• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ütü markasını tavsiye edersiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi forga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ütüm bozuldu ama hangi ütüyü alıcağıma karar veremedim tefal 500 modelimi pihilips gc 4410 mu hangisi daha iyi bana yardımcı olursanız sevinirim kullanan arkadaşların yorumları benim için çok önemli

arkadaşlar acil bi tavsiyeye htiyacım var. ütü de ne önerirsiniz. philips mi tefal mi

küçük ev aletlerinde philips, her kullanana memnun

en azından benim çevremdekiler ve ben :1:

küçük ev aletlerinde her zaman philipsten yanayım...

ben ilk arçelik aldım ama bir gömleği 15 dk ütülüyordum ve daha askıdan gardroba asmadan bozuluyordu..çok uğraştım servisini aradım değiştirmelerini ya da tamir etmelerini istedim müşteri hizmetlerindeki kız ilk kez sizden bir şikayet aldık ütüyü doğru kullandığınıza ve ütülediğiniz eşyalarla alakalı olabilir dedi...sinirden çatladım 3 gün sonrasında 7.kattan aşağı attım ütüyü ve gittik philips azur ütü aldık Allah'ım bu ne kolaylık dedim..ütü beni yormuyordu artık..kesinlikle tavsiye ederim...

bu yorumda dahil arçelik ütü ile ilgili yapılan tüm olumsuz yorumlara katılıyorum.Malesef ben de evlenirken alma gafletinde bulundum.Benim aldığım ütüde arçelik steamo idi.Bende arkadaş gibi çareyi servise götürmekte buldum.Ancak birebir aynı şeyleri söylediler.Hala aynı ütüyü kulllanmaya çalışıyorum sinir krizleri eşliğinde.Bende artık atıcam ve en kısa zamanda philips alıcam.Biz yaptık aman ha siz yapmayın!!!!!!!!!!!!!!!!

Back
X