanda kucagimiza alalim insallah bizi bizden baska anlayan yok yoldas olalim birbirimize

11 gün önce iki adet embriyo transferi yapıldı bana. 38 yaşındayım ve ilk kez tüp bebek denedik. Yumurtlama iğneleriyle ancak dört tane yumurtam oluşmuştu ve bunlardan ikisi döllenmişti. 48 saat sonra da transfer edildiler. Doktorum yüksek kalitedeler dedi ama hem yaşımdan dolayı hem de aralarından seçilip alınacak başka embriyolar olmamasından dolayı biraz tedirginim. Sonuçlarımı iki gün sonra öğreneceğim...Çook heyecanlıyım. Dondurulacak başka yumurta da kalmadığı için bu sefer tutmazsa ne yaparım bilmiyorum. Keşke daha önce deneseymişim. Öncesinde yanlış bir evlilik yapıp uzun süre kaybettim. Artık mutluluğu buldum ama şimdi de aile olmak için yaş engeli büyüyor önümde. Allah'ım lütfen olumlu haberlerle döneyim doktordan

11 gün önce iki adet embriyo transferi yapıldı bana. 38 yaşındayım ve ilk kez tüp bebek denedik. Yumurtlama iğneleriyle ancak dört tane yumurtam oluşmuştu ve bunlardan ikisi döllenmişti. 48 saat sonra da transfer edildiler. Doktorum yüksek kalitedeler dedi ama hem yaşımdan dolayı hem de aralarından seçilip alınacak başka embriyolar olmamasından dolayı biraz tedirginim. Sonuçlarımı iki gün sonra öğreneceğim...Çook heyecanlıyım. Dondurulacak başka yumurta da kalmadığı için bu sefer tutmazsa ne yaparım bilmiyorum. Keşke daha önce deneseymişim. Öncesinde yanlış bir evlilik yapıp uzun süre kaybettim. Artık mutluluğu buldum ama şimdi de aile olmak için yaş engeli büyüyor önümde. Allah'ım lütfen olumlu haberlerle döneyim doktordan
inşallah hakkında hayrlisi olur da olumlu sonuç alirsin

21 yasında ilk denemem memorial şişlıde oldu bir kızım oldu.24 yasındayım şimdi 2.denemem medical parkta oldu malesef negatif.haziran ayında 3. Denemem var dondurulmuslarla.eşimde sperm sayısı az bende pko luyum

Merhaba hanimlar.Ben 28 yasindayim 7 yillik evliyim.Bikac sene bebek olmayinca doktora gittik esimin kruger %3 cikti benim sorunum fsh 12 idi.İki kere hapla asilama tutmadi aradan 8 ay gecti kendiligimden hamile kaldim bebegume uclu taramada down sendromli dediler alalim dediler ustemedim aglaya aglaya hamilelik gecirdim 38 haftalikken kalbi durdu oglumun ölü dogum yaptim aradan 2 ssne gecti yine hamilekik olmayinca tekrar gittik ocak ayinda igneyle asilama oldum tutmadi martta tekrar gittim igneler fazla geldi 8 tane yumurta gelisince cogul gebelik olur diye doktorum asilama yapmadi adet olunca gel tup bebek dosyasi acalim artik dedi.Ankaradayim Hacettepe de Doc Dr Gürkan Bozdag doktorumBen tup bebege gitmeye korkarken gecenlerde esim ozel hastanede test vermis kruger 17 cikmis cok sevindim benim fsh 8 e dustu.Ama korkuyorum tup beege gitmeye tutmazsa diye.Tum umutlarim tup bebege bagli cunku oda olmazsa yikilirim.Ramazandan sonra gidecem ama korkuyorum :KK43:

Birbirimize destek olalim canlar hepimiz en yakin zamanda kucagimiza alalim insallah bizi bizden baska anlayan yok yoldas olalim birbirimize

kendimle birlikte hepiniz için dua ediyorum...

Back
X