Hangi Vitamini kullanıyorsunuz?

Pharmaton kullanıyorum eczacım önerdi. kendisi de kullanıyormuş.

önceleri pharmaton kullanıyordum gerçekten iyi fakat daha iyisini buldum forever living firmasının daily sini ve omega 3 nu kullanıyorum kendimi çok daha dinç ve enerjik hissediyorum denemek isterseniz nereden nasıl alırsınız detaylı bilgi verebilirim il]

Son düzenleyen: Moderatör:

kızlar tırnakları güçlendirdiğini ve uzattığını düşündüğünüz vitaminler hangileri
şu sıra ona çok ihtiyacım var
ne eksikliğim var diye bidaha gidip kan tahlili yaptırmak istemiyorum ya lütfen yazın

Solgar omnium sağlıklı saç ve tırnaklar içindir ayrıca antiaging etkilidir diğer vitaminlere göre biraz daha pahalı ödüllü ama en kaliteli üründür :)

Omega 3 her yaşta herkes için çok gerekli bir takviye.. Bir süre ara vermiştim, bir hafta falan oldu tekrar almaya başladım.
Bir de b komlex ile celenium e vitaminim var. dönüşümlü olarak gün aşırı alıyorum.
Markaları tabii ki Nutriway... Başka beslenme destek takviyesi kullanmam...

2ay pharmathon kullandm btti faydasnida gordum gbi. Bu ay solgar omega 3 basladim. Saclarmda cok dokulme war halsizlikte cabasi. Acaba omega 3 haricinde pharmathon ve biyotinede baslasam zararimi olur faydasimi

Bilinçsiz ilaç kullanımı, fazla kilo ve düzensiz yaşam tarzı, vücuttaki en hayati organlardan biri olan karaciğerin sağlığını bozuyor.

Vitaminin doktor kontrolünde kullanılması gerekir. Kişinin kafasına göre ya da eş dost tavsiyesi ile vitamin alması kesinlikle yalnıştır. Mutlaka doktor önerisiyle alınmalıdır. Bilinçsizce tüketilen A vitamini karaciğer bozukluğuna, fazla C vitamini böbrek taşına ve mide rahatsızlıklarına, D vitamini intoksikasyona sebep olabilir.

REÇETESİZ İLAÇ KULLANMAYIN
Pek çok ilaç ve bitkisel ürün potansiyel olarak hepatotoksiktir yani tahrip etkisi yaratabilir. Doktor önerisi olmaksızın reçetesiz ağrı kesici, anti-romatizmal ilaçlar, antibiyotikler, bitkisel ürünlerle zenginleştirilmiş vitamin preparatlarının kullanımı toksik hepatit tablosu ve bazen karaciğer nakli gerektirebilecek ciddi karaciğer yetersizliği vakaları oluşturabilir. Aktarlarda satılan bitkisel ürünler ve sanayide kullanılan bazı kimyasal maddelere maruz kalma karaciğer için ölümle dahi sonuçlanabilen toksik etkiler oluşturabilmektedir.
Kaynak:
NTVMSNBC

Ben demir hapı kullanıyordum hamile kalmadan önce yorgunluk ve unutkanlığıma iyi geliyordu. Bu suda eriyenlerden kullanıyordum.

Tırnak ve saçlarım için bir sürü marka biotin denedim ama maalesef hiç bir sonuç alamadım. Nutriway daily kullanıyordum kuaförümün tavsiyesi üzerine. ama ondan da pek öyle ahım şahım bir sonuç görmedim. üstelik iş nedeniyle kronik yorgunluk yaşıyorum ve stress altındayım. şimdi pharmaton u denemek istiyorum. bakalım sonuç ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…