Hangi ütü markasını tavsiye edersiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi forga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tefalllll ve philipsten şaşma canım çok para ver ama 1 kere al

imageFinder.aspx

Braun Texstyle Control Saphir Ek Tabanlı SI 18895 süper bir ütü ben ceyizim için aldım annemde aldı aynısından ben daha kullanmadım ama annem cok memnun..

ben tefalin kazanlı ütüsünü kullanıyorum.. kesinlikle ve kesinlikle tavsıye edıyorum. ütü çok kısa surede bıtıyor sadece buharla utuluyosun. çok fazla zaman harcatmıyo .bır gomleK utulemek bıle 2 dk alıyo. kesınlıkle tavsıye edıyorum cok memnunum. dayım almıstı hedıye olarak her utu yapısımda dua edıyorum ona :)

kesinlikle phılıps 1 numara:lepi:kaydirigubbakcemile2

Bende Tefal i öneririm cnm,8 programlısını kullanıyorum memnunum

philips tavsiye ediyorum çok memnunum. tefalde kullandım oda ii ama ütü çok ağır insanın kolu yoruluyo

Ben bir heves buhar kazanlı ütüye bir sürü para bayıp sonra kullanmayanlardanım. Aceleyle ütülemen gereken bir parça kıyafeti ütülemek için o koca şeyi kurmak, ısınmasını beklemek zor geldi. Sonra Tefalin program 8 jeans modelini aldım. En az kazanlı kadar iyi hem de pratik.

Canım kesinlikle ve kesinlikle Channel diyorum. Buhar kazanlı bir ütü. Markasından dolayı çoğu kimse tercih etmeyecektir belki ama ben kullanıyorum ve ütü yapmak eziyet değil zevk oldu benim için... Birde bu marka Phılıps'inmiş. Ütü o kadar hafif ki kolun ağrımıyor ütü yaparken ve buharı da çok kuvvetli bir geçişde ütülüyor istediğin yeri. Ben çevremdeki herkese tavsiye ediyorum. Ayrıca ben alırken bana buhar fırçası hediye verdiler o da ütüden güzel valla:)) Ben bu markadan çok memnun kalıp bir de elektrik süpürgesini aldım. Valla o da harika çıktı. Biraz araştır istersen canım...

Ben bir heves buhar kazanlı ütüye bir sürü para bayıp sonra kullanmayanlardanım. Aceleyle ütülemen gereken bir parça kıyafeti ütülemek için o koca şeyi kurmak, ısınmasını beklemek zor geldi. Sonra Tefalin program 8 jeans modelini aldım. En az kazanlı kadar iyi hem de pratik.

Canım benim ütümde buhar kazanlı ama hemen ısınıyor,normal ütüler gibi. kaydirigubbakcemile4

benim ütüm arçelik ve çok kötüü yeni aldımm daha ama çok kötüü hiç bşyi açmıyorrr ısınmıyor nerdeyse..bende ne alacagıma karar veremedim philips ve tefalden memnun genelde hanımlar..ne alsam bilmiyourm:S

ben tefal kullaniyorum buharli hani extra su tankei oluyoya ondan super utuluyoo o

5 yıldır tefal kullanıyordum ancak bozuldu. Kirecini temizldiğim halde su akıtıyordu. Philips aldım azur serisinden kesinlikle ve kesinlikle tefalden çok daha iyi. Tavsiye ederim.

tefal kullanıyorum.çok memnunum tavsiye ederim :12:

ben ilk arçelik aldım ama bir gömleği 15 dk ütülüyordum ve daha askıdan gardroba asmadan bozuluyordu..çok uğraştım servisini aradım değiştirmelerini ya da tamir etmelerini istedim müşteri hizmetlerindeki kız ilk kez sizden bir şikayet aldık ütüyü doğru kullandığınıza ve ütülediğiniz eşyalarla alakalı olabilir dedi...sinirden çatladım 3 gün sonrasında 7.kattan aşağı attım ütüyü ve gittik philips azur ütü aldık Allah'ım bu ne kolaylık dedim..ütü beni yormuyordu artık..kesinlikle tavsiye ederim...

kesinlikle arzum tavsiye ederim. özellikle sularınız kireçliyse... kendini temzleme özelliği de var

Back
X