• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangi yasda tüp Bebek denediniz?

Ben gec evlenenlerdenim canim.bu hafta sonu iki yil bitiyor...
hmm yaşını bilmiyorum ama olsun iki yıl cok uzun süre değil inşallah üçüncü yılın dolmadan bebeğini kucağına alırsın üçüncü evlilik yıldönümünü bebeğinle kutlarsın :KK39:

hmm yaşını bilmiyorum ama olsun iki yıl cok uzun süre değil inşallah üçüncü yılın dolmadan bebeğini kucağına alırsın üçüncü evlilik yıldönümünü bebeğinle kutlarsın :KK39:
Ay çok güzel bir dilek...teşekkür ederim canım.38 biticek iki hafta sonra 39 yaşıma giricem...

Kızlaar yardım edin! Bugün transferin 13. günü ve ilk kez bugün kan testi yaptırdım. Daha E2 ve progesteron çıkmamış ama Bhcg 160 görünüyor nternetten baktım. Bu ne demek? Dün idrar testinde silik çizgi çıkmıştı ve bu sebeple umutlanmak istemiyorum hemen..Lütfen yardım edin!!

Ay çok güzel bir dilek...teşekkür ederim canım.38 biticek iki hafta sonra 39 yaşıma giricem...
Rica ederiiiim inşallah duam kabul olur şu cuma gününde de bebeğinle kutlarsınız evlilik yıldönümünüzü seneye... ben 28 olacam haziranın 10'unda.7 senelik evliyim Rabbim büyük ben 3 tane evladım olsun isterdim hep inşallah olur hepimizin en kısa zamanda :KK36:

Rica ederiiiim inşallah duam kabul olur şu cuma gününde de bebeğinle kutlarsınız evlilik yıldönümünüzü seneye... ben 28 olacam haziranın 10'unda.7 senelik evliyim Rabbim büyük ben 3 tane evladım olsun isterdim hep inşallah olur hepimizin en kısa zamanda :KK36:
Ben de hep cok cocuk isterdim,kismet degilmis.insallah senin olur.daha yasin genc...

Aa dur bakalim...moral bozmak yok...
valla bilmiyorum ama artık benim hiç evladım olmayacakmış gibime geliyo bunu kabullenmeliyim diyorum napıyım anne olamayacam ben diye kendi kendimi üzüyorum.Arkadaşlarımın akrabalarımın çocuklarına bakıyorum kocaman oldu hepside ya benle evlendi yada benden sonra.ikinciyi doğuran var imreniyorum ağlıyorum elimden bişey gelmiyo her gören bebek soruyo cevap vermek istemiyorum kimseyi de kırmak istemiyorum Rabbim verir inşallah diyorum ama gözyaşlarımı zor tutuyorum hemen kaçıyorum....İnsan içine giresim kalmadı valla bu yüzden kimse kötü niyetle sormuyo ama sormasınlar artık noluurr :KK61:

Kızlaar yardım edin! Bugün transferin 13. günü ve ilk kez bugün kan testi yaptırdım. Daha E2 ve progesteron çıkmamış ama Bhcg 160 görünüyor nternetten baktım. Bu ne demek? Dün idrar testinde silik çizgi çıkmıştı ve bu sebeple umutlanmak istemiyorum hemen..Lütfen yardım edin!!
gözün aydın arkadasım darısı bizlere inşalallaaahhhh...tüp bebek yaptırmıştın demi

Evet tüp bebek...darısı başınıza inşallah. Elbet birgün minik bebişlerimizi kucağımıza alacağız hayırlısıyla.
İnşallah canim yaaumit oldun valla bana.tedavi sürecin nazil isledi özelde mi yaptirdin ilk denenen mi canim kusura bakma çok soruyorum ama bende yaptıracam ama tutmazsa diye korkuyorum valla

İnşallah canim yaaumit oldun valla bana.tedavi sürecin nazil isledi özelde mi yaptirdin ilk denenen mi canim kusura bakma çok soruyorum ama bende yaptıracam ama tutmazsa diye korkuyorum valla

Sor tabi güzelim. Yardımcı olabilirsem ne mutlu.38 yaşındayım. Şimdiyre kadar hormonlarım hiç düzenli çalışmadı. Doğal yollardn olmayınca tedaviye başladım ama iş,başka ailevi sorunlar derken ancak sıra geldi. Diğer yöntemlere hiç başvumadan tüp bebek denedik.İzmirde özelbir doktora gidiyorum. İlk denemeydi ama sadece dört yumurta oluştu,ikisi döllendi ve onlar da ikinci gün transfer edildi. Kan testinde pozitifi gördüm şimdi de ultrasonu bekliyorum heyecanla. İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı...bol sabır ve sakinlik en önemlisi.

Sor tabi güzelim. Yardımcı olabilirsem ne mutlu.38 yaşındayım. Şimdiyre kadar hormonlarım hiç düzenli çalışmadı. Doğal yollardn olmayınca tedaviye başladım ama iş,başka ailevi sorunlar derken ancak sıra geldi. Diğer yöntemlere hiç başvumadan tüp bebek denedik.İzmirde özelbir doktora gidiyorum. İlk denemeydi ama sadece dört yumurta oluştu,ikisi döllendi ve onlar da ikinci gün transfer edildi. Kan testinde pozitifi gördüm şimdi de ultrasonu bekliyorum heyecanla. İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı...bol sabır ve sakinlik en önemlisi.
ne güzel belki de ikiz olur iki tane transfer yapildiysa.ben 28 yasindayim bi sorunumuz yok genel olarak.iki kere halka bi kere iğneyle asilama oldum tutmadi.iğneyle asilamayi yaptirmadan önce kendiliğinden gebe kaldim ama olu doğum yaptim sonrada gebelik olmayınca iğneyle saklama oldum ama artik tüp bebeğe başlayacak hem çok korkuyorum hem de biran evvel hamileb kalip bebeğimi saglikla kucagima almak istiyorum boyle tutanlari görünce cesaretle iyodun valla

Ayy cok sevindim cankiz...Allah saglikla kucagina almayi gostersin.darisi basimiza insallah.sonuclarini dort gozle bekliyorum canim...

Merhaba 31 yasindayim 1.5 yillik evliyim üç asilama denedik olmadi...esimde sperm sayisi azligi ve morfoloji %2...doktorum uygun gorurse ağustosta tüp istiyorum ama cogul gebelikten korkuyorum...tup bebekte mutlaka ikiz olmuyor degil mi?

Merhaba 31 yasindayim 1.5 yillik evliyim üç asilama denedik olmadi...esimde sperm sayisi azligi ve morfoloji %2...doktorum uygun gorurse ağustosta tüp istiyorum ama cogul gebelikten korkuyorum...tup bebekte mutlaka ikiz olmuyor degil mi?
Tabii ki olmuyor.üstelik yasa gereği 35 yaş ve sonrasında iki embriyo hakkı var.rahat ol...

Back
X