Hangi ütü markasını tavsiye edersiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi forga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
F

forga

Ziyaretçi
Hangi ütü markasını tavsiye edersiniz? a.s
Hangisi için aslaa alma ben aldım çok pişmanım diyorsunuz? :1no2:
Bu konuyu nereye açacağımı bilemedim, ama yanlış yerdeysem editör taşır herhalde sırnaşık şey
Acilen tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar o kadar çok seçenek var ki aklım karıştı, bir bilene danışayım dedim yerimseniben

Philips ve braun diyorum bende braunu kullanıyoruz çok memnunuz philips azur çeyizime aldım ablam kullanıyor o da çok memnun

sinbo ..hem ucuz hem sağlam :)))

philips kullanıyorum ve çok memnunum cnm tavsiye ederim

ArÇelık ben kullanıyorum Çok memnunum

7 yıldır bosch ütümü kullanıyorumm ,, çok memnunumm ,, özellikle keten türü zor inatçı kırışıkları itina ile açıyorr,,,

bende bosch kullanıyorum motorlu ama tam ismimni hatırlamıyorum 3 yıldır kullunıyorum çokda memnunum

resim eklemeye çalıştım ama olmadı

Son düzenleme:
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim paylaştığınız için, çok sağolun.
Ütüm bozuldu bende ütüden nefret ederim zaten, şöyle perdeleri askıda , gömlekleri askıda buharıyla ütüleyebilen bi ütü olsa süper olurdu. Çok mu şey istedim acaba?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben de tefal i öneririm. çok memnunum hihoyyytçünkü ütü konusunda çok hassasım. hiç düşünme

ben bütün küçük ev aletlerinde olduğu gibi ütüde de philips kullanıyorum ve inanılmaz memnunum 10 kere alsam 10 kere philips alırım herkese de tavsiye ederim :)

hayatım ben sana kesinlikle tefal yada philips tavsiye ederim.bizim arçelikti.bi kaç sene snra su damlatmaya başladı .sonra philips aldık taş gibi maşallah senelerdir bişeycik olmadı.bende çeyizime tefal aldım o da çok ii marka. sakın ucuz die sinbo alma.çok çabuk bozuluo.birazcık pahalı olsun ama kaliteli olsun derim.

tefal kullanıyorum çok memnunum.önceden arçelik almıştım ama bence verimi oldukça düşük.

Back
X